ФОТО: Printscreen / Youtube

Напетост између Русије и Украјине ескалирала је у ратни сукоб, а очи светске јавности упрте су у лидере ове две земље. Председник Украјине Владимир Зеленски који је рекао да неће напустити Украјину, већ ће остати са својим народом, некада се бавио далеко мање драматичним послом.

Пажњу целог света, пре него је постао председник Украјине, привукао је снимком на којем свира клавир пенисом – читавих пет минута.

Публика се тада грохотом смејала, а снимак је био виралан у целом свету. Данас, док Украјина трпи нападе Русије, снимак се поново шири друштвеним мрежама.

Владимир Зеленски је пре него што је ушао у политику био један од најпопуларнијих ТВ лица Украјине. Након што је дипломирао на Кијевском економском факултету, зарадио је титулу правника, али то му је послужило тек касније у животу. За њега се први пут у Украјини чуло када се са 17 година придружио локалној верзији руског хумористичког шоа КВН.

Убрзо након тога је основао групу Квартал 95 која је редовно наступала у Москви и осталим бившим совјетским републикама. Били су активни до 2005. када је Зеленски прешао на украјинску националну телевизију Интер, након чега је његова каријера лансирана у орбиту.

У почетку се појављивао у мањим хумористичним емисијама, али је 2006. коначно цела Украјина чула за младог и згодног комичара, када је освојио прво место у украјинском издању плеса са звездама.

Добио је улогу у руско-украјинском филму „Љубав у великом граду“ где је играо једну од главнних улога. Овај филм је био толико успешан да су снимљена још два наставка, 2010. и 2014. године.

Играо је у још неколико комедија, које су му обезбедиле славу у домовини. Ипак Зеленски никад није волео да ћути, па је неретко улазио у политичке расправе са неистомишљеницима, неретко са самим украјинским властима.

ИЗВОР: https://nova.rs/zabava/showbiz/pre-rata-s-rusijom-zelenski-je-pet-minuta-svirao-klavir-svojim-penisom-video/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *