ЗА АМЕРИЧКЕ ДЕСНИЧАРЕ ТА ДРЖАВА ЈЕ – ПРИМЕР ПРАВЕ НОЋНЕ МОРЕ

* Калифорнијски феномен већ разматрају веома озбиљне публикације. Једна од њих је готово величине књиге, а показала је да је Калифорнија средиште трипартитног савеза мултимилијардерских информационих технолошких корпорација са Универзитетом Станфорд и локалним политичким клановима, а да то тројство, суштини, влада Америком.

* Стенфорд припрема глобалне идеје и „геније“, а онда их преузимају те калифорнијске корпорације које су практично монополизовале све масовне информације не само у тој држави, већ и у САД, укључујући и друштвене мреже. Њихова моћ се простире и изван граница САД. Узгред, укупна капитализација те екипе из Калифорније је девет билиона долара, а сви су демократе или донатори Демократске партије

* Сви остали делови Америке, чак и Њујорк који је на другом месту, у улози су локалних тврђава демократа

* Већ дуже време сваке године у просеку 300 хиљада људи годишње напусти Калифорнију и оде у републиканске државе САД. Истина, одлазе и одатле – они који не желе ни да седе поред појединаца „недемократских уверења“ који гласају за Трампа

________________________________________________________

Aутор: Дмитриј КОСИРЕВ, РИА Новости

„ШТА је то?“ – питали су се многи након што су на телевизији видели некада прелепи Сан Франциско, на АПЕЦ форуму који се ту завршио. Снимци града, наизглед беживотног – накратко очишћеног од смећа, наркоманских шприцева и бескућника – испресецани су језивим сценама снимљеним пре чишћења.

Бивши градоначелник тог града, Гевин Њусом, данас је гувернер целе државе Калифорније, а још се сматра важним кандидатом из Демократске странке да наследи Џоа Бајдена, ако он на крају буде смењен.

Како то? Упропастио град, па државу, а каријера му и даље иде узлазном линијом?

Американци на десници, за које је Калифорнија пропагандни пример ноћне море, сада се шале: Њусом је одједном учинио град некако кинеским и комунистичким. Па, они тако замишљају Кину. А онда ће се, подсећају, вратити бескућници.

Постоје и веома озбиљне публикације – једна од њих је из маја ове године, готово величине књиге – у којима се калифорнијски феномен озбиљно разматра.

Та је показала да је Калифорнија средиште трипартитног савеза мултимилијардерских информационих технолошких корпорација са Универзитетом Станфорд и локалним политичким клановима, а да то тројство, суштини, влада Америком.

Њусом је из таквог клана, а не заборавимо ни садашњу потпредседницу САД Камалу Харис ни бившу спикерку Представничког дома Ненси Пелоси.

Стенфорд припрема глобалне идеје и геније, а онда их преузимају те калифорнијске корпорације које су практично монополизовале све масовне информације не само у тој држави, већ и у САД, укључујући и друштвене мреже.

Њихова моћ се простире и изван граница САД. Узгред, укупна капитализација те екипе из Калифорније је девет билиона долара.

А сви су демократе или донатори Демократске партије.

Калифорнија је епицентар оних снага које се по идејама могу називати како ко пожели, али у САД их зову демократама или лудим левичарима (ово друго им је `поздрав` од републиканаца).

Сви остали делови Америке, чак и Њујорк који је на другом месту, у улози су локалних тврђава демократа.

Из Калифорније потичу све идеолошке гадости које допиру до нас и шире се по свету. Листа грозота је огромна.

Све је ту: идеја масовних миграција и отворених граница са мржњом према сопственој земљи, климатска агенда, „борба против вируса“, ​​борба против белих мушкараца, све ЛГБТ идеје и тако даље. Све је одатле. Са општом идејом да те исте корпорације могу и треба да испирају мозгове, формирају „нове људе“ са таквим идејама, не само у САД, већ широм света.

У Европи, Канади и Аустралији – обавезно. А власти САД морају да воде спољну политику у зависности од тога како ова или она земља доживљава и пропагира све те „лепоте“.

То је глобализам у његовом најбољем издању.

Али шта је са девет билиона долара и дивљим сиромаштвом, криминалом, сликама правог пакла на улицама не само Сан Франциска, већ и Лос Анђелеса и других градова у САД?

То је резултат комбинације концепта отворених граница са идејом демократа о високим порезима који хране моћан административни апарат који исплаћује бенефиције свима који не желе да раде, итд. , канцеларије, продавнице, куће – све је монструозно скупо и стоји празно.

Последица је уништење средње класе, која само кочи демократију и пораст популације бескућника. А што се тиче супербогаташа и њихових заштићених станишта – све је, наравно, у реду.

Али, ево резултата: већ дуже време сваке године  у просеку 300 хиљада људи годишње напусти Калифорнију и оде у републиканске државе САД. Истина, одлазе и одатле – они који не желе ни да седе поред појединаца недемократских уверења који гласају за Трампа.

Како је то постало могуће? Како мисле да задрже власт демократе и они који су до тога довели Калифорнију?

На основу чега демократе већ дуже време отворено говоре да је баш Калифорнија модел за владање и вођење бизниса не само за Америку, него и за свет?

И како то да пола САД упорно гласа за демократе (и за такву Калифорнију)?

Постоји много одговора. Један од њих је: то су Американци и њихове демократе. Само, зар и Европљани и Украјинци нису пример како је лако могуће целе нације или њихове кључне делове претворити у безумно стадо?

Други могући одговор је: можда у Калифорнији превише верују у неограничене могућности својих информационих гиганата. И зато што су калифорнијске корпорације на прошлим изборима — које је тобоже добио  Бајден —контролисале не само све што се `ваљало` по социјалним мрежама, већ и функционисање машина које су пребројавале гласове.

А што се тиче америчких рачуница да ће цео свет постати као Калифорнија – узалуд се надају.

ИЗВОР: Факти

One thought on “Из Калифорније потичу све идеолошке гадости које се шире по свету”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *