Откровења идеолога глобализма Жака Аталија

  • Из уста идеолога глобализма иду директне оптужбе на рачун председника Русије Владимира Путина, који је, како пише, за разлику од Н.С. Хрушчова, није преживео Други светски рат и није физички слаб као стари К.У. Черненко, и наводно је спреман да употреби нуклеарно оружје.
  • Атали директно прети Путину, наводећи да би једини излаз из ситуације могао да буде или „дворски преврат” у Москви, или „Путинова спознаја” да нуклеарним оружјем може „изгубити све” и ући у историју као негативац.
  • Пошто је Атали већ раније писао да Путин нема рат, па је мало вероватно да ће моћи да „схвати“ шта му саветује масон и глобалиста, онда је једини излаз за глобалисте да смене председника Русије са власти помоћу унутрашњег преврата.
  • Ово је јасна и веома озбиљна претња. Ово не пише неки новинар или политиколог, већ представник „света иза кулиса“, који се сматра готово гласноговорником „господара овога света“.
  • Према свему судећи, Запад намерава да додатно заоштри сукоб, подижући степен конфронтације

АУТОР: Редакција Руске народне линије

„У наредним данима, недељама и месецима поново ризикујемо да будемо увучени у нуклеарну катаклизму. Са још моћнијим оружјем које би могло да уништимо осам милијарди људских бића“, пише један од идеолога западног глобализма, француски банкар, филозоф, политичар, масон, ментор француског председника Емануела Макрона, представник породице Ротшилд, Жак Атали. Француски оригинал и енглески превод чланка су објављени на Интернету.

У чланку аутор наводи своја школска сећања на догађаје из 1962. (Карибска криза повезана са Н.С. Хрушчовом) и зиму 1984-1985, када је Атали пратио тадашњег француског председника Франсоа Митерана на путовању у СССР код генерала Секретар Централног комитета КПСС К.У. Черненка, који је, како уверава аутор чланка, наводно обећао да ће употребити нуклеарно оружје ако Запад не уништи своје. Атали пише да је само смрт Черненка у марту 1985. наводно спасила човечанство од нуклеарне катастрофе, након чега је М.С. Горбачов је могао да изведе државни удар против „младих Брежњевљана“, који на крају нису могли да дођу на власт.

Идеолог глобализма је садашње руководство Русије назвао „очајничком силом“ која нема другог избора осим да донесе екстремну одлуку.

Аутор чланка закључује да је сада свет „по трећи пут на ивици провалије“. Разлог Атали види у томе што Русија није успела да „успостави демократију у себи“, коју он сматра противтежом милитаризму. Наравно, то видимо на примеру потпуно демилитаризованих демократских САД…

Даље, из уста идеолога глобализма иду директне оптужбе на рачун председника Русије Владимира Путина, који је, како пише, за разлику од Н.С. Хрушчова, није преживео Други светски рат и није физички слаб као стари К.У. Черненко, и наводно је спреман да употреби нуклеарно оружје.

Даље, Атали директно прети Путину, наводећи да би једини излаз из ситуације могао да буде или „дворски преврат” у Москви, или „Путинова спознаја” да нуклеарним оружјем може „изгубити све” и ући у историју као негативац.

Пошто је Атали већ раније писао да Путин нема рат, па је мало вероватно да ће моћи да „схвати“ шта му саветује масон и глобалиста, онда је једини излаз за глобалисте да смене председника Русије са власти помоћу унутрашњег преврата.

Ово је јасна и веома озбиљна претња. Ово не пише неки новинар или политиколог, већ представник „света иза кулиса“, који се сматра готово гласноговорником „господара овога света“.

Сви морамо да схватимо тежину претњи. То посебно важи за оне који себе сматрају патриотама и истовремено покушавају да критикују нашег националног лидера за неке „полумере“. Владимиру Путину се отворено прети свргавањем и, наравно, смрћу. То значи да морамо интензивирати наше молитве за Путина и забранити себи било какве нападе на Путина.

По свему судећи, Запад намерава да додатно заоштри сукоб, подижући степен конфронтације. Тако треба схватити Аталијеве речи да западне демократије могу да избегну нуклеарни рат ако „не подлегну страху и уценама“. И да колективни Запад мора да развије мере за спречавање „претњи западној демократији“.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://ruskline.ru/news_rl/2022/09/22/zakulisa_otkryto_ugrozhaet_putinu_perevorotom

One thought on “Тајни центри моћи отворено прете Путину државним ударом”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *