„Ништа није фантастичније од стварности.“

Фјодор М. Достојевски

  • Такозвана „Депопулација“ је акциони план којим самозвана „светска елита“ (светска влада у сенци која практично не представља никога) настоји да радикално смањи број људи на планети са више од седам милијарди, колико тренутно броји човечанство, на „златну милијарду“, како су је они назвали. Статистички, то значи да се они залажу да се човечанство смањи за неких 85 – 90 % (!!!)

АУТОР:  Драган Р. Млађеновић

Колико је тачно запажање мудрог Достојевског изражено у горњој реченици, схватио сам кад сам почетком овог века почео да истражујем једну светску појаву за коју је смишљен еуфемизам – ДЕПОПУЛАЦИЈА (εὐφημισμός, еуфемизам, у слободном преводу са старогрчког значи: „лепши назив нечег што и није тако лепо“). Када сам склопио довољно коцкица у мозаик, оглед под насловом „Ревијални геноцид“ унео сам у књигу „Тајна безакоња – увод у историју антихришћанске завере“ (Београд, 2010).

Такозвана „Депопулација“ је акциони план којим самозвана „светска елита“ (светска влада у сенци која практично не представља никога) настоји да радикално смањи број људи на планети са више од седам милијарди, колико тренутно броји човечанство, на „златну милијарду“, како су је они назвали. Статистички, то значи да се они залажу да се човечанство смањи за неких 85 – 90 % (!!!)

Подсетимо се да је депопулацију смислио и препоручио енглески демограф и политички економиста Томас Роберт Малтус (Thomas Robert Malthus, 1766–1834). Главно Малтусово дело је „Есеј о популационом начелу“ („An Essay on the Principle of Population“, 1798), у коме заступа тезу да ће се становништво умножавати геометријском, док ће се средства за опстанак (у првом реду храна) умножавати тек аритметичком прогресијом, па ће то као последицу имати опште сиромаштво, глад и пропаст. До 1826. године Малтус је продубио своје идеје и почео да проповеда геноцид као оптимално решење питања опстанка дела човечанства, прећутно сматрајући да је његов англосаксонски народ Богом одабран да влада планетом.

Малтусове идеје су брзо нашле плодно тле, па их је свесрдно прихватио и енглески писац футуристичких романа Херберт Џорџ Велс (Herbert George Wells, 1866-1946). Он је, а за њим и нацистичка Немачка, овај „вишак становништва“ презриво назвао „useless eaters“ – „бескорисне изелице“. У књизи  The Open Conspiracy: Blue Prints for a World Revolution (1928) Велс отворено препоручује геноцид и пише: „Људи Нове републике неће бити осетљиви на сучељавање са смрћу и на убијање… Имаће идеал по коме ће бити вредно убијати; попут Аврама, имаће веру за убијање и неће имати никаквих предрасуда у погледу смрти… Сматраће се, предвиђам, да одређени део људи постоји само захваљујући нечијој доброј вољи, сажаљењу и стрпљењу и то под условом да се не размножавају, а не видим никакав разлог који би био супротан предвиђању да неће оклевати да убијају када се та добра воља потроши… Сва та убијања ће се спроводити под једним опијатом… Ако се у законима будућности превентивна казна буде уопште примењивала, она неће бити убиство ни накажење тела… него добра, научно проузрокована бол“.

Малтусове идеје и Велсове препоруке су за данашњу геноцидну „елиту“ нека врста Библије и акционог плана.

Тајна служба Британске империје (MI6) између два светска рата примила је у своје редове тројицу значајних оперативаца: 1919. Бенита Мусолинија, 1926. Анту Павелића и 1936. агента под кодним именом Тито. Овај зликовачки триумвират је здушно порадио на депопулацији европског становништва. Двојац Павелић – Тито је дао немерљив допринос депопулацији Срба на велико задовољство Светске владе у сенци.

Тзв. „елита“, дакле, неуморно ради на депопулацији светског становништва и „бескорисних изелица“.

Ево неких скорашњих изјава најужег руководства тзв. „елите“ које је објавила мр Арна Шебаљ (https://www.logicno.com/politika/popis-32-clana-elite-koji-podrzavaju-i-promicu depopulizaciju-zlocinci-godinama-sve-planiraju-a-mi.html)

„If there were a button I could press, I would sacrifice myself without hesitating if it meant millions of people would die.“ („Ако би постојало дугме које могу да притиснем, жртвовао бих себе без оклевања, ако би то значило да милиони људи умру“. Пенти Линкола, фински стручњак за заштиту животне средине).

„Смањите број становника за 90% и тада неће бити људи који би нанели велику еколошку штету.” (Михаил Горбачов, рођен 1931, корумпирано ђубре и најгори људски олош који је „еколошки“ применио депопулациону методу разоривши СССР после пада Берлинског зида 9. новембра 1989).

„У случају да се реинкарнирам, желео бих да се вратим као смртоносни вирус, како бих нешто допринео решавању пренасељености.” (Принц Филип, 1921–2021, принц од Вејлса, супруг британске краљице Елизабете Друге, рођене 1926).

„Депопулација би требало да буде највећи приоритет спољне политике према трећем свету, јер ће америчка економија захтевати велике и све веће количине минерала из иностранства, посебно из мање развијених земаља”. (Хенри Кисингер, Henry Kissinger, рођен 1923, врхунски архитект Новог светског поретка, многи га сматрају једним од највећих живих ратних злочинаца).

„Да бисмо стабилизовали светску популацију, морамо да елиминишемо 350.000 људи дневно. Ужасно је то рећи, али једнако је лоше и то не рећи.” (Жак Кусто, Jacques Costeau, 1910–97, поморски официр, истраживач океана и познати филмски документариста).

„Свет данас има 6,8 милијарди људи. То иде до око девет милијарди. Ако заиста направимо сјајан посао с новим вакцинама, здравственом заштитом и услугама репродуктивног здравља, могли бисмо то смањити за можда 10 или 15 посто. “ (Бил Гејтс, Bill Gates, рођен 1955). Због програма вакцинације који је прогурао овај зликовац, небројено деце у земљама тзв. трећег света је умрло или је парализовано. Најважније је да је у Индији забележено више од 470.000 случајева парализе као резултат Гејтсовог програма вакцинације, као и да је најмање 500.000 младих девојака и жена у Кенији стерилно, после вакцинације против тетануса које је влада применила, а међународне организације подржале. Ово Зло по имену Бил Гејтс је такође најавило  развој даљински управљаног контрацепцијског микрочипа (тј. микрочипа за контролу становништва), који се може имплантирати под кожу младих жена и трајати до 16 година.

(https://www.logicno.com/politika/popis-32-clana-elite-koji-podrzavaju-i-promicu-depopulizaciju-zlocinci-godinama-sve-planiraju-a-mi.html)

Пробудите се, људи, и тргните, Зло се незадрживо шири по свету!!!

„Освајање још није завршено, а није завршен ни отпор освајању.“

(Хуан Адолфо Васкес, Juan Adolfo Vázquez Navarro, 1915–2011, мексички философ)

One thought on “РЕВИЈАЛНИ ГЕНОЦИД”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *