Поводом интервјуа „Фајзеровог“ узбуњивача и инспектора квалитета Мелисе Стриклер (овде:), која је открила да се у „Фајзеровој“ вакцини налази „луцифераза“, графен оксид и да је направљена на ћилијама абортиране деце, понављамо интервју америчке докторке Кери Мадеј, стручњака за вакцине. Др Мадеј је на приступачан начин објаснила све аспекте штетности мРНК вакцина – мењање људског генома (који је Божији „код“ дат човеку), присуство ензима названог „Луцифераза“, затим идентификатора – невидљиве „тетоваже“ испод коже (нано технологија) коју је Бил Гејтс пантентирао под бројем 060606, који ће бити повезан са криптовалутом… Овај прилог- због његовог значаја – поново доносимо на читање и препоручујемо га пажњи наших цењених посетилаца.

+ + +

Др. Кери Мадеј, (Carrie Madej) је докторка интерне медицине и остеопатије, водила је 19 година две клинике у држави Џорџија, САД.  Од малена су је вакцине фасцинирале, посебно веома рекламирана вакцина против тетануса. Била је изненађена што се није нашао ниједан колега који је икада видео „случај тетануса“.

То јој није дало мира, што ју је подстакло на истраживање. На своје изненађење, открила је да у вакцини постоји додатна компонента за стерилизацију жена. Њен скептицизам према вакцинама је растао и дoкторка Мадеј је почела све више да истражује подручје вакцина. Њено темељно истраживање довело ју је до открића нових технологија у новим вакцинама против КОВИДА-19 и укључила је аларм.

Докторка Мадеј је постала узбуњивач (Whistleblowerin) која је своје знање учинила доступно широј популацији путем предавања, интервјуа и видео материјала. Њен позив на буђење целом свету, „Људи 2.0: Позив на буђење целом свету“, брзо се ширио интернетом све док није постао жртвом цензуре јутјуба и осталих.

Др. Мадеј се не плаши да и даље неуморно открива. Тренутно разјашњава какав циљ следи влада у сарадњи са фармацеутском индустријом и технолошким гигантима као што је Гугл, Мајкрософт итд., да читаву светску популацију подвргну вакцинисању што је брже могуће.

Наш дописник Кла.ТВ успео је да придобије докторку Кери Мадеј за интервју. Оно што она открива у овом интервјуу истовремено је застрашујуће и алармантно. Али погледајте сами које ће се технологије и методе почети користити у вези са вакцином против Ковида-19. Претпоставка, да бесни огромна битка која погађа цело човечанство, на основу њених открића, не може се порећи.

Интервју:

Дан: Добар дан, докторко Мадеј! Хвала вам што сте се одазвали нашој молби за интервју!

Др. Мадеј: Хвала на позиву, Дани! Задовољство ми је разговарати овде са вама!

Дан: У реду. – Рецимо да у потпуности верујем у опасност од заразе вирусом короне и да се слажем са свим прописима које је влада увела. Носим своју маску где год да идем, држим се социјалног дистанцирања и сагласан сам за закључавање. Тренутно се у ову нову вакцину улажу милијарде. Многе фирме се међусобно такмиче у производњи најсигурније и најефикасније вакцине. Па, рекао бих: хајде да се вакцинишемо тиме и вратимо се у нормалу, зар не? Шта кажете Ви на то?

Др. Мадеј: Па, рекла бих људима да заиста треба да застану и размисле о томе врло пажљиво, јер се ова вакцина разликује од било које вакцине или лека који су до сада направљени на брзину. Прескачемо безбедносне тестове, прескачемо испитивање на животињама и људи морају да знају да ово није безбедна вакцина. Није доказано да је безбедна. И ја, као и моје друге колеге, имамо једну сумњу, зашто се прескачу испитивања на животињама. Наиме, разлог томе је што су сви претходни покушаји у последњих двадесет година, да се произведе слична вакцина (јер је она потпуно другачија) у испробавању на животињама, пропали.  У тадашњим експериментима на животињама, на пример, када су примењивали ове модификоване серуме РНК или ДНК вакцине, животиње су у почетку изгледале врло робусно у погледу свог имунолошког система. Ооо, то је изгледало као успех! Ниво антитела у узорцима крви је порастао, а одговор Те- ћелија се такође побољшао. Сјајно!

Али у експериментима на животињама спроводи се такозвани «Challenge-Test»
[= вакцинисана животиња је свесно изложена истом вирусу и посматра се.]. Овај начин тестирања није етичан за људе и стога се користи само у експериментима на животињама. То значи да, ако су узорци крви нпр. у почетку изгледали добро, али животиње су потом биле изложене вирусу или бактеријама, при томе је било је знатних проблема. У стварности, животиње су имале сваки пут цитокинску реакцију, тј. упалну реакцију, свеукупно погоршање здравственог стања, након што су свесно биле изложене вирусу или бактеријама.

То значи да су постајале све болесније, имале су више упале плућа, више проблема са јетром и било је више смртних случајева. Ако су се ови симптоми појавили код животиња скоро сваки пут са претходним вакцинама ове врсте, можемо претпоставити да ће се то десити и са овом, а посебно са овом вакцином коју сада покушавају да користе на нама. Па рецимо да су нам дали ову вакцину. У почетку код свих све изгледа добро, зар не? А онда, шта онда ако су ти људи изложени једној најобичнијој прехлади, грипу или ковид-20 или нечему сличном? Као и моје колеге, очекујем да ће код људи доћи до више смртних случајева, више морбидитета [= учесталост неке болести у популацији] и више проблема.

И сумњам да за то неће кривити вакцину, јер произвођачи вакцина тренутно не могу да одговарају, већ ће само рећи: То је природа овог новог вируса који је тамо на делу. Окривиће вирус! Зато морамо бити врло опрезни јер ова вакцина није сигурна на основу података које имамо до сада! Само то би требало бити довољно. Сем тога, ова вакцина је потпуно нова за човечанство. Ово никада раније није откривено. Они рукују са ДНК, РНК, геномом, генима. Све су то слични изрази који се користе за означавање исте ствари. Геном је оно што нас чини људима. То је наш ”грађевински план” (нацрт). То је оно што чини да растемо, да се размножавамо, оно што чини да се развијамо, оно што нас чини здравима – то је све оно, што телу треба, да зна шта да ради.

Ако онда они, на било који начин манипулишу целом ствари; чак и мала промена може имати погубне последице. То може довести до рака, мутагенезе [= стварање промена у генетском саставу], мутагена [= измењена генетска грађа због утицаја постојећих фактора] и ауто-имуне болести [= тело само себе напада изнутра.]. То би могле бити дугорочне последице овога. Ово је апсолутно ново.

Дакле, студије се не спроводе коректно, већ се убрзавају. Стога се морамо позабавити дугорочним студијама на ову тему. Међутим, ниједна од ових студија неће бити завршена пре октобра 2021. године. Дакле, када се почне са овом вакцином, практично ћемо сви бити усред великог експеримента. То је невероватно, зар не? Дакле… позива се на Нирнбершки кодекс [= обавезна смерница од 1947. о експериментима на људима] из Другог светског рата: Не сме се експериментисати с нама без нашег пристанка! Људи морају обавезно да сазнају: Ми се налазимо у сред једног експеримента!!!

Дан: То је истина! А чак би и до октобра 2021. било прилично брзо. Колико времена је нормално потребно да се вакцина тестира и покаже као безбедна?

Др. Мадеј: Једна добра студија, добре студије би требале трајати 10-15 година. Сада кажу пет година. Али чак и пет година је пребрзо, али хајде да то претпоставимо. Међутим, за пет година то је скоро немогуће, а сада би то требало да се уради за мање од годину дана.

Дан: Мање од годину дана!?… И може се претпоставити да ће војска сигурно бити коришћена као заморчићи за спровођење даљих тестова. Такође се питам ко ће први добити ову вакцину. А кад започну, вероватно ће то затражити за авионска путовања и тако даље.

Др. Мадеј: То је проблем. Сви смо сада усред великог експеримента и не знамо шта ће се догодити. Желим да подсетим људе да ова врста вакцине користи технологију која се назива трансфекција [= уношење генетског материјала у ћелије сисара]. А када то учине, то је иста технологија коју су користили на генетски модификованим организмима. Воће и поврће је, људи су вероватно већ одавно схватили, стерилно; обично не репродукују сопствено семе. Исто би се могло догодити и људима. Ако погледате генетски промењене животиње, оне не живе толико дуго, имају врло кратак животни век. Ово би нас у сваком случају, на неки начин генетски променило и можемо очекивати исте последице. То би се могло десити и људима.”

Поред тога, ово поврће није тако здраво, нема нутритивни састав као нормално, здраво органско воће и поврће. Ако погледате генетски модификоване животиње, оне не живе толико дуго, имају врло кратак животни век. Ово би нас дефинитивно генетски модификовало на неки начин и можемо очекивати исте последице. То би се могло применити на људе. Заиста се морамо зауставити и пажљиво погледати! Њихов изговор за употребу ове врсте вакцине је тај што је могу врло брзо направити, масовно произвести и отпремити. Заиста, то је разлог, то је једини разлог који нам дају да би производили управо ову вакцину.

Дан: Да, они такође претпостављају да је сам Ковид невероватно опасан. Да ли бисте се сложили с тим – разговарао сам пре неког времена са пријатељем који је рекао: „Ох, то је десет пута смртоносније од грипа!“? Али ја тај број не видим ни у званичним бројевима.

Др. Мадеј: Не, сви подаци показују да уопште није толико смртоносно. ЦДЦ,

Светска здравствена организација и све ове групе признају да вирус није толико смртоносан. Могли бисмо га упоредити са свињским грипом, али због тога нисмо  зауставили свет, зар не? Сем тога, у међувремену знамо да су подаци врло манипулисани …

Дан: Тачно!

Др. Мадеј: … и овде се појавило много погрешних бројева. И код толиких многобројних грешака, не бих могла рећи да није … Мислим да је то са намером. Намера је да бројеви намерно расту. Јер ако … Узмимо, на пример, државу Флориду са преко 300 лабораторија које су пријавиле 100% позитивне резултате теста …

Дан: Да, тачно!

Др. Мадеј: …то није грешка. То су појединачне лабораторије. Резултати тестова су испитани, а затим је то проверено и утврђено је да је било мање од 10% позитивних случајева, а не 100%. Овде се онда нешто дешава. То се удвостручило, не само у другим државама САД-а, већ и у другим земљама света! Али моменат само, шта се овде дешава? Ми видимо да се ово понавља (исто догађа) у целом свету!

Дан: Тачно.

Др. Мадеј: Дакле, видимо да се овде догађа нешто веће. И знате, то није случај само са манипулацијом подацима. Кад се види како су неки људи уложили много новца у то. – Са овим можете зарадити пуно новца. А људи који наговарају на ову вакцину су наравно они који ће од ње зарадити. А осим тога, људи морају да знају да од ових произвођача вакцина, ми нећемо добити никакву одштету ако нам ово нанесе неку штету. Не морају да преузму никакву одговорност, дакле, никакву обавезу да одговарају! Ако умрете, ако неко умре, ако је неко оштећен, ако неко добије дуготрајне нежељене ефекте или болести због вакцине, то је пех. Ти једноставно ту ништа не можеш учинити. Они зарађују на томе сав свој новац, сав свој новац, а ми патимо. Како то може бити фер; како то може бити коректно – како то може бити исправно???

Замислите: Ви имате самосталност [аутаркиа= економска независност] за производњу било ког производа који желите. Истраживање и развој не морате спроводити по одредбама; не морате вршити било какве сигурносне тестове. Ви производ једноставно изнесете на тржиште и на њему можете зарадити толико колико желите и ништа вам се не може догодити. Замислите то! Под таквим околностима ви никада не бисте купили аутомобил, али нашем телу се то жели урадити?! Наше тело је много вредније од неке робе, од било ког производа!

Дан: Да, то је истина. Јуче сам слушао интервју који сте Ви водили са доктором Кауфманом [др. Андре Кауфман: лекар и биолог]. Можете ли нам рећи, шта је дођавола та ствар „луцифераза“, а такође шта је патент Била Гејтса са чудним нумерисањем?

Др. Мадеј: Да … то је нешто што ме љути чак и више од ове вакцине о којој сам управо говорила. То је технологија, која уз то иде. Дакле, када говоре о овој вакцини, веома раде на томе, да свако од нас на овом свету буде вакцинисан. Бил Гејтс је чак рекао да жели да најмање 7 милијарди људи [www.kla.tv/16320] буде вакцинисано – а то је отприлике цео свет – пре него што се можемо вратити у „нову нормалу“.

Да би био сигуран да се то заиста догоди, он не верује лекарима и медицинским установама. Он вам такође не верује када кажете да сте се вакцинисали. Ви ћете то морати да докажете.  Дакле, желе вам дати жиг, идентификовати вас са једном невидљивом „тетоважом“ која вам се увуче под кожу и која се може прочитати посебном апликацијом на вашем паметном телефону или другом уређају. И то ће вам дати једну јединствену ознаку. Да ли разумете? Мени то личи као кад крави утиснете ужарени жиг. То није ништа друго. А ова ознака треба да садржи потврду о вашој вакцини, ваше здравствено стање и друге информације. А оно што желе да користе, да би осигурали, да ваше тело то неће одбацити је хидрогел [имплантат направљен од микрочипова, умотаних у једно посебно ткиво] и нано-технологија [= нова технологија материје у величини нанометара].

А то је један специјални изум компаније ДАРПА [ДАРПА = скраћеница за „Агенцију за напредне истраживачке одбрамбене пројекте“]. Америчко министарство одбране има један под-одсек за истраживачке пројекте под називом „ДАРПА“. И ову технологију тело не одбацује, и она проузрокује и разне друге ствари. И тако су одлучили да ово патентирају, јер на тај начин могу наравно зарадити више новца, ако се на то има патент . И ову идентификацију су назвали „луцифераза“. То је један ензим који може да засветли. Дакле, то је њихова ознака за то: „Луцифераза“ што је врло … Не свиђа ми се то име, мислим да је то ужасно име.

И то ће бити ваш жиг, ваша посебна идентификујућа ознака. Проблем са тим је вишеслојан. Не само да имате ову идентификацију! 26. марта 2020. године представили су међународни патент, сасвим случајно, и погодите од кога? Од Била Гејтса – његова компанија Мајкрософт је то представила. Изнова и изнова видите једно те исто име. Није му довољно да заради новац овом вакцином или понудом ове „луциферазе“. Он може сам стварати новац тим патентом, који је за то пријавио. Број патента гласи: 060606; међународни патент широм света. И то повезује ову нанотехнологију, хидрогел, луциферазу у једном ”облаку” [= облак података] са 5Г-мрежом. Ово ће функционисати преко вашег паметног телефона који је умрежен са облаком.

А када се све ово нађе у облаку, сви подаци се групишу. Сви ваши биометријски подаци се прикупљају и чувају. И овај број, сви ови подаци треба да буду повезани са криптовалутом. У основи, ваше тело треба да постане њихова роба. (примедба: садашња Кина) Нема више готовине, нема више кредитних картица! Видите ли колико је то опасно?! Јер све се може и хаковати. Знамо да наши паметни телефони и рачунари имају проблема. Сви електронски уређаји могу бити хаковани. Ко каже да и ви, на том месту (уместо рачунара) не можете бити хаковани? И шта ако урадите нешто што се влади не свиђа? На пример, када против нечега отворите уста или стварате немире? Можда ће вам тада бити одузет ваш „новац“?

____________________________________

ПАТЕНТ WO / 2020/060606.

Документ је регистрован 26. марта 2020. Захтев за њега поднео је 20. јуна 2019. Microsoft Technology Licensing LLC, на челу са Бил Гејтсом. 22. априла 2020. патент је добио међународни статус, преносе медији. Развој се зове „Систем криптовалуте који користи податке о телесној активности“.

Ево линка ка том патенту:  https://patentscope.wipo.int/

У напомени патента каже се следеће:

„Активност људског тела повезана са задатком који се пружа кориснику, може се користити у процесу мајнинга система крипто валуте. Сервер може дати задатак корисничком уређају који је комуникацијски повезан са сервером. Емитер који је комуникацијски спојен са или који се налази у корисничком уређају може мерити активност тела корисника. Подаци о телесној активности могу се генерисати на основу активности тела корисника. Систем крипто валуте који је комуникацијски повезан са корисниковим уређајем може проверити да ли подаци о телесној активности испуњавају један или више услова које је поставио систем крипто валуте и пружити крипто валуту кориснику чији су подаци о активности тела верификовани.“

http://borbazaveru.info/content/view/13048/28/

______________________________

Дан: То звучи превише лудо да би било истина; али чињеница је да је патент додељен овој технологији 060606, он у ствари постоји. Ово више није теорија завере.

Др. Мадеј: Да и не само то. Ако погледате Африку, они су тамо већ почели да тестирају одрасле и децу помоћу ове технологије. Иза тога стоје Мастер-картица и Гејтсова фондација. Они користе биометријске податке и ИД [= глобално важећи идентификациони број] ових људи док ми овде говоримо о вакцинацији. Дакле, то није фантазија, у Африци се већ примењује.

Дан: Претпостављам да сте упознати са резолуцијом 6666 америчког парламента, „Законом о праћењу“?

Др. Мадеј: Да, да!

Дан: Знате, кад ја… рецимо да је 1995. година, ја сам нека холивудска водећа личност, ми смо у студију, у канцеларији и размишљамо о неком сценарију, ми ћемо направити један научно-фантастични филм о будућности у којој постоји једна дистопија [неповољан развој у нестварној причи] где се свако непрестано контролише. И ми ћемо имати посла са нечим што се зове луцифераза, што се повезује са облаком помоћу идентификационе ознаке од три шестице. Такође, да би се осигурало да сви ово раде и да се то може пратити, додају се следеће четири шестице. Мислим, ово је чудно. Шта се дешава овде!? То би требало да нас наведе на размишљање.

Др. Мадеј: Да сам прочитала сценарио, заправо бих рекла; Рекла бих: Ох, то је превише сулудо, нико неће купити овај филм. Не бих ни разматрао овај филм или сценарио јер га треба учинити мало нејаснијим или мало занимљивијим.

Дан: Веродостојнији?

Др. Мадеј: Да, тачно. Али они то раде пред нашим очима, и знате, ја, ја сам дете Божје, верујем. Верујем у Исуса Христа, верујем у Бога. Да, и ја такође верујем, и ја – ми – постоје докази. Постоје људи који су поклоници сатане, они верују у сатану, верују у 666, верују у симболику. И мислим, да они мисле да морају да нам кажу шта планирају да ураде, пре него што то ураде. Ту постоји још нешто изван онога што се дешава у видљивој области. То заправо важи и за духовну област, ја то верујем. И свуда ћете видети ову симболику ако заиста желите да је видите. Колико велика случајност је коришћење таквих бројева? Лично мислим да то није само случајност. Зашто се то догађа широм света, не само у једној земљи? Сада бисте могли приговорити, да, постоји корупција у тамо једној земљи, али то се дешава у целом свету! И када видите да се иста имена стално појављују, Гејтс фондација, Бил Гејтс; сваки пут. Он је тај који има користи од нас.

А у Африци, у Индији… Он је познат по томе да је парализовао и / или убио око 500.000 деце. Учинио је то без објашњења које предходи сагласности, лагао их је и свеједно се извукао. Ништа му се није догодило! Зашто онда мислите да би он урадио нешто другачије нама и свима осталима на земљи? Он такође верује у депопулацију, верује у еугенику, потиче из те породичне лозе. Мисли да нас је превише, жели да разреди стадо. Људи, пробудите се! Овај човек не жели да сви живимо на овој земљи!

Рекао је то много пута на разне начине. Његови резултати су то доказали и он није никакав научник, није лекар, није епидемиолог! Зашто му дајемо ову моћ? Он може све да добије, а ми све да изгубимо.

Дан: Тачно, тачно. – Хм, … постоји још једна ствар у вези са тестовима коју сам заборавио да питам и желим да се вратим на то. Хм …, не разумем баш шта је лажно позитивни резултат. Али једна ствар која ми упада у очи, је следећа: Дакле, имамо ове кривуље које су почеле да падају у априлу или мају, а стопа смртности је пала на готово нулу; била је мало изнад нуле, зар не? Дакле, или су тестови валидни, и случајеви расту. То би, онда, значило да се случајеви повећавају – стопа смртности остаје веома ниска. То значи да сам вирус свакодневно постаје мање смртоносан, што је добро. Или се ради о лажно позитивним, што значи да немамо ни случајеве. Па зар то није позитивно у оба случаја и не бисмо ли се требали вратити у нормалу?

Др. Мадеј: Да, користите здрав разум и апсолутно се слажем са вама. Тренутно нема разлога за увођење ванредног стања. Зашто смо онда још увек у ванредном стању, у практичном смислу још увек јесмо. Зашто се ово дешава? Не, нема потребе за проглашењем ванредног стања. Много је правника који покушавају да ово изнесу на суд јер не бисмо смели бити у ванредном стању. Морам да кажем да ПЦР тест никада није имао за циљ да се било коме даје дијагноза. Узима се и удвостручује само мали делић ДНК. Заправо, удвостручује се да бисте могли боље да га анализирате и погледате. Дакле, гледате само мали комадић, а то значи да овај комадић може имати различито порекло: може доћи од прехладе или обичне грипе. И ми смо заправо видели да ова секвенца потиче из 8. хромозома људског тела.

А то опет значи да, ако довољно удвостручујете, сви бисмо били позитивни. И свака лабораторија то ради на другачији начин. За то не постоји стандардна процедура! То је лудо! Човек би морао бити научник да би то препознао или разумео. Ако се ПЦР-тест примени на одређени начин, практично свака особа може да добије позитиван тест. Али то заправо не значи да стварно има ову инфекцију. Јер се узима само мали комадић. То је веома забрињавајуће! Толико лекара и научника се изјаснило и они су цензурисани и потиснути. – Ово није добра наука, ово није добра медицина коју тренутно практикујемо.

Дан: Јесте ли чули Илона Маска шта је скоро рекао? Мислим да је то било јуче.

Др. Мадеј: Не, нисам! Шта је он рекао?

Дан: Знате, не знам шта да мислим о Илону Маску. Понекад помислим да је он део овог транс-хуманистичког покрета. С друге стране, понекад каже врло разумне ствари. Питали су га; испитивач га је питао, хм … пре свега рекао је да је ово претерана реакција, да је цела ствар са КОВИД-ом била претерана. Рекао је да нема разлога за заустављање економије, разлога за карантин итд. А онда је дошло до тачке када је новинарка рекла: „Па, изгледа да за све ово постоји решење: Изаћи ће једна нова вакцина! “Илон Маск је тада рекао:” Нећу је узимати.” Новинарка је био заиста шокирана. Мислим да интервју није требао ићи тим током. Поновио се и рекао: „Не, нећу то прихватити, а неће ни моја породица!“ А она пита: „Зашто да не?“ А он каже: „Овај… јер мислим да то није довољно опасно да бринем због тога, а сигурно није толико опасно да ћу га дати својој малој деци. “Сматрао сам да је то позитиван знак.

Др. Мадеј: Да, и мене збуњује, слажем се с вама. Јер, знате, с једне стране он каже тако нешто, а с друге стране верује у транс-хуманизам, да бисмо се требали спојити (примедба: укрстити) са киборзима (=пола човек, пола машина) и постати једно са АИ [= вештачка интелигенција]. Имам осећај да можда постоје финансијски разлози зашто је то рекао, јер губи новац са својим фабрикама које не раде пуним капацитетом. Тако да имам осећај да то можда има мало везе са његовом финансијском добити. Али чула сам да је недавно и сам приступио у индустрију вакцина. Дакле, он је сам по себи противречан. Не знам шта да мислим о њему.

Дан: Ни ја. Али недавно сам видео његову слику раме уз раме са Гилејн Максвел [= пословни партнер и пријатељица Џефрија Епштајна] и то је мени довољно да га отпишем, знате?

Др. Мадеј: Да, не верујем му.

Дан: Не, па … па, то је било врло поучно и информативно и … ох, још нешто што сам хтео да вас питам пре него што завршимо, шта је Закон о приправности за ванредне ситуације? [= Закон о приправности код катастрофе]

Др. Мадеј: Да. Мислим да је овај закон усвојен негде око фебруара 2020. И ово је произвођачима вакцина дало сваки замисливи имунитет на захтеве за одговорност. Јер  требају бити подстицани да производе своје вакцине што је брже могуће, без страха од штетних дејстава вакцине. Јер, знате, кад би људи постајали јако болесни или би почели много да умиру, они не желе да изгубе сав новац. И да би њих тако заштитили, покрили су их тим законом. Дакле, то је био један део закона.

Дан: Мислио сам … кад се вратимо у 1986. годину, оно што сам чуо од РФК јуниора [= Роберт Францис Кенеди Јуниор], да већ постоји имунитет на одговорност за вакцине.

Др. Мадеј: Да.

Дан: Па онда шта је то било? Да ли је то био само следећи корак?

Др. Мадеј: Тиме желе да њих у потпуности заиста заштитите. То је већ говорило врло јасним језиком; то је било као мрежа са дуплом основом! Јер су се по закону из 1986. године… у оквиру судског система сложили, да постоје проблеми узроковани оштећењем од вакцина, па су им дали мали, специјални суд. На том суду су се још увек могли тужити и добити нешто новца као одштету. Међутим, овим ванредним законом је и овај специјални суд постао неважећи.

Дан: Хм, хм. Мислим да имам још једно последње питање за вас. Мислим да одговор већ знам, али претпоставимо, када би Вас један Ваш пријатељ, или Ваша мајка или не знам ко, питао: ”Па, Кери, хоћеш ли се вакцинисати“?

Др. Мадеј: Нема шансе. У ствари, нећу узимати никакву вакцину! Ја им уопште не верујем. Не у овим временима. Изгубили смо све наше мере безбедности. Не, апсолутно не! Превише ценим своје тело и свој суверенитет.

Дан: Сада долази други талас, знамо да долази. Надуваће сваки случај који се појави; покушаће поново да нас закључају – по мом мишљењу. За крај, желите ли људима нешто да препоручите?

На шта треба обратити пажњу у сезони грипа која долази ове јесени?

Др. Мадеј: Ја бих такође одбила регуларну вакцину против грипа, јер у њу се уносе састојци који нису тестирани на безбедност. А у прошлости, када су људи добили редовну вакцину против грипа и били изложени ретком соју патогена попут свињског грипа Х1Н1 или КОВИД-19, имали су још гору реакцију на њих.

Било им је горе од оних који нису добили вакцину против грипа. Уопште им не верујем! И ми имамо студије које то потврђују. Заиста би их препоручила људима док не будемо имали независну истрагу вакцина од стране међународних научника и лекара.

Дан: Дакле, имате врло мало поверења у вакцину против грипа, а још мање у предстојећу вакцину против КОВИД?

Др. Мадеј: Апсолутно, тако је!

Дан: У реду. Докторко Мадеј, пуно Вам хвала што Сте одвојили време да данас разговарате са нама и надам се да ћемо једног дана то моћи поновити.

Др. Мадеј: Хвала Вам Дани што Сте ме позвали! Било ми је задовољство.

ИЗВОР: http://borbazaveru.info/content/view/13898/1/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *