• Последњих недеља, медији широм света почели су да истичу медицински феномен који се зове „синдром изненадне смрти одраслих“ или SADS, у ономе што се чини као јасан покушај да се замагли стварност смрти од вакцина против ковид-а.

SADS је такође скраћеница за „синдром изненадне смрти услед аритмије“ који је први пут идентификован 1977. Основни фактори за SADS (и изненадна смрт одраслих и верзија изненадне смрти услед аритмије) укључују недијагностиковани миокардитис, упална стања и друга стања која узрокују неправилности у електричном систему срца, што изазива срчани застој. Док је било познато да се SADS јавља и раније, оно што је ново је преваленција овог раније ретког догађаја.

Историјска распрострањеност SADS-а

Према Британској асоцијацији за срце, у Великој Британији сваке године има око 500 случајева SADS-а. Британска канцеларија за националну статистику, с друге стране, показује далеко мање случајева. ОНС наводи укупно 128 случајева SADS-а (све старосне групе, било да су наведене као повезане са срчаним застојем или непознате) у 2016. години, 77 случајева у 2017, 70 у 2018, 107 у 2019 и 139 случајева у 2020.

Иако је тешко доћи до података о учесталости SADS-а за 2021. и 2022. годину, инциденција је очигледно порасла довољно да изазове забринутост у неким земљама. Пре пандемије, SADS је био акроним за синдром изненадне смрти од аритмије, који је био редак и са оскудним истраживањима о њему, осим што се напомиње да је чинио око 30% неочекиваних смрти због срца међу младим људима.

Али данас то више није реткост и SADS је практично на стероидима док се број изненадних смрти младих одраслих гомила широм света. Бројке су толико забрињавајуће да у Аустралији, на пример, Melbourne Baker Heart and Diabetes Institute успоставља нови SADS регистар „како би добио више информација“ о овом феномену.

Према речима портпарола, у Аустралији има око 750 случајева SADS годишње. У САД се каже да је просечан годишњи број смртних случајева од SADS-а око 4.000.

Од увођења ковид вакцина, вести су биле препуне извештаја о младим, здравим и често спортистима који умиру „без разлога“, а доктори тврде да су „збуњени“ због тога. Доктори и научници у Аустралији чак позивају све млађе од 40 година да прегледају срце, чак и ако су здрави и у форми.

Свака особа која размишља, с друге стране, може јасно да види корелацију између инјекција, које су данас добро познате по својој способности да изазову упалу срца, и пораста изненадне смрти међу младим и здравим људима.

Стотине спортиста су колабирали и умрли након вакцина

Међу спортистима, учесталост изненадне смрти се историјски кретала између 1 на 40.000 и 1 на 80.000. Анализа 13 смртних случајева међу такмичарским спортистима између 1980. и 2006. године у САД идентификовала је укупно 1.866 случајева у којима је спортиста изненада колабирао или изненада умро. То је 1.866 случајева који се јављају у периоду од 27 година, што нам даје годишњи просек од 69 случајева у САД.

Подаци које је прикупио Међународни олимпијски комитет показују 1.101 изненадну смрт код спортиста млађих од 35 година између 1966. и 2004. године, што нам даје просечну годишњу стопу од 29 изненадних смрти, у свим спортовима. У међувремену, само између марта 2021. и марта 2022. — у једној години — најмање 769 спортиста је претрпело срчани застој, колапс и/или умрло на терену, широм света.

Међу ЕУ ФИФА спортистима изненадна смрт се повећала за 420% у 2021.

Good Sciencing, који бележи укупан број смртних случајева код спортиста након вакцине, ставља тренутни број срчаних застоја на 1.090, а укупан број смртних случајева на 715. Још неколико десетина чека потврду да је спортиста заиста примио вакцину.

Међу ЕУ ФИФА спортистима, изненадна смрт се повећала за 420% у 2021. Историјски гледано, око пет фудбалера је умрло док су били на терену сваке године. У периоду од јануара до средине новембра 2021. 21 играч ФИФА-е је преминуо од изненадне смрти.

Вакцине против ковид-а јасно повезане са повредом срца

Чланак у часопису Frontiers in Sports and Active Living, објављен у априлу 2022., наглашава корелацију између упале срца изазване вакцинама против ковид-а и изненадне смрти услед срчаних застоја код спортиста:

„Чини се да је повећан ISS повезан са ковид-ом [изненадна срчана смрт] последица, барем делимично, недавне инфекције и/или вакцинације која изазива запаљенско и имунолошко оштећење које повређује срце.

Нездрав начин живота који може укључивати лошу исхрану или претренираност може вероватно бити фактор који доприноси. Наизглед повећана инциденција миокардитиса и перикардитиса током ковид-19 и у поствакциналном периоду и ISS, представља озбиљан ризик не само за спортисте већ и за све остале и разлог је за узбуну.

Како становништво стари и популарност трчања, бициклизма и других спортова издржљивости расте, терет ризика од ISS такође може потенцијално расти. Снажан фокус и на здравље и на фитнес требало би да буде гласна и јасна порука јавног здравља”.

Сигнал који се не може утишати

У чланку substack-а од 13. јуна 2022., др Пјер Кори је такође прокоментарисао овај најновији покушај да се објасни смрт од вакцина против ковид-а:

„Недавно сам поставио дубоко референцирану компилацију доказа који детаљно описују историјску хуманитарну катастрофу која се полако одвијала у најнапреднијим здравственим економијама широм света. Изазвана глобалном кампањом масовне вакцинације коју су водили фармацеути из BMGF/WHO/CDC која је нелогично (али профитабилно) циљала на брзо мутирајући коронавирус.

Учинили су то са оним што се показало као најтоксичнији протеин у историји медицине који се терапеутски користи. У бочицама помешаним са липидним наночестицама, полиетилен гликолом и ко зна чиме још.

Цитирао сам студије и извештаје који показују огроман пораст кардиоваскуларних смрти и неуролошких (и других) инвалидитета међу одраслим особама радног узраста, почевши само од 2021.

Узнемирујући сигнал који вришти из оригиналних података клиничких испитивања, података VAERS-а, података о животном осигурању, података о инвалидности, извештаја о срчаним застојима професионалних спортиста, пораста броја позива хитној помоћи због срчаних застоја код младих људи, и масивно повећање броја болести и манипулација подацима у базама података Министарства одбране.

Како ови догађаји постају све више препознати од просечног грађанина (и повремено новинара), покренута је нова патетична ‘Кампања дезинформација’ као одговор покушавајући да окриви неиформисаност за све младе који умиру као једноставно потребу за повећањем свести о ретком стању званом Изненадни Синдром смрти одраслих (SADS), а не као пример легија које умиру од вакцина.

Проверивачи чињеница су такође изашли у прилог овом наративу, означавајући свакога ко мисли да су вакцине узрок SADS-а као теоретичара завере…

Оно што изазива мучнину је тон наводне добре намере у овим чланцима, који обавештава људе да ако сте у сродству са неким младим који је изненада умро, требало би да одете код кардиолога да бисте били сигурни да немате абнормалан ЕКГ.

Након што се испостави да је нормалан ЕКГ, сигурно ће вам рећи да се вакцинишете, што је апсурд на врху брда апсурда узрокованих нашим био-медицинско-медијским индустријским комплексом у последње 2+ године”.

Враћају се болести које је „потиснуо ковид“

Медији такође покушавају да отпишу пораст других болести као нешто што није повезано са вакцинама против ковид-а. „Болести потиснуте током ковид-а се враћају на нове и необичне начине“, објавио је CNBC 10. јуна 2022.

У чланку се даље говори о томе како вируси који нису SARS-CoV-2 сада „подижу своје главе на нове и необичне начине“. Инфлуенца, респираторни синцицијални вирус (РСВ), аденовирус, туберкулоза и мајмунске богиње су „појачани и показали су чудна понашања последњих месеци“, примећује CNBC.

Међутим, не помиње се чињеница да је вакцина против ковид-а повезана са имунодефицијенцијом стеченом вакцином (смањеном функцијом имунитета), што вас чини подложнијим инфекцијама и хроничним болестима свих врста, укључујући аутоимуне болести. Научница МИТ-а Stephanie Seneff објашњава механизме за ово у „ковид вакцине и неуродегенеративне болести“.

Такође се показало да ковид вакцина активира латентне вирусе, укључујући хепатитис Ц, цитомегаловирус, варичела-зостер и херпес вирусе. Није изненађујуће што Модерна сада ради на новој вакцини за „латентну превенцију цитомегаловируса“.

Ово је још један случај да фармацеутска компанија креира „лек“ против здравственог проблема за који је њихов сопствени производ био одговоран. CNBC, у међувремену, цитира „здравствене стручњаке“ који приписују смањен имунитет затварању услед ковид-а, ношењу маски и пропуштеним вакцинацијама у детињству.

Ампутације руку, ногу, прстију на рукама и ногама — последице крвних угрушака након убода — такође се отписују као нешто друго. У овом случају, медији окривљују висок холестерол, потпуно игноришући чињеницу да је висок холестерол био преовлађујући деценијама, а тек сада људи губе екстремитете у шокантном броју.

У међувремену, за пораст крвних угрушака и можданог удара окривљује се пушење, трудноћа и контрацептивна средства, иако су крвни угрушци и мождани удари међу најчешћим нуспојавама ковид вакцина. Најсмешнија од свега је, међутим, тврдња да се сумња да „новооткривена, високо реактивна“ хемикалија у земљиној атмосфери изазива срчане болести.

Сваком ко има пола мозга јасно је да власти и медији чине све што могу да пребаце кривицу са онога што је најочигледнији кривац, а то су вакцине против ковид-а.

Све болести и стања за која сада окривљују све, од холестерола до мистериозних атмосферских хемикалија, познати су као нежељени ефекти вакцина. Слон у соби је тако гигантски, да га више не можете ни заобићи. Притиска нас уз зидове.

Извештаји медицинских сестара из ковид болница

У свом чланку на substack-у од 13. јуна 2022, Кори такође дели инсајдерске информације од више медицинске сестре на одељењу интензивне неге и хитне помоћи која је претрпела повреде згрушавања крви, спонтано незаустављиво крварење и повећање цервикалних лимфних чворова након њене друге дозе Фајзер-а.

Поднела је извештај Систему за извештавање о нежељеним ефектима вакцине (VAERS), који је од тада нестао. Бројеви серије за инјекције које је примила били су повезани са лошим неуролошким одговорима и згрушавањем. Такође је изгубила свог хематолога-онколога због нежељених ефеката вакцине.

Иако је тек у раним 40-им, сада је превише повређен да би радио. “Био је ‘истински верник’ и порицао је све док он није постао повређени пацијент”, рекла је Корију.

Главна болница за рак у којој она ради сада има број случајева „у хиљадама“, каже она, док је раније просечан број случајева био између 250 и 400 у било ком кварталу. Немају чак ни довољно кревета или простора за инфузију да их све лече, а третмани зрачењем касне.

Појављују се све врсте карцинома — мозга, лимфе, желуца, панкреаса, крви, па чак и рака ока, „посебно код млађих људи који су недавно вакцинисани“. Мождани удари су такође „већи” код људи без фактора ризика или коморбидитета. У мејлу Корију написала је:

„Питајте ме било шта. Рећи ћу вам све информације изнутра са спратова и апартмана. Ово мора да престане. Треба да признају превару и злочин и ПРЕСТАНУ. Обавеза мора бити укинута, налози за вакцинацију окончани. ЗНАЈУ САДА и многи су ЗНАЛИ ОНДА.

Не знам да ли ћете ово уопште прочитати, али пратим вас све на substack-у и Твитер-у — оне који још нису забрањени! — и прочитајте СВЕ податке. И ја сам била лабораторијски пацов због проблема из саобраћајне несреће пре много година – знам процес. Толико превара”.

У додатном имејлу, неименована медицинска сестра је наставила:

„Изгубили су 4 практичара због озбиљних нежељених ефеката ’снажно охрабриваних’ бустера. 2 су хоспитализована, један на МИЦУ… Сви у раним 30-им до средине 40-их. Нису имали потребе за бустерима… Сви су имали претходно ковид, Н антитела која су била потпуно мерљива”.

Срчане аномалије су веома распрострањене

Њене колеге на кардиолошком одељењу такође пријављују „многе аномалије… које никада раније нису постојале“, укључујући масивне тромбове који испуњавају целу артерију. Неки обдуценти су документовали овај никада раније виђени феномен. Они такође једва могу да прате невиђени број срчаних застоја. Кори пише:

„Рекла ми је… да у неким ноћним сменама тимови медицинских сестара примећују више срчаних застоја у једној смени него икада раније и код пацијената млађег узраста без преседана.

У неким сменама их је било толико да се колица готово сударају од једног срчаног застоја до другог јер апотеке, посебно у ноћним сменама, нису у стању да довољно брзо обнове залихе. Ова ситуација се десила можда једном у мојој каријери, када су се два срчана застоја десила на истом спрату или јединици у кратком временском периоду”.

И док медицинско особље још увек не говори јавно, чини се да реалност ситуације настаје унутар болничких зидова, у приватним разговорима између особља. Чак и тамо, међутим, медицинске сестре говоре шифровано из страха од одмазде, позивајући се на повреде од вакцина против ковид-а само као на „то питање“.

Медицинска сестра је истакла да је сада статус вакцинације јасно означен на врху првог екрана пацијентовог медицинског картона када се сумња или се зна да је вакцинација повезана са пацијентовим „мистериозним” или „сложеним” проблемом. Можда је ово знак да се одвајање од стварности полако прекида. Надам се да је тако.

ИЗВОР: Nulta Tačka/InfoWars

One thought on “Вакцинација или случајност?! СИНДРОМ ИЗНЕНАДНЕ СМРТИ”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *