• Како нам наши претплаћени новински „аналитичари“ откривају „мокру воду“. Синхронизовани напад на Русију, преко Украјине, направила је, прије три и по године, америчка фирма „Ранд“.
  • Медијским ратом против Руске федерације руководи трио: Пентагон, ЦИА и Си Ен Ен Рат против Русије подразумијева и рат против Православља, кога је сатанистима оставио у аманет Хазар Збигњев Бжежински. Шта сам писао на овом Порталу и шта нам се догађа

АУТОР: Јован Лакићевић

Једино у чему бих се сложио са другом Мошом Пијаде, који је са Ђидоме „скренуо у лијево“ производећи по диктату Броза  ужасан  братоубилачки рат у Црној Гори, који се ни до данас није завршио, јесте његова дефиниција новинара: „универзалне незналице“!

Разумије се да ту и себе видим. Једино што ме разликује од неких мојих колега, „универзалних аналитичара“,  јесте што ме одавно прошла жеља за „сликање“. А помало ме и срамота да својим сваковрсним незнањем немилице, попут њих,  засипам недужне широке народне масе…

Такви дефилују у јутарњим и вечерњим емисијама  разних ТВ станица у Београду , слуђујући несрећни народ својим, благо речено глупим опсервацијама и закључцима!

Тако, колико јуче, један од уредника, или директора једне важне новине рече: „Европска унија ће ускоро постати америчкли вазал“!

Еј, бре, човјече, гдје си преспавао мјесеце, или године  овог невремена које нам се догађа?

Ја сам, да не будем скроман, одмах након  увођена хиљада санкција Русији, још прије шест мјесеци рекао да је Европска унија пуцала себи у обје  ноге и да је  у питању обична америчка пудлица“ И то на овом Порталу, досађујући, не само посјетиоцима, него и себи, поновио бар пет пута!

Но, да се вратим ономе што је важније од  закаснелих, да не кажем  имбецилних новинарских реакција, које мојој професији нимало на служе на част.

Запамтите, поштовани посјетиоци Портала, прије три и по године америчка фирма  „РАНД“  направила је план сатирања и затирања Русије, преко Украјине, да не цитирам поново Бжежинског и Сороша (оба су Хазари) о споменутој земљи као „клину до срца Русије“!

Ријеч је о „агенцији“ која је пројектовала ратове у Средоземљу и ван њега, у такозваном, црном „Арапском прољећу“.

Подсјећам оне који боље памте, да су Енглези ( а не Британци) и  Бајденови американци,  призивали и подстицали Русе да крену на Украјину.  И да су, кад се то десило, по плану  „Ранда“, у  следећа 24 сата ударили свим средствима хибридног  рата, сложно попут Мусолинијевих  симболичних прутова у збиру, у хистеричном , беспрекорно усклађеном, фашистичком  маниру на Русе и Русију, беспримјерном у досадашњој историји Планете!

Огољен  неонацистички напад на Руску федерацију, био је истог часа (!) пропраћен, како сам баш тада рекао – самоубилачким санкцијама (до  опет симболичног,  деветог круга Дантеовог пакла! , стигло се до „осмог круга“) и вербалном нацистичком реториком о уништењу свега руског, чему смо, сви заједно били свједоци!

Поменуо  сам, такође, да Руска федерација, бар у почетку, нема никакве шансе у медијском  рату против удружених сатаниста, тзв Новог ( а већ бившег!) лихварског поретка. И наша истородна браћа Руси су, изгледа са тим рачунали, па се нијесу много ни обзирали на удружени лавеж глобалиста, односно – сатаниста.  Знају, такође, да је ово   рат удруженог Запада против Православља, што им је оставио у аманет Хазар Бжежински, када су, по његовом плану разбијени Совјетски савез и Југославија! (Ово што Поглавник покушава у последњих неколико година да уради у Црној Гори – дио је тог плана!)

Рекао сам, такође, да медијским ратом диригује моћна и већ увјежбана тројка: Пентагон, ЦИА и нама Србима, добро познати Си Ен Ен из времена Џејмија Шеја и Кристине Амарпур!

Оно што понекад чине извјесни ТВ канали у Београду, (црногорски су ми недоступни)  позивајући агенте НАТО, ЦИА, Ми 6 и  дгугих „пријатељских“ агенција, да би се чула и „друга страна“ поводом збивања у Украјини,  најобичнија је политичка перверзија! Која „друга страна“, господо? И немојте се изненадити кад неког јутра и вас, водитеље, и ваше госте с „друге стране“ (без обзира да ли су таква гостовања дебело плаћена од Сороша и њему сличних или су „за џабе“), дочекају испред студија са бејзбол палицама у рукама! Као Светосавац не бих то волио!

Подсјећам да агенција  „Ранд“,  изгледа,  нема план „Б“. Толико су били сигурни у свој план „А“ – разбијање и покоравање Руске федерације! Изгледа да су им план правиле особе са недовољно историјске памети.  А извођачи су биле особе са недовољно било какве памети. На челу са смијешним Бајденом.

Рекао сам већ, на овом Порталу,  да је ово што удружени Запад ради Русији, крајње упрошћено речено  – смијешна работа. Неће проћи много,  за  неколико мјесеци,  питаћемо „удружени Запад „шта су хтјели у Украјини?

А онда ћемо питати и Мила и друге геополитичке ајване у Црној Шуми, шта су јадни  хтјели, мимо аманета св. Петра Цетињској,  против братске Русије… Но,  свако је ковач своје судбине.

ИЗВОР: https://www.in4s.net/na-sceni-su-univerzalne-neznalice/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *