ЕВО ШТА СВЕТ ЧЕКА НА ЗИМУ! Пред нама ВЕЛИКИ СВЕТСКИ ДОГАЂАЈ! – Др Зоран Милошевић

Гост емисије „Интервју“ био је проф. др Зоран Милошевић, социолог религије, професор теоријске социологије и политичке теорије. Током своје дуге каријере бавио се социологијом политике, социологијом религије, међународним односима и геополитиком, истраживањем политичких партија, питањима модернизације српског друштва и међународне сарадње. Предавао је на универзитетима широм региона. Објавио је више од 200 научних радова на српском, руском, арапском и енглеском језику. Добитник је више награда за научни рад у Руској Федерацији и Словенији. Члан је редакција неколико научних часописа у Србији и Русији.

Због својих великих доприноса науци и раду на зближавању словенских народа 2016. године постаје редовни члан Међуународне словенске академије из Москве.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.
Причали смо о томе каква зима чека свет по питању енергената, да ли ће Европска Унија да остане без гаса или је нашла алтернативу, колико ће то Русији да штети или неће, где постоје аутократски режими и која је разлика измедју демократије и социјализма, да ли цемо присуствовати формирању Нове Светске религије, да ли је Хрислам увод у то, колико је битно да човек буде религиозан, и друге занимљиве теме.

ИЗВОР:

One thought on “ЕВО ШТА СВЕТ ЧЕКА НА ЗИМУ! Пред нама ВЕЛИКИ СВЕТСКИ ДОГАЂАЈ! – Др Зоран Милошевић”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *