Стварнии циљ Светске здравствене организације је смањење светске популације

  • У свом савременом облику, СЗО је оруђе за управљање и утицај на свест човечанства, што нема никакве везе са истинском бригом за људско здравље.
  • Штавише, главни циљ СЗО, наравно неоглашаван, јесте смањење броја светске популације.
  • У овом тренутку, веровати СЗО и журити да спроведе њене препоруке је отприлике исто што и имати поверења у владе Украјине и Сједињених Држава

АУТОР: Максим Зотикович Воробјев, члан Савеза писаца Русије

Светска здравствена организација (звучи веома помпезно и претенциозно!) основана је 1948. године као специјализована агенција Уједињених нација. (Заједно са УНЕСКО-ом, МОТ-ом и УНИЦЕФ-ом). Нећемо улазити у историју и пратити метаморфозе које су се дешавале са овом организацијом у протеклих 70 година. Хајде да се фокусирамо само на последње године њеног деловања.

Почнимо од тога да се Светка здравствена организација (СЗО), чак и према сасвим званичним и свима доступним информацијама, издржава не само на рачун земаља учесница. Њихов заједнички удео у буџету организације је само 28%. Преосталих 72% су добровољни прилози земаља, разних организација, фондова, доприноси УН и приходи од камата.

Главни спонзор СЗО су САД – 15% доприноса. Друга по количини новца пренетог СЗО је Фондација Била и Мелинде Гејтс – 10%. Трећи највећи финансијер је ГАВИ (Глобална алијанса за вакцине и имунизацију), који је основао Бил Гејтс, који окупља различите приватне организације и владе. Доприноси СЗО ГАВИ – 370 милиона долара (8%). Тј. Заједничко финансирање две фондације Била Гејтса превазилази финансирање целе САД. Према званичном сајту СЗО, у периоду 2020-2021 укупан буџет СЗО износи око 5,8 милијарди америчких долара.

Чиме са занима ова организација? Области деловања СЗО су јачање и унапређење националних здравствених услуга, заштита животне средине, здравље мајки и деце, медицинска обука и медицинска и биолошка истраживања. Наравно, успостављена је блиска сарадња са наднационалним фармацеутским корпорацијама, о чему смо раније писали. Такође, поред веома сумњивих медицинских препорука и стандарда који се препоручују за употребу широм света, СЗО се бори против епидемија. Сада, пре свега, борба против пандемије корона вируса. Бави се и превенцијом нових пандемија, које се, према речима званичника СЗО, неће успорити њигову појаву у блиској будућности. Узгред, врло занимљива изјава. Таква изјава треба да пробуди оне који разумеју шта је у питању. Дакле, мајмунске богиње су се већ појавиле, али, мислим, оне су још увек само цвеће. Подсетимо се бројних биолабораторија откривених у Украјини и намењених развоју бактериолошког оружја. А колико је таквих лабораторија расуто по свету зна, вероватно, само ЦИА. Али вратимо се ономе што се налази у јавним изворима.

Од 29. новембра до 1. децембра 2021. године одржана је друга хитна седница СЗО, посвећена искључиво борби против пандемија. Одобрео је такозвани „Споразум о пандемији“, који црно на бело каже да земље које су потписале споразум (а све земље без изузетка морају да га потпишу) морају беспоговорно да поштују све захтеве СЗО. Тј. заправо прелазе под спољну управу.

Ово није први пут у новијој историји да структурни део међународне организације заправо постаје њен систем управљања. Довољно је подсетити се историје односа између МОК-а (Међународног олимпијског комитета) и ВАДА-е (Светске антидопинг агенције). Последњих година ВАДА је та која прописује МОК-у коме је дозвољено учешће на Олимпијским играма, а коме не. Догађаји у вези са СЗО се развијају потпуно на исти начин. Међутим, овога пута улози су изузетно високи. Не ради се више о потчињавању спортских савеза и НОК-а, већ о потчињавању читаве УН и свих њених држава чланица једном центру. Штавише, ово је уоквирено слатком наивношћу као бригом за добробит човечанства. Па, како другачије изаћи на крај са „пандемијом“? Само под строгим руководством једног светског центра који представља СЗО. А ако неко сумња у ово, може се једноставно игнорисати. Свеједно, они неће нигде, радиће шта им се нареди.

Иначе, сам термин „пандемија“ се у документима СЗО појавио још 2003. Међутим, до данас нема јасне документоване дефиниције. Главна ствар је нека врста страшне болести у светским размерама. Нигде нема јасних бројева и дефиниција, што нам, заправо, омогућава да било коју инфекцију прогласимо пандемијом. И што је најважније, уплашити цео свет, а посебно непослушне земље овом страшном речју.

И како се не радовати шефу нашег „Роспотребнадзора“, који јасно зна куда ветар дува и који је одлучно заузео своје место на трагу глобалног правца. Ево речи руског званичника од 16. децембра 2021:

Руски став је да је важно спречити стварање паралелних, дуплираних механизама СЗО који тврде да имају координирајућу глобалну улогу у борби против епидемије.“

Тако је, нема алтернативе! Морамо се борити само на овај начин и средствима која прописује СЗО – и без обзира колико ће милиона људи, као резултат погрешних или планираних акција, отићи на онај свет. И да, у ствари, „Роспотребнадзор“ је владао Русијом скоро две године. Управо је његов шеф указивао челницима региона шта и како треба да затворе и блокирају. Контрадикторна и двосмислена упутства шефа „Роспотребнадзора“ постала су интересантна. Чињеница да се као резултат тога већини људи било горе, мала предузећа су сахрањена, а економија посрнула, али то више не брине „Роспотребнадзор“. Главна ствар је спровођење препорука СЗО.

А наши дубоко поштован и вољени медији трудили су се да иде у корак, свакодневно стварајући масовну психозу, одржавајући стресну ситуацију у друштву. А колико је срчаних удара и душевних болести добило захваљујући њиховим заједничким напорима – нико поуздано не зна. Познато је само да је удео код умрлих од болести кардиоваскуларног система значајно повећан 2020. и 2021. године у односу на 2019. Као, међутим, и од рака. Подсетимо се општепризнате и бројним студијама потврђене чињенице: стални дуготрајни стрес изазива кардиоваскуларне болести и доприноси појави онкологије. Али кога од новинара, који се брину за своје хонораре, ово брине?

Навели смо званичне податке о финансирању СЗО. Ко плати наручује музику. Међутим, било би наивно веровати да су информације доступне свима потпуне и исцрпне. Према незваничним изворима, главни буџет СЗО формира се углавном финансирањем фармацеутских корпорација, као и фондовима Рокфелера и Била Гејтса. Ови филантропски милијардери су више пута изјављивали свој главни циљ – да смање број светске популације на милијарду. Који је чак смислио назив „златну“. У ствари, само неколико хиљада људи ће бити злато, сви остали ће играти улогу сервисног особља. Али развојем дигиталних технологија постало је јасно да је и милијарда превише. Зашто толико људи када већину њих могу заменити роботи? Међутим, ова идеја се више није тако гласно рекламирала. Тек су почели да то примењују у пракси. Светска здравствена организација је најпогоднија за ову сврху. Под његовом строгом контролом, стопа раста светске популације почела је да опада, и то брзином која је далеко премашила број умрлих од нове пандемије. Како се ово могло догодити? Ох, ово је тема за целу књигу, или бар за посебан чланак. То је генерално једноставна ствар. Довољно је препоручити неефикасне или чак потпуно неефикасне лекове за лечење новонастале болести и то је то. Болест је нова, нико баш не зна како да лечи, а ево и готове препоруке СЗО – молим. Док се не снађи и док не схвате. И кад буду схватили, плашиће се да причају. И тако се десило са корона вирусом, протести лекара који заиста брину о животима пацијената су оклеветани и заборављени. А можете препоручити и лекове који наносе директну штету здрављу, са гомилом нежељених ефеката. И тако је било.

У активностима СЗО све је пажљиво осмишљено и систематски спроведено. Само што јавност није обавештена о правим плановима. У свом савременом облику, СЗО је оруђе за управљање и утицај на свест човечанства, што нема никакве везе са истинском бригом за људско здравље. Штавише, главни циљ СЗО, наравно неоглашаван, јесте смањење броја светске популације. У овом тренутку, веровати СЗО и журити да спроведе њене препоруке је отприлике исто што и имати поверења у владе Украјине и Сједињених Држава. Међутим, Русија, као држава која је потписала горе поменути споразум, је дужна да то учини. Постоји нада је да ће бројне санкције које је Запад увео у вези са војном специјалном операцијом у Украјини отрезнити главе наших ревносних званичника испуњавања ових обавеза. С обзиром на све наведене околности, сасвим је природно и оправдано да се Русија у овом тренутку спрема да иступи из ове организације. Међутим, противљење овом потезу је огромно. Руководиоци „Роспотребнадзора“ и Министарства здравља предвидљиво су се изјаснили за потчињавање СЗО. Укључени су сви ресурси, укључујући и руски лоби који брани интересе међународних фармацеутских корпорација, а да не говоримо о армији либералних званичника који сањају о премотавању времена и повратку у крило западне цивилизације. Није потребно улагати претеране менталне напоре да би се разумело како потчињавање СЗО у савременим условима може да угрози Русију. Говоримо о здрављу и животима милиона људи. Штавише, када се проглашава опасност од пандемије, то ће утицати на свачији живот, као што је већ био случај са КОВИД-19. Војска неће бити изузетак. Биолошко оружје може бити много ефикасније од атомског оружја, и што је најважније, селективније. Поготово ако ће се борба против епидемије само симулирати. Или ће употреба бактериолошког оружја бити проглашена избијањем нове пандемије, наводно природног порекла. Можда постоји много опција. Рат је на свим фронтовима и како ће се догађаји даље развијати зависи од одлучности руског руководства да брани интересе свог народа.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://ruskline.ru/news_rl/2022/05/26/voz_kak_instrument_upravleniya_i_unichtozheniya

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *