Белосветске заразе

АУТОР: Драган Вујичић, фото: Предраг Митић

Већ у првом дану другог месеца у години, Светска здравствена организација је потврдила да ће остати Светски шампион у љигавости и неморалу и за 2022. Мада је у трци бесчасних конкуренција оштра, не постоје шансе да криминално братство из Женеве препусти водећу позицију.

„Људи носе превише личне заштитне опреме и морају постати савесни потрошачи“, упозорила је Светска здравствена организација. „Огромна количина медицинског отпада нагомиланог током пандемије широм света постала је опасност по здравље и животну средину“, наводе. Милијарде маски за лице, рукавица и заштитних одела за цело тело створиле су око 87.000 тона медицинског отпада док се свет борио против ковида 19 између марта 2020. и новембра 2021. Шприцеви, игле за вакцинацију додале су још 143 тоне отпада…

https://nultatacka.rs/szo-upozorava-ljudi-previse-nose-zastitne-maske/

Алиби памет криминалног братства

Апсолутно је тачно и годину дана прекасно!
Наиме пре годину америчка ЦДЦ је изашла са метастудијом око ношења маски у САД између 1. марта и 31. децембра 2020.упоређујући здравствене резултате 2.313 округа (од 3.142 ) у Сједињеним Државама који су носили маске на лицу са резултатима 829 округа који нису (Број становника у окрузима је преближно исти).

ЦДЦ је закључио да су маске смањиле стопу раста случајева КОВИД-19 и смртних случајева за 1,32%.

Дакле разлика између обавезне маске и без маске на лицу је у смртности и ширењу заразе -1,32% одсто.

Да ли би рецимо користили телефон,ауто,лек,ципеле које задовољавају вашу потребу 1.32 одсто?

Међутим када је у питању СЗО накнадна „памет“ о маскама не треба да чуди.У ово време прошле године нису санкционисани за још гору накнадну истину.Они су 20. јануара 2021.у свом званичном билтену саопштили да је РТ-ПЦР тест који се користи за „откривање“ ширења вируса (као и варијанти) не само био погрешан у целој 2020. већ и ПОТПУНО НЕВАЖЕЋИ. Саветовали су су оне који су лажно тестирани да понове тест и да дођу до накнадне истине да ли су уопште били болесни.
„Љигавци струке“ нису рекли „направили смо грешку“. Не кажу ни да им „семафор смртности“са Џон Хопкинса којим плаше планету покаузује лажи о броју заражених и умрлих.Не кажу ни извини!

https://www.globalresearch.ca/nucleic-acid-testing-technologies-use-polymerase-chain-reaction-pcr-detection-sars-cov-2/5739959

Поручују: Не можете нам ништа. Једноставно им је свеједно, с обзиром да је маска сада симбол политичког статуса изнад свега.Ко је носи тај је њихов – остали су отпад цивилизације.

Сузавац није политички коректан

Анегдота са америчким сенатором Ренд Полом на Фокс тв где је давао савете шта учинити када се немаскирани нађете наспрам љутих и на све спремних маскираних људи је само делом смешно. Друга страна комедије приказује шта се дешава када популацију интровертних, „хипохондираних“ и опсесивно-компулзивних особа непрестано бомбардују порукама да се изолују и дезинфикују. Емоционално оштећени људи тада постају претња.

Домаћин Џеси Вотерс са Фокса питао је сенатора о догађају у САД када су дупломаскиране освешећене људске јединке напале човека јер није носио маску. Пошто је био црнац, покушао је да се одбрани „лозинком“ „Животи црнаца су важни“!

-Као медицински професионалац, као сенатор и љубазан појединац гопсодине др Ренд Пол, шта бисте препоручили Американцима да раде када се суоче са овим манијацима са маскама?

-Видите, рекао бих користите спреј против медведа, али бојим се да би ме то довело у невоље, па нећу то рећи.

Наставио је: „Мислим да би требало да се повучете и кажете: Госпођо, ви сте луди, оставите ме дођавола на миру , али не мојте се конфронтирати са таквим људима!

Маске уништавају деци интелигенцију

Логопеди Америке још једном су упозорили ношење маски код деце њима повећало прилив у ординације са 364 одсто.
Родитељи описују проблеме са говором своје деце као „Одложени Ковид“, а покривање лица је примарни узрок озбиљног оштећења дечијих говорних вештина.

Већ са осам месеци, бебе почињу да уче како да говоре читајући са усана, што је незахвалан задатак ако се родитељи и старатељи гуше маскама да би испунили своје обавезе.
„Веома је важно да деца виде ваше лице да би научила, тако да пазе на ваша уста“,посведочила је терепут Жаклин Тек.

Према Тековој, од пандемије, симптоми аутизма код деце су такође нагло порасли. -Они не покушавају да причају и уопште не комуницирају са својом породицом“, рекла је .

У међувремну Форбс је на интернет издању избрисао чланак који је написао стручњак за образовање који је тврди да присиљавање школараца да носе маске за лице изазива психолошку трауму.

Студија коју су спровели истраживачи са Универзитета Браун открила је да су средња оцена коефицијента интелигенције мале деце рођене током пандемије опала за чак 22 поена, док су вербалне, моторичке и когнитивне перформансе претрпеле огромне штете због блокад.

Мајкл Керзон други стручњак је казао.

-Деца рођена у протеклој години изолације – у време када је Влада спречила бебе да виђају старије рођаке и друге чланове шире породице, да се друже у парковима или са децом пријатеља својих родитеља и да проучавају изразе лица иза маски локалног становништва у затвореним јавним просторима – имају значајно смањене вербалне, моторичке и укупне когнитивне перформансе у поређењу са децом рођеном раније, према новој америчкој студији. Тестови о раном учењу, вербалном развоју и невербалном развоју сви су дали резултате који су били далеко иза оних из година које су претходиле изолацији“, написао је он.

Позив да се убијате

Према процени из 2021. широм света месечно се користи 129 милијарди маски за лице, што чини око 3 милиона маски у минути. Већина су за једнократну употребу, направљене од пластичних микровлакана.

Годишње се тако произведе више од 300 милиона тона пластике – и то пре него што је ношење маски постало свакодневна навика! Већина тога заврши као отпад у животној средини а водећи истраживаче са Универзитета Јужне Данске и Универзитета Принстон да упозорили да ће бачене маске направити штету природној средини коју нико неће можи исконтролисати.

Упркос свега становници САД су почетком фебрура „бомбардовани“вестима да оду до најближег пункта и подигну своју беспротребну и бесплатну маску. Бајденова савезна влада „частила“је Американце са 400 милиона маски Н95 из Стратешке националне залихе.

Претходно су „стручњаци“ Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) ажурирали препоруке за маскирање охрабрујући Американце да носе медицинске маске Н95 или КН95 .

Бајденови оперативци јавног здравља су „послушали струку“а администрација планира да потпише уговоре са домаћим произвођачима да произведу 141 милион Н95 респиратора месечно, рекла Давн ОКонил, помоћница секретара за приправност и реаговање у Министарству здравља.

Врхунски немачки научници упозорили су средином 2021. да би дуготрајно ношење одређених врста маски за лице могло довести до удисања потенцијално опасних хемикалија и штетне микропластике дубоко у људска плућа.

Професор Мајкл Браунгарт, директор Института за животну средину у Хамбургу и суоснивач светски познатог еколошког стандарда „Црадле то Црадле“ рекао је за Екотекстил магазин да носиоци маски ризикују да удишу канцерогене, алергене и ситна синтетичка микровлакна носећи и текстил и неткане хируршке маске током дужег периода.

-Оно што удишемо на уста и нос заправо је опасан отпад-каже Браунгартс

Изгледа да су то урадили намерно?

Водећи индустријски хемичар текстила др. Дитер Седлак, генерални директор и суоснивач Модерн Тестинг Сервицес Аугсбург, Немачка, у партнерству са Модерн Тестинг Сервицес Глобал, Хонг Конг,открио је повишене концентрације опасних флуороугљеника, формалдехида и друге потенцијално канцерогене супстанце на хируршким маскама за лице!“

Са преко 40 година искуства , др Седлак,један од најцењенијих личности у сектору текстилних хемикалија је упозорио на још концерогених једињења у маскама:
-Присуство једињења као што су 2-бутаноне оксим (канцерогени) блокирани диизоцијанати који се користе као умреживачи за перфлуороугљенике (ПФЦ) на маскама за лице. Познато је да су нуспроизводи ПФЦ-а који се користе у текстилном сектору као средство за одбијање уља и воде на тканинама био-постојани и њихова употреба је строго ограничена од стране власти у Европи и САД-у.

-Искрено, нисам очекивао да ће се ПФЦ наћи у хируршкој маски, али у нашим лабораторијама имамо посебне рутинске методе за лако откривање ових хемикалија и њихово одмах препознавање. Ово је велико питање „, објаснио је др Седлак.

„Изгледа да је ово намерно примењено као средство за одбијање течности – успело би да одбије вирус у облику аеросолних капљица – али ПФЦ на вашем лицу, носу, слузницама или очима није добар.“ Заједно са ПФЦ-има, такође је открио – поред ПФЦ умреживача – и једињења као што су формалдехид и ацеталдехид, док је ГЦМС хроматограм показао „100 с врхова других загађивача“.

Маске су њушке, симболи глупавог пристајања

Др Џеј Бхаатачарја чувени амерички лекар каже:

Маске су прљаве.Људска плућа и наш респираторни систем су дизајнирани да удишу азот и кисеоник и издишу угљен-диоксид. Угљен диоксид је буквално отпадни производ који се уклања из крви преко наших плућа. Маске можда неће заробити штетне нивое угљен-диоксида у нашем носу и устима, али се свакако врло брзо запрљају осим ако се стално не мењају. Они такође подстичу дисање на уста, што може да изазове симптоме „маскирања уста“, укључујући акне, лош задах, осетљиве десни и иритацију усана.

Слика: Диего Ривера – Вакцинација

На крају:

Маске дехуманизују!.

Људи комуницирају вербално и невербално, а маске ометају оба облика. Маске пригушују и искривљују наше речи. Наши изрази лица су важни знаци свима око нас- без тих знакова комуникација и разумевање недостају е. Мала деца су највише погођена, јер не виде гримасу на лицу родитеља или оних који их воле.Маске убијају људске везе и приврженост која се формира током детињства.

Можда највише узнемиравају симболични ефекти када милиони људи послушно носе маске на основу никаквих доказа да помажу. Безличност – недостатак индивидуалног идентитета, је дехуманизизујући и дистопијски. Маске смањују наше личне карактеристике. Маске су њушке, симболи глупавог пристајања на ружну нову нормалност коју нико није тражио нити за њу игде гласао.

ИЗВОР: https://www.in4s.net/svetska-zdravstvena-sampion-ljigavosti-i-u-2022/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *