• Реци ми шта мислиш о (1) ковид мерама, (2) закону о експропријацији или Рио Тинту, (3) Косову као саставном делу Србије – па ћу ти рећи да ли си човек из народа или си мућак
Ко прећуткује или подржава ковид мере, тај је и за Рио Тинто (закон о експропријацији) и за накарадну промену устава (издају Косова и Метохије) која следи, односно за неку нову варијанту Вучића/Тадића – ма колико се заодевао у зелене, еколошке боје или народну ношњу. И ма колико бучан био против актуелног режима. Такав је за Вучића из Круга двојке да будемо прецизнији. Фуј и бљак.
Дакле, реци ми шта мислиш о (1) ковид мерама, (2) закону о експропријацији или Рио Тинту, (3) променама устава или Косову као саставном делу Србије – па ћу ти рећи шта мислим о теби, да ли си заиста човек из народа или си мућак.
Од мућкова ћу се увек дистанцирати, такве ћу прозивати, извиждати и покушати да уклоним са народних скупова. И увек бити са браћом и сестрама који не шеврдају по било ком од ова три питања. Видите их на слици доле, са синоћњег скупа против корона мера у Јагодини, то је права народна Србија!
Марко Пејковић

ИЗВОР: https://www.facebook.com/metallessons/posts/4539437782803998

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *