Запад већ дуго времена спроводи сатанизам као своју доктрину, у смислу да заступа другу, супротну страну онога што је иначе нормално међу нормалним људима. И све изврћу наопако.

Они одавно уче дјецу на један посебан дан крајем јануара (Оппосите Даy) да све говоре супротно и тако их припремају да буду добри поданици њиховом обрнутом систему, па дјеца говоре да је ноћ када је дан и обрнуто, да пада киша када је сунчано вријеме и обрнуто, да су тужни када су срећни и обрнуто… Припремају их да тврде да није онако како јесте, него сасвим супротно.

Западно царство ће себи направити штету и окривиће другог за то, они ће сами себе да нападну, па ће окривити за напад онога кога у ствари имају намјеру да нападну. Они ће и да измисле догађај, ако га нису успјели у стварности изрежирати због недостатака глумаца и статиста.

Зато њима требају глумци на власти, да одглуме нешто што у ствари није и обрнуто, да се праве блесави када се нешто дешава и да то негирају. Тако су поставили и предсједника САД, глумца да одглуми у партији политичког покера како имају боље карте од других и на блеф постигну свој циљ.

Тако су поставили и глумца за предсједника Украјине, тако годинама покушавају и у Србији да прогуравају глумца на власт. Цијелом свијету су наметнули партију покера, гдје они глуме када имају лоше карте да су добре, па да противник одустане од свога удјела у коцки, или да глуме када имају добре карте да су лоше, да намаме противника да све што има стави на коцку и све изгуби.

Велика већина свијета нити воле коцкаре нити им је коцка нешто позитивно у животу, али не смије да изађе из наметнуте игре. Једино ко то смије да проба да уради је Путин.

Приказивање ствари онаквих какве нису се најбоље виде на овом пропагандном фотосу. Као Путин је Хитлер, нациста, па су да би се то као потврдило ставили у позадину слику Хитлера, а на заштитни знак руске интервенције, слово „З“ додана је шара да то личи на свастику. И то су као необориви докази да су Руси нацисти пошто су на изборима изабрали да их води нациста.

А стварност је у ствари сасвим супротна. Путин се управо бори против правих нациста чије знамење не мора да се преправља и додаје, то су стварни нацистички симболи из другог свјетског рата, а на челу те војске је глумац који глуми да то није тако. Поставили су на власт Јевреја да би имали јак адут у демагогији да не може на челу нацистичке војске бити Јевреј, јер цијели свијет зна за холокауст.

Слике говоре много више од ријечи, ово су заробљени припадници украјинске војске. Чеченске снаге Кадирова су посебно активне у разоткривању овога, имају своје разлоге као муслимани да се посебно акивно боре против ове пошасти.

Запамтите, када нешто тврде са запада, вјероватније је да је супротно него онако како тврде. Поготово у медијском рату који траје од краја другог свјетског рата до данас без прекида.

Како су се Руси ономад борили против нациста, тако то раде и сада, а прозападна пропаганда ће да тврди све супротно, само да би остварили корист за себе. Њих истина не интересује.

Зато је ово и планетарни сукоб свјетла и мрака, како год ово некоме звучало тенденциозно. Вријеме ће показати.

Клин се клином избија, каже стара србска пословица.

Душко Бошковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *