Members of left wing parties shout slogans behind a burning European Union flag during an anti-EU protest in the northern Greek port city of Thessaloniki, Sunday, June 28, 2015. Greek Prime Minister Alexis Tsipras says the Bank of Greece has recommended that banks remain closed and restrictions be imposed on transactions, after the European Central Bank didn't increase the amount of emergency liquidity the lenders can access from the central bank. (AP Photo/Giannis Papanikos)

Последице експлозија на гасоводима Северни ток и Северни ток -2

 „Ако нешто личи на патку, плива као патка и квачи као патка,

онда је ово вероватно патка.

Америчка пословица

  •  А шта можете очекивати од „чики из инкубатора Стејт департмента“? Сви су исти као под конац! Погледајте руководство земаља ЕУ, Велике Британије, Молдавије! Представници нове генерације, ако су мушки, они су: високи, дугог лица, беспрекорни, утегнути.
  • Ако је женски пол неудате, бездетне, без мозга, милитантне „жене“! Љубитељи „доброг лутања“! Укратко, „откачени“!
  • Претпостављам да ће пет нових градова са милион становника у Сибиру и на Далеком истоку, чију је изградњу најавио министар одбране Шојгу у лето 2021. године, после 2025. године бити спремно да прими прве становнике, укључујући и оне из бивше Европске уније.
  • Најтраженији ће бити људи из Немачке, Италије и Француске. Наравно, са својим бизнисом, технологијама, опремом, радницима. Они схватају да ће им руски енергетски ресурси и други природни ресурси дати прилику да се развијају у нашој земљи.
  • То су људи који схватају да ће се број имиграната у њиховим земљама само повећавати. Људи који препознају и проповедају наше, руске, моралне традиције. Мислим да ће у почетку бити десетине или стотине хиљада. Онда, сигуран сам да ће их бити милиони.
  • Нека уче руски, до 2025. године ће им требати

АУТОР: Дишљук М. Ј.

Епиграф садржи израз из такозваног „паткиног теста“, веома популарног међу Англосаксонцима, назива се и дак-тест (енглески duck-test) – тест за очигледност онога што се дешава. То подразумева да се суштина неке појаве може идентификовати по типичним спољашњим обележјима.

Желео бих да сазнам, када су у питању представници англосаксонских медија, заправо од оних који су писали о „умешаности Русије“ у експлозије на гасоводима: „Момци, јесте ли прошли „патким тест“?“. Изгледа да га сви, без изузетка, нису прошли! Међутим, они нису једини…

А шта можете очекивати од „чики из инкубатора Стејт департмента“? Сви су исти као под конац! Погледајте руководство земаља ЕУ, Велике Британије, Молдавије! Представници нове генерације, ако су мушки, они су: високи, дугог лица, беспрекорни, утегнути. Ако је женски пол неудате, бездетне, без мозга, милитантне „жене“! Љубитељи „доброг лутања“! Укратко, „откачени“!

Све ове „чика“ умеју да се „праве будале“ у случају потребе да одговарају на непријатна питања. Имају, наравно, више држављанстава. Они, што је интересантно, апсолутно не воде рачуна о интересима становништва својих земаља!

Ватрени русофоби! По чему се све ово разликује од нацистичке теорије? А шта се дешавало и дешава са становништвом Донбаса и других региона Украјине од 2014. године? Прави геноцид над руским народом! А какав одговор очекују земље ЕУ од Русије? У војној верзији то ће бити адекватно њиховим акцијама.

Ппостоје, међутим, и економске могућности да се утиче на њих! Најинтересантније је да руководство Русије понајвише упозорава на ове могућности. Указује то кроз увођење плаћања у рубљама за нашу робу, престанак летова и транзита преко нас. Али, још нешто више о „ситницама“.

Ипак,и њихови „партнери“ – Англосаксонци, што је чудно за ЕУ, раде у овом правцу „поузданије“ и „боље“! Санкције уведене Русији по налогу Америке највише су погодиле земље ЕУ! Нема везе, скренули су са пута! Међутим, Англосаксонцима ово није било довољно! И кренули су даље! Као у оном старој одеској шали, из времена СССР-а: „Водич, из Одесе, туристима из Јапана, који лети изнад Одесе, желећи да „оплете“ совјетску власт и непретенциозност грађана, каже: „Ево , Одесанци, немају канализације, али они живе! Нема постројења за пречишћавање отпадних вода, али живе! А онда један Јапанац, тако бојажљиво рече: „Јесте ли пробали са прашином?“

Дакле, Англосаксонци су уместо „прашине” „одсекли” гас ЕеСовцима (Европљанима – шри,- прев.)! „Да завршим, па да завршим!“

Англосаксонце, тачније Американце, можемо разумети. Проблема са економијом „колико хоћеш“! Са Русијом није баш ишло како је планирано. У свету се нису све земље „поклониле” испред САД. А по броју становника, ове земље су 7-8 пута веће од оних које су пожелеле да „иду у пакао“, као што је упозорио наш председник

Оно што у садашњим акцијама САД изненађује, тачније, упада у очи, јесте са каквом истрајношћу и упорношћу спроводе све „идеје“ за спас сопствене земље! Не обраћајући пажњу на пријатеље или партнере! То је вредно поштовања! Ово морате имати на уму и научити понешто! Међутим, увек запамтите и узмите у обзир ово, према енглеској пословици: “ A liar is not believed when he speaks the truth ” (“Лажљивцу не треба веровати. Чак и када говори истину”).

Сада САД, према неким стручњацима, на територији Европске уније спроводе „Маршалов план, али обрнуто“. Један број великих немачких предузећа (око 60) већ преноси посао, са опремом, људима, у САД (Оклахома). Други ће то следити. САД су, дакле, на коњу!

Истовремено, у Немачкој се спроводи стари „Моргентауов план” који су желели да спроведу пре „Маршаловог плана”. Први план предвиђао је распарчавање Немачке, премештање важних индустријских региона под међународну контролу, елиминисање тешке индустрије, демилитаризацију и трансформацију Немачке у аграрну земљу.

Тако је и замишљено. Али 1947. године бивши амерички председник Херберт Хувер, након посете деиндустријализованој Немачкој, написао је:  „Илузија је да се припојена Нова Немачка може претворити у аграрну државу. Ово је недостижно док не уништимо или не уклонимо 25 милиона људи. И план је промењен. У данашње време Англосаксонци су прилагодили те планове. И успели су!

Па, рецимо да је Европска унија угрожена у најближем „кирдику“. Шта да радимо? Један број наших либералних стручњака уплашен је чињеницом да ћемо прекидом трговинских, научних, културних веза са земљама Европске уније ми више патити него они! Да ли је ово тачно?

Претпостављам да ће пет нових градова са милион становника у Сибиру и на Далеком истоку, чију је изградњу најавио министар одбране Шојгу у лето 2021. године, после 2025. године бити спремно да прими прве становнике, укључујући и оне из бивше Европске уније. Најтраженији ће бити људи из Немачке, Италије и Француске. Наравно, са својим бизнисом, технологијама, опремом, радницима. Они схватају да ће им руски енергетски ресурси и други природни ресурси дати прилику да се развијају у нашој земљи. То су људи који схватају да ће се број имиграната у њиховим земљама само повећавати. Људи који препознају и проповедају наше, руске, моралне традиције. Мислим да ће у почетку бити десетине или стотине хиљада. Онда, сигуран сам да ће их бити милиони. Нека уче руски, до 2025. године ће им требати.

Што се тиче Молдавије, Придњестровља, сигуран сам да ће до тада код нас све бити у реду! И Украјина у оквиру своја 3 региона, са Кијевом.

Такође, могу претпоставити да Кореја није узалуд раније признала ДНР и ЛНР. А онда и референдуме. Сада постоји званична могућност да се у Русију пошаље 100 000 грађевинара и грађевинске опреме. Корејански градитељи су веома добри и дисциплиновани. И зашто се премишљати, они могу да раде за мале паре. Могу се користити на новим територијама за обнову градова, насеља и индустрије. То ће дати подстицај низу сектора руске привреде. И ово је реалност.

Што се тиче нашег, руског, даљег развоја у условима новог светског поретка, мислим да ће он у будућности бити тесно испреплетен са развојем америчког друштва. Да, да, заједно са Американцима!

Са оним Американцима, условно „Транпистима“, којима су наше, руске, моралне традиције исто тако блиске. А има их на десетине милиона! Наравно, неће то бити „сутра“, али ће свакако бити!

Уз Божију помоћ, наравно!

С руског превео Зоран Милошевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *