• Глобалисти намеравају да промене природну суштину човека. Ово је њихов главни циљ.
  • До тога је дошло из једноставног разлога. Полазећи од маничне жеље да се продужи живот или чак добије бесмртност.
  • Главни идеолог потребе за развојем генетског инжењеринга и других начина да се продужи живот је Дејвид Рокфелер.
  • Дејвид Рокфелер је у глобалистичку идеологију унео нову одредбу, која је постала једна од главних. Наиме, бесмртност глобалистичке елите…
  • Ако су нове технологије доступне само богатима или само људима из одређене земље, онда ће се homo sapiens распасти на различите врсте, јер ће имати различита тела и различите способности.
  • Овде је проблем другачији. Наиме, у томе што су зарад свог безумља глобалисти спремни да бришу читаве државе и народе.
  • Доносе свету бол и уништење. То су демонстрирали више пута током друге половине 20. века и прве четвртине 21. века.
  • Стога је рушење система глобалистичког светског поретка и глобалистичке идеологије једини спас не само за Русију, већ за цело човечанство

Када је 90-их и 20-их година неколико научника, стручњака и политичара говорило о томе да глобалистичка власт намерава да промени природу човека, већина се „правила луда“. Тада је то изгледало фантастично, не само да се људска природа може променити, већ и сама чињеница постојања неке врсте глобалистичке (светске) власти. Сада се о постојању глобалистичких неолибералних елита отворено говори, укључујући Владимира Путина:

Сада, у периоду акутних геополитичких турбуленција, многе чињенице су постале очигледне. Не крију их ни глобалисти. У овом чланку даћу главне изводе из интервјуа са саветником Клауса Шваба Јувала Хариријем.

За почетак, можда најочигледнија чињеница коју Харири потврђује. У питању су западне друштвене мреже и инстант месенџери:

У данашњем свету подаци вреде много више од новца. Пре 10 година, велике корпорације су плаћале милијарде за WhatsApp и Instagram („Мета“ је забрањена у Русији) и људи су се питали: „Јесу ли они луди?“, „Зашто плаћају милијарде да би добили апликацију која не зарађује?“ . А разлог је што они производе податке. Свет се све више дели на сфере прикупљања информација.

Међутим, значајан део друштва, укључујући и руско друштво, одавно је схватио да је постојање формално непрофитабилних месенџера и друштвених мрежа, заправо само због сврхе прикупљања информација. За власнике таквих услуга ово је велики приход. Али, наравно, колектив Закерберга продаје податке не било коме, већ западним обавештајним агенцијама. Постоји и огромна количина јавно доступних информација о Закерберговим везама са ЦИА. И он сам не крије присуство таквих контаката.

Зашто државна машина Америке, Британије, Швајцарске не може сама да прикупља податке? Одговор је једноставан. У иновацијама је држава (са изузетком појединих индустрија) неспретна и у већини случајева губи од приватне иницијативе. Али да бисте контролисали ову или ону индустрију, није неопходно да је директно поседујете. Такође можете постићи жељени резултат индиректном контролом.

Током Хладног рата имали сте гвоздену завесу. Сада имамо силиконску завесу између САД и Кине. А где иду подаци – у Калифорнију или у Шенжен, Шангај, Пекинг? Оно што смо до сада видели јесте да корпорације и владе прикупљају податке о томе где идемо, са ким се срећемо, које филмове гледамо.

Овде Швабов саветник истиче једно занимљиво питање, које је прилично релевантно. Мале су шансе за очување глобалистичког система светског поретка. Међутим, очигледно је да ће након његовог колапса настали вакуум бити нечим попуњен. Главно питање је чиме?

Кина, као најочигледнији претендент који ће покушати да формира свој систем глобалног светског поретка, активно усваја искуство глобалиста. Наравно, без лево-либералне идеологије, без генетског инжењеринга. Али у смислу тоталне контроле над становништвом – више од њих. Чак бих рекао да је овде Кина далеко напредовала, претекавши западне државе. Упечатљив пример је увођење система друштвеног рејтинга у НР Кини.

Следећа фаза је надзор, који нам иде под кожу. – Носим нешто попут трекера који прати мој откуцај срца, мој сан, не знам где иде ова информација. – Добровољно носите агента ЦИА-а на зглобу. – И мислим да ми добро иде. – То је корисно. Ствар је у томе што ово није само антиутопија, то јест и утопија.

Оставићу овај цитат без коментара. Овде Харири једноставно даје још један пример надзора становништва.

Знате, ускоро ћемо имати могућност да редизајнирамо своја тела и мозак, било путем генетског инжењеринга, било директним повезивањем мозга са компјутерима, или стварањем потпуно неорганских ентитета, вештачке интелигенције, која није заснована на органском телу и органски мозак уопште. И ове технологије напредују вртоглавом брзином.

Али ово је најозбиљнији тренутак. Глобалисти намеравају да промене природну суштину човека. Ово је њихов главни циљ. До тога је дошло из једноставног разлога. Полазећи од маничне жеље да се продужи живот или чак добије бесмртност.

Главни идеолог потребе за развојем генетског инжењеринга и других начина да се продужи живот је Дејвид Рокфелер. Ипак, Рокфелер 30-40 година није успео да пронађе ефикасан начин да значајно продужи живот. Дошао је до 101 године. Имао сам неколико трансплантација срца. Међутим, нема ништа изненађујуће у чињеници да је достигао такво доба, будући да је један од најбогатијих људи на свету и да има приступ свим технологијама.

Међутим, Дејвид Рокфелер је у глобалистичку идеологију унео нову одредбу, која је постала једна од главних. Наиме, бесмртност глобалистичке елите. Приступ релевантним технологијама (ако се оне могу набавити) имаће само представници највише касте који владају светом. И, можда, они који ће бити спремни да плате огромне суме новца за продужење живота или бесмртност.

Глобалисти ово не крију:

Један од изазова је да ћемо у наредним деценијама видети процес веће неједнакости него икада раније у историји. Јер ће то први пут бити права биолошка неједнакост. Ако су нове технологије доступне само богатима или само људима из одређене земље, онда ће се homo sapiens распасти на различите врсте, јер ће имати различита тела и различите способности.

Као што видите, глобалисти добро знају до чега ће њихова политика довести. Не само једноставно да деле људе на богате и сиромашне. Одувек је то било тако, а сада је ово саставни део друштва (примитивно друштво је давно прошло, а комунизам никада није дошао).

Међутим, говоримо о подели човека на две биолошке врсте. Жељене технологије ће „богатом“ делу дати јединствене способности. Сада је чак немогуће замислити какве ће то бити способности. То може бити немир, потпуно другачије функционисање мозга, нема потребе за спавањем, способност читањам мисли итд. Уопште, овде можете да маштате (до сада) шта год желите.

Друга ствар је да је мало вероватно да ће глобалисти успети да набаве такве технологије и способности. Такве жеље нису нове. Волели су и владари средњег века и масони Новог доба. Тада им то није пошло за руком, а тешко да ће успети и глобалисти модерног доба. Са изузетком појединачних „успеха”. За 200-300 година, када технологија буде ишла још даље, на садашње глобалисте ће се гледати као на изроде који су издали своје народе и државе.

Овде је проблем другачији. Наиме, у томе што су зарад свог безумља глобалисти спремни да бришу читаве државе и народе. Доносе свету бол и уништење. То су демонстрирали више пута током друге половине 20. века и прве четвртине 21. века. Стога је рушење система глобалистичког светског поретка и глобалистичке идеологије једини спас не само за Русију, већ за цело човечанство.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://zen.yandex.ru/media/dvinsky/priznanie-globalistov-chelovechestvo-budet-razdeleno-na-dva-biologicheskih-vida-6300d7943454472b5f27e34e?&

2 thoughts on “ПРИЗНАЊЕ ГЛОБАЛИСТА: хоћемо бесмртност глобалистичке елите”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *