• Баш на овом примјеру огледа се сва духовна и остала биједа данашње Црне Горе. Било шта да се каже из Србије о Црној Гори скаче се по улицама и страницама ДПС медија и само што се не позива на оружје, док било шта да се каже из Вашингтона или Брисела прихвата се као свето писмо!

АУТОР: Иван Милошевић

Када се недавно Александар Вучић запитао зашто нема представника коалиције ЗБЦГ у влади, настала је медијска и политичка хајка ДПС медија, Монтенегрина и њихових НВО. Разне Далиборке, Тее, Зорице и Милице, осуле су паљбу по Вучићу и запријетиле му да држи даље руке од Црне Горе и да не саставља Милојкови владу из Београда. Међутим, када је данас Габријел Ескобар изјавио да не жели у Милојкову владу да види антинатовске странке ( наравно ЗБЦГ) и да га боли она ствар што је неко за њих гласао, комплетан ДПС -овски ешалон ни ријеч није зуцнуо! Када Вучић нешто каже о ЦГ онда је то окупација, а када Габријел саставља владу онда је то демократија! 

И баш на овом примјеру огледа се сва духовна и остала биједа данашње Црне Горе. Било шта да се каже из Србије о Црној Гори скаче се по улицама и страницама ДПС медија и само што се не позива на оружје, док било шта да се каже из Вашингтона или Брисела прихвата се као свето писмо!

Не треба бити превише бистар, па сконтати да нам Габријел и његово друштво о глави раде и да грађанима ускраћују основно људско политичко право – да бирају и да буду бирани! Ко јебе бираче и оне који они бирају – ту је Габријел и остали политички управници да нам кажу шта да радимо, а ту су и домаћи извођачи и браничи страних интереса који ће све то да прихвати и натјерају обичне смртнике да прихвате да два и два није четири него 55 или 66! 

Постало је неукусно више писати да је Црна Гора колонија Америке и ЕУ и да  грађани о себи одлучују таман колико и Индијанци у Америци! То је постала политичка аксиома актуелне и претходне власти и временом постајемо само дубља и дубља колонија и како је кренуло Бог те пита на којем ћемо се нивоу пада зауставити или се нећемо ни заустављати! 

Можда и немамо избора него да будемо колонија, али ми на ону ствар иду ови домаћи извођачи и браничи САД и ЕУ који своју службу страним државама проглашавају демократијом и патриотизмом, одбраном грађанске и мултипрактик Црне Горе! Изгледа да су за то добро плаћени и ваљано обављају свој посао, али то тако и треба рећи, а не све то сликати бојама демократије и грађанске државе! 

Има ли уопште више наивних у Црној Гори? Вјероватно нема, али иду ми на нерве ови што се праве наивни, а заправо су добро плаћени за подешавања мозга обичних грађана. Пошто спадам у ту групу, дужност према самом себи ми каже да не шишам ове домаће политичке и НВО извођаче страних интереса и да то напишем и спасем душу. Уколико је уопште имам или су ми је украли рибари људских душа у виду Далиборке, Тее, Милице, Зорице и осталих плаћених ЕУ дама!

Ипак, ваљда се још увијек држим и не предајем!

ИЗВОР: https://srpska24.me/kolonija-neprijatelji-crne-gore-i-eu-dame/

One thought on “ИЗ ОКУПИРАНЕ ЦРНЕ ГОРЕ: ЕУ даме одређују ко је непријатељ”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *