Скандал открили републиканци

АУТОР: Јелена ПАНИНА

У Сједињеним Државама велики ланац продавница брендиран под именом „Таргет“ продаје ЛГБТ одећу и „транс симболе“, као и разлићите додатке за малолетне сатанисте. Скандал су открили републиканци. Те су позивали су на бојкот робе и радње. Управа „Таргет-а“ је након хитног састанка рекла да ће уклонити линију производа са темом транс које је дизајнирао сатаниста Абпрален и који садрже демонске слике.

Трговински ланац се сложио да неки од производа дизајнера имају слику рогатог демона Бафомета и превише ЛГБТ слика. Разлог за „просветљење и покајање” је једноставан: мрежа је изгубила 9 милијарди долара за недељу дана бојкота. Чак и у САД, уз њихову махниту пропаганду содоме, многи не желе да им деца постану играчке за педофиле и сатанисте.

Гувернер Калифорније Гевин Њусом, иначе из реда деморката, рекао је да је Таргет „издао ЛГБТ особе под притиском екстремиста“. Гувернера је подржао његов партијски савезник, отворени геј, државни сенатор Скот Винер. Према његовим речима, „продавнице су напали терористи“. Осећајући подршку на високом нивоу, „Таргет“ се сада правда перверзњацима и окреће им задњицу.

У подужем интервјуу управа трговинског ланца је објаснила да производ уклањају не зато што је сатанистички или намеће родну идеологију деци, већ наводно „у вези са претњама особљу“. У ланцу тврде да имају довољно ове погане робе за децу, али су је, за сада, једноставно повукли из продаје. Разумљиво је: с једне стране, гнев купаца и губитак прихода, с друге стране, негодовање содомита, у чијој заједници су представници америчког естаблишмента. Тако се трговински ланац нашао „између чекића и наковња“.

Превод Наука и култура

ИЗВОР: https://russtrat.ru/aktualno/28-may-2023-2057-12025

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *