Према писању портала „Натуралњуз“, глобалистичке корпорације почињу да пљачкају америчку пољопривредну земљу експропријацијом, како би зауставиле производњу хране у име борбе против климатских промена.

Бил Гејтс већ поседује више од 100.000 хектара, али то је „ништа“ у односу на још једног милијардера и „филантропа“ Џона Мелоуна, који тренутно има невероватних 900.000 хектара обрадиве земље у свом власништву. Иза Малоуна, на другом месту је оснивач Си-Ен-Ена Тед Тарнер са „само” 800.000 хектара, а сасвим близу је неизоставни „свемирски” путник Џеф Безос.

Куповина и одузимање пољопривредне земље је управо оно што се спроводи по „предвиђањима” председника Светског економског форума и отвореног човека „Великог ресетовања” Клауса Шваба.

Шваб у својим јавним наступима, али и у књизи „KОВИД-19: Велико ресетовање“, не крије основну идеју преласка са старог капитализма на нови „инклузивни капитализам“, у којем ће човечанство бити ослобођено приватне својине и стално наглашава како људи морају што пре да се ослободе жеље за имовином.

Јер, у инклузивном капитализму човек мора да постане корисник, а не власник. Наиме, ако нема власника, нема ни права коришћења, јер неко мора бити власник имовине која се користи. Ово питање Шваб замагљује, али ми знамо одговор на то питање – власник је глобална елита.

Паралела се може повући са периодом пре више од сто година када су совјетски комунисти укинули приватну својину на средства за производњу и производни капитал.

Глобалисти данас намеравају да укину личну имовину, односно имовину која је намењена за задовољавање основних животних потреба – станове, куће, пољопривредно земљиште, одећу, потрепштине за домаћинство, а да појединца направе потпуно зависног од система и контролисаног од стране система.

Извор: srbin.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *