Наставнице из Калифорније „уходиле“ су ученике на интернету, тражећи начин да им наметну ЛГБТ+ идеологију. Једна девојчица је накратко поверовала да је дечак, све док се њена мајка није умешала. Џесика Конен сада тужи школу и наставнице.

АУТОР: Лука Марколивио

Девојчица од 11 година постала је жртва ЛГБТ+ лобија, па њена мајка сада тражи правду на суду. Случај се десио у Калифорнији, где је тиранија политичке коректности навелико узела маха.

Џесика Конен тужи ћеркину основну школу и наставнице Лори Калдијеру и Кели Бараки. Мајка тврди да су наставнице „испрале мозак” њеној ћерки која похађа седми разред и убедиле је да промени пол, а да то не каже родитељима. Наставнице су то радиле у складу с политиком тог округа о чувању тајни од родитеља – реч је о директиви према којој наставници имају право да саветују ученике о родној дисфорији, па чак и да их пусте да изаберу нови сексуални идентитет, а да о томе не обавесте њихове родитеље.

Наставнице Калдијера и Бараки наводно су одржавале састанке у школском „Клубу једнакости”, где не само да су ђаке индоктринирале о хомосексуалности, бисексуалности, трансродности и родном идентитету већ их и охрабривале да то примене у пракси. Девојкама је чак показано како да смање груди тако што ће их повезати тканинама које ће их спречити да порасту.

НАСТАВНИЦЕ „УХОДИЛЕ” ЂАКЕ ОНЛАЈН

Записници са судског процеса откривају да су наставнице наводно вршиле притисак на ученике у вези с њиховим родним идентитетом, али да су се и ученици „опирали“. Ове лекције о родној идеологији одржавале су се у тајности, углавном током пауза за ручак, а родитељи и руководство школе нису знали за ту иницијативу.

„Волим ћерку и она заслужује правду“, изјавила је госпођа Конен за Фокс њуз. Она оптужује две наставнице да су девојчици нанеле велики емоционални бол, и прекршиле њена савезна и уставна законска права у вези са слободом образовања. Ћеркине наставнице назвала је „предаторима“, а њихове методе „одвратним“.

Наставнице су се заиста састале с мајком девојчице да разговарају о њеном родном идентитету, а Коненова је наводно дозволила да се њеној ћерки у школи обраћају мушким именом. Али није јој се допало кад је сазнала за аудио-снимак са ЛГБТ+ конференције Калифорнијског удружења наставника где су Баракијева и Калдијера разговарале о томе како да управљају својим клубом, а да родитељи не сазнају да њихова деца у њему учествују. У овом узнемирујућем снимку, чује се Баракијева како каже: „За време виртуелног учења – тотално смо их уходиле и гледале шта раде на Гуглу кад не раде оно што је за школу… Једна од њих је гуглала ’Дан видљивости трансособа.’ И ми смо помислиле, ’Браво.’ Позваћемо то дете кад се вратимо у школске клупе.”

Ерик Тарало, надзорник округа Спрекелс Унион, одбио је да коментарише случај, али каже да ће Калдијера и Баракијева остати на административном одсуству до новембра, у ишчекивању независне истраге.

„Захтев који је поднела госпођа Конен биће обрађен на одговарајући начин у оквиру судског система“, каже Тарало. „Тренутно прегледамо и ажурирамо школске политике и процедуре у вези са ученичким клубовима. Нацрте ових предлога доставићемо Просветном одбору у најкраћем могућем року.”

„ПОЛИТИЧКА ОСВЕТА?“

Госпођу Конен заступа Центар за америчку слободу, који су званичници Калифорнијског удружења наставника оптужили да покушава да „политизује” ситуацију ширењем „дезинформација и стварањем раздора између родитеља, наставника и школских заједница ради сопствене политичке користи“. Оснивач Центра за америчку слободу Хармит К. Дилон изјавио је да се ћерка госпође Конен поново идентификује као женско након што се удаљила од наставница које су јој „испрале мозак“. „Џесика ће подржати шта год њена ћерка жели да буде и одлучи“, каже Дилон за Фокс њуз.

Дилон додаје да је ова прича нарочито занимљива због тога што су се ови догађаји одиграли пре пандемије. Када је почело учење онлајн, ћерка госпође Конен је „почела да се враћа свом првобитном идентитету, јер је била далеко од сталног утицаја тих тешких, чудних наставница“. Госпођа Конен додаје да се дете осећало „као да први пут може слободно да дише“, и додала: „Побринућу се да настави да то ради…“

У сваком случају, помоћу софтвера који се користи за видео-позиве с ђацима, оптужене наставнице су покушале да прате и „шта деца претражују“, а потом „покушале да што више деце ставе у овај тајни канал“, рекао је Дилон. Додао је да у свему томе види „политичку мотивацију“ која је потпуно медицински или психијатријски неоснована. Правни кораци које је предузела Џесика Конен, закључује Дилон, „не односе се само на њену ћерку“ већ ће послужити да се спречи даље злостављање друге деце.

ИЗВОР: https://ifamnews.com/sr/kalifornikacija-lgbt-indoktrinacija-dece-bez-znanja-roditelja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *