• Када рекламирају параде срама, санкције Русији, Србе називају геноцидним и заслужним за бомбардовање 1999. (а замислите кад се ово анализира психолошки шта бисмо добили, а?) те независно Косово итд. нико се не пита одакле назови зеленој групи такве идеје.
  • Након провлачења кроз блато, за шта свакако свако следећи ко буде лагао добија тужбу, послали су оног веселог плаћеног убицу Гундија у Украјину противно здравом разуму, моралу, домаћим и међународним законима.
  • А сада се радују смрти Дарије Дугинове коју не желим ни да поредим са њиховим прљавим ставовима.

АУТОР: Марија Алимпић

Друга омиљена подела код Срба је не левицу и десницу. Бесмислена у сваком погледу наравно, пре свега зато што ни ови што се представљају као левица нису левица, а ни ови као десни нису десни, а затим што је свака таква подела непотребна и што служи да као и многе друге држи народ у навијачком стању.

Укратко, ови што тврде да су десно оријентисани сами беже од нас док ови што се зову левичарима, као и сви левати, само нападају, наравно без узрочнo-последичних веза и било какве могућности да сами нешто закључе. Овом приликом изузимам једну групу искрених левичара који заиста верују у своју идеологију и са којима би ми било задовољство да сарађујем, као што они и знају.

Коалиција морамо што нам крамонка подвикне и удавимо Србију са све њима већ је почела да се пење на главу и онима који су их из неког разлога гласали, ваљда надајући се да су некакво мање зло. Гурајући агенду својих финансијера газе по народној већини и баш их брига.
Од те коалиције нисам доживела једну лаж и напада него сад већ двоцифрен број истих. Док смо ми народ упозоравали аргументовано и чињеницама зашто овакве групе представљају опасност, они су о мени лагали и нападали. Све и да је било тачно да сам наводно у некаквој партији то не би могао бити никакав злочин. Радили су то све само зато што им је великан Ћута био проваљен, чиме је сам допринео јављањем у Утиску недеље. Ова групација, као и владајућа, мисли да само они смеју да се баве политиком, односно да уместо постојећег зла, треба ову земљу да финиширају управо они.

Када рекламирају параде срама, санкције Русији, Србе називају геноцидним и заслужним за бомбардовање 1999. (а замислите кад се ово анализира психолошки шта бисмо добили, а?) те независно Косово итд. нико се не пита одакле назови зеленој групи такве идеје.
Након провлачења кроз блато, за шта свакако свако следећи ко буде лагао добија тужбу, послали су оног веселог плаћеног убицу Гундија у Украјину противно здравом разуму, моралу, домаћим и међународним законима. А сада се радују смрти Дарије Дугинове коју не желим ни да поредим са њиховим прљавим ставовима.

У објави коју сам јуче написала није била ни једна ружна реч, ни једна осуда према било коме, само саучешће и саосећање са пријатељем српског народа.

На ту објаву извесни број подржавалаца еколoшке естраде, морамо како крамонка подвикне, удавимо Србију су добили готово нервни напад.
Да знате да немам ни најмању намеру да ћутим на ваше глупости и то само зато што су истовремено зле и недостојне људских бића. Ваши ставови ужасавају, а дела указују на то да вам уопште не би било тешко да нам запатите фашисте те да се радујете смрти оних које сами означите као „зле десничаре“. А како би и зашто побогу Немци плаћали било шта друго?

Не можемо се делити на идеологије док се прво не поделимо на људе и нељуде.

О простаклуку нећу, то је изгледа обавезни део идеологије што им склепала крамонка.

ИЗВОР: https://vaseljenska.net/2022/08/23/prostakluk-kao-obavezni-deo-ideologije-drugosrbijanaca/

One thought on “Простаклук као обавезни део идеологије другосрбијанаца!”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *