Велики је дуг наш пред Русијом. Може човек бити дужан човеку, може и народ – народу. Али дуг, којим је Русија обавезала србски народ 1914 године, тако је огроман, да њега не могу вратити ни векови ни покољења.“[1]

Русију нам је увек помагала када је могла, а никада нам није зло учинила. Зато смо дужни да подржимо Русију у рату који води, не својом вољом него зато што је приморана да брани себе и свој народ од Украјинских фашиста као ударне песнице НАТО пакта, односно Запада.

Запад је за нас синоним нашег страдања, мучеништва, ропства и сваког другог зла које нас је снашло кроз векове, а које су заборавили они који су заслепљени евроунијатском пропагандом, опчињени привременим и спољним сјајем Запада испод кога се крије проклетство и пропаст.

Исказујемо огромну захвалност за све оно што данас чини Русија за своју сестру Србију, док евроунијатска колонијална управа ради супротно интересима овог народа и земље. Такође, исказујемо захвалност и подршку за борбу коју води Русија против фашистичке хунте у Украјини, а иза које се крије Запад и њихова тежња да владају целим светом.

Покажимо да смо на страни правде и истине, да је Србија на страни Русије, а не како показују еворунијате и западопоклиници. Покажимо Западу и њиховим послушницима у Србији, да без обзира на сву пропаганду и притиске Србија остаје верна Богу и Русији. Зато дођите у петак 4.3.2022. године у Београд код споменика Светог цара Николаја  у 18 часова.

Уредништво Борба за истину


[1] Свети Николај Жички

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *