ПОЗАДИНА ЗАБРАНЕ РУСКИМ СПОРТИСТИМА ДА СЕ ДВЕ ГОДИНЕ ТАКМИЧЕ ПОД СВОЈОМ ЗАСТАВОМ

  • Тајне службе Англосфере потчиниле су себи руководства бројних међународних организација, попут ВАДА, МОК и бројних других. А те организације користе се за политичку репресију против Русије… Међутим, тајне службе Англосфере уништавају модерну цивилизацију у целини
  • Руски спортисти, наравно, користе допинг. Као и сви остали. И не више од осталих. Неформална испитивања смештају Русију међу првих двадесет земаља по употреби допинга. Прецизније: око 15. места. А лидери у употреби допинга су САД, Британија и Кина
  • Механизам политичке репресије против Русије врло је једноставан. Међународним спортским функционерима се ставља под нос фасцикла о њиховој корупцији, па им се у чисто мафијашком стилу нуди избор: одлазак на 10 година у затвор због корупције или укључивање у репресије против Русије

__________________________________________________________

АУТОР: Сергеј МАРКОВ

ЈОШ један ударац за Русију.

Руским спортистима забрањено да се две године такмиче под државном заставом. А председнику Путину да присуствује Олимпијским играма.

Исту забрану су добили и сви чланови владе Русије и сви посланици.

Ово је доследан наставак политике тајних служби Сједињених Држава, Британије и Канаде – Англосфере – да руску државу прогласе за злочиначку.

Тајне службе Англосфере потчиниле су себи руководства бројних међународних организација, попут ВАДА, МОК и бројних других. А те организације користе се за политичку репресију против Русије.

       Шта треба знати о овој теми?

1. Руски спортисти, наравно, користе допинг. Као и сви остали. И не више од осталих. Неформална испитивања јавног мњења обично смештају Русију међу првих двадесет земаља по употреби допинга. Прецизније: око 15. места.

2. Лидери у употреби допинга у спортовима су САД, Британија и Кина. Али, оне су свима ставиле до знања да не желе да их дирају. А сви знају за њихов допинг.

3. Механизам политичке репресије против Русије врло је једноставан. Међународним спортским функционерима се ставља под нос фасцикла о њиховој корупцији, па им се у чисто мафијашком стилу нуди избор: одлазак на 10 година у затвор због корупције или укључивање у репресије против Русије.

4. Циљеви политичке репресије против Русије врло су једноставни. Три су главна.

Први је одузимање руским грађанима поноса због националном победничком заставом. Навођење грађана Русије да не воле Путина и да се стиде своје земље.

Други циљ је показивање свим спортистима и уопште свим људима који су активни у међународној арени да ће патити од политичке репресије свако ко је за Путина и за Русију независну од Сједињених Држава. Дакле: банално застрашивање.

Трећи је стварање квази-правне основе за проглашење руске државе кривом за све и увек. Са намером да се оправда војна акција против руских државних структура.

5. Ова политичка репресија против Русије и руских спортиста није само незаконита, грубо се крши и један од главних принципа закона – лична одговорност. Намећу нам колективну одговорност и тако враћају светско право у варварство средњег века.

Тајне службе Англосфере уништавају модерну цивилизацију у целини.

6. Готово сви спортисти на свету су против ових политичких репресија над руским спортистима. То говоре неформално. Али, веома се плаше да то кажу јавно. Сви су застрашени.

Ако неко подржи Русију, ускоро ће и сам бити подвргнут репресији.

7. Генерално, кажњавање руских спортиста део је хибридног рата који се води мафијашким методама. Али, овај злочин ће, нажалост, остати некажњен.

8. Русија још увек није успела да пронађе како да одговори на овакве акције. До сада је све смирено подносила. И надала се закулисним нагодбама са међународним спортским званичницима. Они су, наравно, готово сви против ове репресије јер уништава светски спорт. Али, тајне службе Англосфере лако блокирају све тајне договоре руских спортских званичника са међународним.

Како Русија може да одговори?

9. Чини ми се да одговор на сваки талас репресије против руских спортиста треба да буде повећање финансирања масовних спортова у Русији. И дечијег. И омладинског. И рекреације одраслих и пензионера.

Масовни спорт је антитеза све мафијашкијем професионалном и широко допингованом спорту који се одавно од химне здрављу претворио у шоу-бизнис заснован на убијању здравља.


ИЗВОР: http://fakti.org/media-menju/tajne-sluzbe-anglosfere-jos-pokusavaju-da-rusku-drzavu-proglase-za-zlocinacku

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *