• Постоје моћне, ванвременске истине које би, ако би биле широко прихваћене, промениле ток људске историје и ослободиле човечанство из канџи демонских глобалиста.
  • Зато глобалистичке снаге „полуде“, покушавајући да потисну оно што ћете овде прочитати.
  • Све истине које не желе да знате означене су као „дезинформације“, док се лажи и пропаганда које гура естаблишмент називају „чињеницама“.
  • „Brighteon Broadcast News“ открива ових 14 моћних истина и одговор зашто анти-хумане снаге тако очајнички раде на томе, да спрече људску расу да научи ове дубоке принципе, који могу значити разлику између тога да ли ћете бити поробљени или слободни.

1) Бог постоји – стваран је. Постоји креативна, интелигентна сила која превазилази космос и која вас је створила са сврхом. Ако не схватите да сте створени са сврхом, онда се ваш живот чини бесмисленим, а ви сте одвојени од саме силе која вас је довела у постојање.

2) Бог и мајка природа су већ створили све лекове који су вам потребни, бесплатно. Сваки лек за сваку бољку већ постоји, укључујући лекове за рак, сви лекови су у природном свету око нас, само чекају да буду коришћени за добробит човечанства. Читава сврха медицинског естаблишмента (ФДА, ЦДЦ, АМА, итд.) је да покуша да вас учини слепим за сваки природни лек, док вас кљукају токсичним лековима „Big Pharma“  (фармако мафије) који вам доносе нове здравствене проблеме. И тако на болестима глобалисти зарађују баснословне суме и плус људе држе у зависном положају и под конотролом јер верују да им без токсичних медикамената нема живота.

3) Технологије за неограничену „бесплатну“ енергију већ постоје. Склоњене су од човечанства, баш као што је и ивермектин, који се много користио у хуманој медицини, брже-боље склоњен од човечанства и забрањен за људе да би се максимизирале жртве лабораторијског вируса КОВИД-19. Што се енергије тиче, Тесла је желео да је бесплатно подари свету и нашао је начин, али му није одобрено јер је битно народ држати у зависном положају. Глобалисти знају да ако је енергија у изобиљу и приступачна, човечанство не може поробљено и зависно од државе. Стога раде на сузбијању бесплатних енергетских технологија, док руше конвенционалну енергетску инфраструктуру како би створили оскудицу енергије.

4) Ми нисмо прва напредна цивилизација на планети Земљи, нити у нашем Сунчевом систему, иако се форсира да би се „пумпала“ сујета данашњих људи. Вероватно нећемо бити ни последња. Постоје докази да су многе цивилизације пре нас (можда и ова до неког великог ресета) биле на много вишем нивоу. Претходне цивилизације су имале технологију, медицинину и духовни развој који знатно превазилазе наш домет.

5) Естаблишмент на власти је сатанистички култ чистог зла. Они жртвују децу, своју моћ одржавају бруталном пропагандом, цензуром и штампањем безвредних папира, чак се и подмлађују крвљу деце. Ритуално жртвовање деце врши се због призивања демонских сила, трговине органима и вађења супстанце која се назива „адренохром“, за коју сатанисти верују да подмлађује организам (пре суровог убиства се жртва – дете на најсвирепије начине мучи, малтретира и злоставља, јер се тако повећава количина адреналина коју лучи у паничном страху).

Затим се убијају и адренохром се сакупља иглом и шприцом из подножја врата и кичменог стуба. Што је дете млађе и умире ужаснуто у најгорим мукама, то је адренохром квалитетнији. Да ли вам је сада јасније где нестају силна деца широм планете и чему служе? О овоме већ отворено причају припадници службе безбедности у САД након афере „Подеста“ и Епштајнових острва, снимају се и филмови, цуре информације из врха, али огроман проценат конзумената мејнстрим медија неће поверовати у то док му не потврде мејнстрим медији у рукама сатаниста.

6) Глобалисти помно проучавају људску расу и воде контролне програме који утичу на неурологију мозга да би постигли послушност. То је глобални „хак“ човечанства. Једна од метода које се користи се зове „друштвена усклађеност“ и ослања се на то да велике групе људи поверују у нечувене лажи. То доводи до тога да се многи људи слажу са гомилом радије него да испољавају сопствену рационалну разборитост. На пример, цео „транскулт“ се гура коришћењем техника друштвене усаглашености, због које људи чине невероватне ствари водећи се оним „сви то раде“.

7) Савремене вакцине су дизајниране да постигну глобалну депопулацију. Читав наратив о вакцини је опака лаж која оправдава текуће убризгавање биолошког оружја у милијарде људи. Глобалистима је много лакше да убеде људе да дозволе да им убризгавају смртоносно оружје, у поређењу са кампањама истребљења попут оне која је вођена током Холокауста.

8) Недостатак ресурса је намеран и осмишљен (храна, енергија, лекови) да вас држи у ропству и да будете у сталном стању страха. Нема разлога за оскудицу ресурса на планети Земљи, јер су храна, сунчева светлост, вода, семе и још много тога у изобиљу, па чак су и створени од стране природе бесплатно. Само кроз намерне кампање за стварање вештачке оскудице глобалисти могу да убеде људе да ће остати без свега ако не буду послушни (формулисано као: ако се не буду придржавали савета струке).

9) Медији непрестано гурају мржњу и раздор, јер то је емоција најниже вибрације која обара духовност, интелигенцију, енергију, тиме и достигнућа и потенцијал човека.

Сврха медија је да уносе немир у становништво, шире пропаганду и „кљукају“ их мноштвом дезинформација и бескорисних садржаја, подстичући панику, немаштину и насиље, како би владе имале оправдање да успоставе већу контролу над животима грађана.

10) Храна је намерно затрована да би мозак био у стању конфузије и менталне болести. Зато је људска храна препуна токсичних пестицида, хербицида, ГМО, хормонских дисруптора и тешких метала, који оштећују мозак и све органе. Ниједна животињска врста на планети Земљи не храни своју децу отровима, али људске институције на то присиљавају масе како би осигурале да ниједно дете не одрасте без излагања токсинима.

11) Што је више угљен диоксида (CО2) у атмосфери, више хране се ствара бесплатно, широм света. Усеви и дрвеће воле CО2. Тераформирање је напад на атмосферу, како би се постигла глобална глад и неуспех усева уклањањем угљен диоксида из атмосфере.

2) Светски монетарни систем је намештен тако да се ваш новац увек краде од вас (и да никада не можете напредовати). Кијосаки каже да је берзанско тржиште финансијска верзија „хлеба и игара“ за људе који ће заувек остати заробљени у „трци пацова“, никада не напредујући. Ако мислите да вам остане имовина након колапса долара, чувајте своју имовину у сопственом поседу. То искључује све банковне депозите, пензионе фондове, корпоративне акције, државне обвезнице,  а укључује злато, сребро, драгоцености, храну…

13) Пренос технологије људима је стваран, али владе жуде за технологијом за себе како би изградиле оружје и системе контроле, уместо да отварају изворе технологије за људско изобиље. Нисмо сами у универзуму.

14) Ваш ум је преносилац знања, а ви сте одраз Божје моћи. Моћ вашег гласа + намера може да промени универзум. Реци то и помоћи ћеш да се то претвори у стварност. Ваш ум и глас могу буквално да „програмирају“ ткиво космоса. Нико у мејнстрим култури вам то не говори, јер естаблишмент жели да мислите да сте потпуно немоћни, слаби и безначајни.

АУТОР: Mike Adams, Naturalnews.com

ИЗВОР: Србин.инфо

One thought on “14 ИСТИНА КОЈЕ ГЛОБАЛИСТИ КРИЈУ У ПОКУШАЈУ ДА ИСТРЕБЕ ЧОВЕЧАНСТВО”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *