Да ли је безбедно примити трансфузију крви од даваоца или донатора који су „вакцинисани“ против коронавируса из Вухана (Ковид-19)? Многи кажу не, што ствара повећану потражњу за „чистом“ крвљу широм света.

Сада када знамо да је вакцинисана крв запрљана крв, многи захтевају „чисту” или „безбедну” крв из извора који никада нису били контаминирани РНК (мРНК), додатком протеина и многим другим загађивачима који се налазе у бочицама за ковид.

„Бактерије, вируси, приони и паразити могу се пренети трансфузијом крви, исто тако људи вакцинисани мРНК вакцином имају САРС-КоВ-2 шиљасти протеин… у крви“, извештава Great Game India.

„Протеински скок (путује по целом телу) изазван вакцинацијом против КОВИД-19 траје месецима (потенцијално трајно у телу за оне који често узимају допунске ињекције). Банке „чисте крви“ већ су основане у 18 земаља. Циљ је да се поставе свуда где је људима потребна трансфузија крви из извора који не садрже цовид токсине.

Корпоративни медији кажу да се потпуно убодена крв не разликује од чисте крви

Левичарски медијски извори попут ВИЦЕ-а исмевају покрет “SafeBlood”, називајући га „анти-ваксерима… вођени теоријама завере и псеудонаучним уверењима о опасностима мРНА вакцина против КОВИД-а“.

Иако су ти исти извори лагали од почетка, тврдећи да садржај вакцине остаје на месту убризгавања и да ће вакцина зауставити пренос – обе ове тврдње су се показале нетачним. – сада се очекује да само верујемо да је потпуно вакцинисана крв безбедна као и чиста крв.

Ово подсећа на рБСТ тврдње које се виде на млеку које се продаје у Сједињеним Државама. Америчка администрација за храну и лекове (ФДА) захтева од продаваца млека који продају производе без рБСТ-а да укључе изјаву о одрицању одговорности у којој се наводи да не постоји стварна разлика између млека без рБСТ-а и млека без рБСТ-а, што је лаж.

На исти начин, од нас се очекује да верујемо да је крв људи који су вакцинисани против Фаучијевог грипа иста као и крв људи који су у страху избегавали да додирују своје нацрте тела.

„Исти људи који су вам рекли да ће вакцина зауставити пренос, вакцина остаје у вашој руци, вакцина је безбедна и ефикасна, итд., умањују ризике од мРНА крви са шиљцима“, каже Great Game India.

„Већина онога што су влада и мејнстрим медији назвали теоријом завере сада је ЧИЊЕНИЦА. Боље бити сигуран него жалити.“

На несрећу пацијената, опште снабдевање крвљу је сада потпуно контаминирано потпуно вакцинисаном крвљу. Готово да не постоји начин да се ово избегне осим ако сигурно не знате да донатор није примио ниједну од вакцина.

Иако банке крви захтевају од даваоца да наведе да ли га је убола ковид, ова информација се не прослеђује примаоцу, нити се наведена крв одваја од генерално потпуно убодене залихе.

И не само то, већ би неко могао лажно да изјави да је њихова крв чиста, само да би тихо испустио потпуно убодену крв у језерце. Ситуација је хаос и не наговештава добро померање јавног здравља у будућност.

„Ако невакцинисана особа добије трансфузију крви која садржи мРНА шик протеин (и шта год да је у бочицама), онда се она преноси примаоцу“, наводи се у извештајима.

„Протеин шиљака поново почиње да се реплицира и ваше тело је сада фабрика протеина шиљака. Невакцинисани потенцијално постају вакцинисани заједно са свом насталом штетом.

Аутор: Мишо Т.

Прилагодили србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: логични.ком

One thought on “Потражња за невакцинисаном крвљу расте широм свијета”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *