• Задатак увођења „претплатничке медицине”, засноване на уништавању природног имунитета и везивању особе за обавезне медицинске услуге као што су редовне вакцинације, има, уз административну и окултну, снажну економску подлог

АУТОР: Валериј ИЉИН

У Шпанији је 13. мај и другим земљама шпанског говорног подручја проглашен „Светским даном жртава вакцинације против Цовид-19“. Широм Шпаније, група „Afectados por las Vacunas“ (Људи погођени вакцинама) организује догађаје како би помогла да се „осуди гласно ћутање медија, политичара и фармацеутских компанија о штетним ефектима“ и скрене пажња на жртве вакцине.

Истовремено, у Немачкој је отворен први споменик жртвама вакцинације и Фајзер производи су препознати као опасни по живот и здравље људи.

Меморијал жртвама вакцинације отворен у саксонском граду Зинвалд-Георгенфелд на популарној туристичкој рути.

У Јужној Африци група научника и медицинских стручњака из целог света тужи Фајзер. У тужби се наводи невиђено повећање тешких нежељених ефеката вакцине.

Меморијал жртвама вакцинације у Аустралији

У Аустралији, влада и фармацеутска агенција су тужени за трауме везане за вакцинацију. Надокнада се плаћа. До данас је више од 4,87 милиона долара исплаћено за 137 апликаната (укупно 3.501 пријава примљена у априлу и 2.263 пријаве које се разматрају).

Немачка савезна здравствена служба више не препоручује вакцинацију против Ковид-19. Лекари који наставе да вакцинишу људе ће одговарати. Светска здравствена организација, после бројних оштрих упозорења, позвала је да се вакцине К19 повуку из продаје.

Крајем априла, Ли Фангово истраживачко новинарство открило је да је фармацеутски гигант Фајзер тајно финансирао групе за притисак које су лобирале да владе у неколико земаља уведу драконске мере за вакцинацију и здравствене/вакцинске „пасоше“. Италијански телевизијски канал „Рете4“ известила је да је током пандемије 2020. године влада дала упутства оваквим „стручњацима“, да би ове препоруке изнели јавно.

Испоставило се да је Фајзер знао за најмање 1223 смрти након увођења вакцине „Vax“ током првих 90 дана. „Ово је највећа катастрофа за безбедност биофармацеута у светској историји“, рекао је амерички професор кардиологије Питер Макалоу. О бројним жртвама говори и Мајкл Хуанг, још један амерички лекар који се специјализовао за вакцине и вакцинације и каже да би овакву вакцинацију требало забранити.

У априлу, Центри за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) покренули су хитну истрагу у Америци о „мистериознем“ порасту можданих болести међу потпуно вакцинисаном децом. Број ретких, озбиљних апсцеса мозга код деце се више него утростручио у 2022, према америчким здравственим званичницима.

Повећање смртних случајева међу вакцинисаном децом у Енглеској од 1. јануара до 31. октобра 2021. од 800% у поређењу са невакцинисаном децом. Зелена: невакцинисана деца; жута: вакцинисана – 1 доза; црвено: вакцинисани са 2 дозе

Важно је напоменути да је чак и прва вакцинација против КЦовид-19 више личила на окултни ритуал жртвовања. Вакцина је дата особи на дан потпуног помрачења Сунца, а токома младог месеца 14. децембра 2020. (ову чињеницу је приметио и Доналд Трамп).

Оно што се крије иза ритуала жречева „нове нормале“ из СЕФ-а (Светског економског форума), „Гејтс фондације“ (Gates Foundation) и СЗО – Светске здравствене организације, говори о смртности ван скале вакцинисаних против ковида. На пример, у Великој Британији су медији, а после анализе стопе смртности од „пандемије“ ковида на основу владиних статистика, дошли до закључка да се 90% смрти од Ковид-19 јавља у вакцинисаној популацији, од чега 82% код оних који су примили допунску вакцинацију три пута. Овај тренд, према писању медија, траје до данас.

Чињеница да су се вакцине показале опаснијима од коронавируса препознали су и сами „ковид жреци“. Исти тај Бил Гејтс назвао је њихову употребу „огромном грешком“ и навео да је „вирус много мање опасан него што смо мислили, а вакцина много опаснија него што би ико могао да замисли“.

Гејтс није безазлен ексцентрик који је направио случајну грешку. Он је наследни „жрец нове нормалности“, који бруси алате за смањење популације на људима уз помоћ вируса и епидемија.

Његов деда, др Фредерик Л. Гејтс, једном је пријавио сличан експеримент изведен на припадницима америчке војске. Вакцинисани су три пута (од 21. јануара до 4. јуна 1918. године) против бактеријске епидемије вируса „инфлуенце“ чудесним „фајзером“ тог времена – серумом добијеним од коња. Године 1918-1920. Термин „шпански грип“, или „инфлуенца“, постао је уобичајен за изненадну појаву болести непознатог порекла која је однела милионе живота само у Европи.

 

Према Гејтс-деде, убризгали су војницима насумичне дозе експерименталне вакцине против бактеријске болести. Након тога код неких војника су се јавили симптоми који су окарактерисани као „лажни“ менингитис, али „др Гејтс је изнео фантастичну тезу да је реч о правом менингитису“.

Отац Била Гејтса, познат као Бил Гејтс старији (Bill Gates Sr.), на врхунцу „пандемије ковида” помогао је свом сину у Гејтс фондацији и предводио Planned Parenthood (Америчко Еугеничко друштво), које се бави смањењем „непотребног” становништва планете и „селекцијом најбољих људи.

Новине из 2011. са чланком Била Гејтса „Депопулација кроз присилну вакцинацију“. Аутор тврди да је ово „најприкладније решење за животну средину“.

Бил Гејтс је био један од првих који је почео да застрашује свет опасношћу од вирусне епидемије, предвиђајући будући „вирус који напада плућа“ још 1997. године, а чак „није поштедео“ ни 100 милиона долара за дистрибуцију вакцине против ковида. Током 2019. Гејтсове структуре организовале су тзв. Догађај 201, током којег је симулирана будућа „пандемија“.

Дана 23. октобра 2022. године, Гејтс фондација и СЗО извели су нову вежбу, „Катастрофална зараза“ (Догађај 202). А почетком 2023. Гејтс је рекао да ће до 2025. бити још једна пандемија, вероватно „много теже од Ковид-19“.

Исту ствар је у априлу пријавио један број „ковид жречева” међу архитектима „нове нормале”, попут бившег „медицинског” саветника председника Сједињених Држава Ентонија Фаучија, који је рекао: „Биће, дефинитивно ће бити избијања нове пандемије, можда већ следеће године“. Генерални директор Фајзера Алберт Бурштајн блиста самопоуздањем у вези са новом епидемијом: „Стварно мислим да су најбољи дани Пфајзера пред нама, јер је Ковид за мене био генерална проба“.

Швабијанци из медицине очекују да ће у току нове епидемије умрети 20 милиона људи, од којих су 15 милиона деца. Многи од преживелих биће парализовани и доживеће оштећење мозга. Под сличним изговорима, до 2030. године СЗО и Гејтсове структуре планирају да уведу више од 500 нових вакцина. Вакцине типа Пфајзер Ковид-19 само су прве од многих које ће ускоро стићи.

 

Према веб страници СЗО, до 2030. године требало би да се постигне 90% покривености основним вакцинама које се примењују у детињству и адолесценцији. Такође планира да преполови број деце која у потпуности пропусте вакцинацију и уведе стотине нових вакцина у земљама са ниским и средњим приходима.

Задатак увођења „претплатничке медицине”, засноване на уништавању природног имунитета и везивању особе за обавезне медицинске услуге као што су редовне вакцинације, има, уз административну и окултну, снажну економску подлогу.

Крај пандемије угрожава „бизнис“ великих размера (продаја само Пфајзерове вакцине – BioNTech – пала је за више од 80% у односу на прошлу годину). На крају крајева, „пандемија“ Ковид-19 постала је најпрофитабилнија криза у историји. Током 60 година (1965-1995), корпоративни профити су били стабилни. Затим су дошле године мехурића. А „пандемија ковида“ је била једини период економске кризе када су профити фармацеутских корпорација нагло порасли.

И на крају – запањујућа чињеница. Човек на челу СЗО, Тедрос Гебрејесус, није лекар, већ … званично признати терориста. Он припада Народно-ослободилачком фронту Тигрова, који је америчка влада 1990-их класификовала као терористичку организацију. Налази се и у глобалној бази података о тероризму.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://www.fondsk.ru/news/2023/05/10/zhrecy-kovida-i-terror-pfizer-vakcinacii-59222.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *