Поштовани читаоци, преносимо пророчанства о потапању Кијева после заузимања Кијево-Печерске лавре од стране расколника – вартоломејевске, крипто-католичке ПЦУ, које само што се није десило. У питању су два пророчанства, једно новије, из 2018.г. и једно старије, непознатог датума, из 90-тих година: „Ево вам знак: када последњи монах изађе из Лавре (мисли се на предају Лавре у руке Вартоломејевске расколничке УПЦ), после 3-3,5 месеца, вода ће пробити брану Кијевског језера“… „У Украјини ће бити аутокефалија, и то макар на 5 минута, али у целој Украјини биће католичанство. А кад Украјина прихвати аутокефалију, вода ће пробити кијевску брану, и бродови ће пловити око Кијева. Због тога што ће Украјина одступити од вере, она ће страдати више од свих народа на земљи“.

Пророчанство непознатог монаха Кијево-Печерске лавре из 18/31.12.2018.г.

„Братија су била у Лаври. ВИдели су тамо и боксерског шампиона Александра Усика, и после тога су видели и монаха (у пештерама вероватно), који им је рекао: „Ево вам знак: када последњи монах изађе из Лавре (мисли се на предају Лавре у руке Вартоломејевске расколничке УПЦ), после 3-3,5 месеца, вода ће пробити брану Кијевског језера““. 

Пророчанство о. Николаја Трубина (1950-1997)

Многи људи се сада често присећају постојећег пророчанства, али нико не именује његов извор. Да бих своје мишљење поткрепио чињеницама, обавештавам вас да ове речи припадају јереју Николају Трубину.

„Отац Николај ми је три пута рекао: „У Украјини ће бити аутокефалија, и то макар на 5 минута, али у целој Украјини биће католичанство. А кад Украјина прихвати аутокефалију, вода ће пробити кијевску брану, и бродови ће пловити око Кијева. Због тога што ће Украјина одступити од вере, она ће страдати више од свих народа на земљи“.

(Из књиге „Биографија јереја Николаја Трубина“, једанаесто издање, стр. 80-81) (Жизнеописание иерея Николая Трубина», издание одиннадцатое, стр. 80-81)

Подсетимо и да је, после самовољног проглашења аутокефалије Украјинске Православне Цркве, од стране митрополита Онуфрија (УПЦ МП), на богослужењу 27.11./10.12.2022. на дан Мајке Божије „Знамење“, управо у Кијево-Печерској лаври, он просуо Свете Дарове на себе.

Као најаву тих страшних догађаја, можемо тумачити и то што су недавно, после објављивања ултиматума братији Кијево-Печерске лавре од стране кијевског режима, са роком од 16/29.3.2023. да се иселе – поцрнели крстови на куполама храма у Лаври. Погледајте слике.

Поцрнели крстови.

Такође, 40 дана пре почетка рата у Украјини, са куполе једног од храмова у Лаври, пао је крст од три метра!

Постоји још једно пророчанство старца Јоне (Одеског), који се јавио својој духовној кћери пре почетка Божићног поста ове, 2023.године, које такође спомиње потопљени Кијев:

„Део Кијева ће потонути, а други део ће се вратити кући“, рекао је тада.  „Богородица је измолила од Сина Свога још четири удела у Светој Русији. Падају Атос и Кијев, почиње гоњење монаха, они који не одступе од Христа биће спашени. Али свештенство иде у раскол и уноси јерес међу мирјане. За њих ће бити страшна казна од Господа ако се не покају пре почетка Божићног поста…

Долазе страшна времена и трагични догађаји се дешавају у Украјини… У Украјини, они који служе сатани су они чији су преци били веома „укључени” као саучесници нациста, који су органски продрли у друштво у совјетским годинама. Нажалост, они у Русији имају рођаке не само у власти, већ и у цркви…“

Подсетимо, да је отац Јона преминуо у децембру 2012. године.

ош једно пророчанство је недавно објавио Никита Михалков – да је пронађено пророчанство у Светогорској лаври, једној од три највеће светиње Малорусије, иначе тешко пострадалој од ракетних удара украјинске војске, у коме се каже да ће после шест месеци како јеретици и расколници отму Почајевску и Кијево-Печерску лавру, почети сједињење Русије и Малорусије (Украјине). Да ли ће то имати везе са поплавом, видећемо…

https://ok.ru/video/1366591997415

https://dzen.ru/a/Y7Z7kXpbCS6_UL7r

https://www.kp.ru/daily/27449.3/4702971/

ИЗВОР: https://православнапородица.орг.срб/index.php/ctenie/svyataya-rus/2590-pocrneli-krstovi-na-kijevo-pecerskoj-lavri-prorocanstvo-o-potopu-kijeva

One thought on “ПРОРОЧАНСТВО О ПОТОПУ КИЈЕВА ПОСЛЕ ЗАУЗИМАЊА ЛАВРЕ ОД СТРАНЕ РАСКОЛНИКА”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *