ЕВРОПА НОРМАЛНЕ ЉУДЕ И ДЕЦУ МАСОВНО ПРЕТВАРА У ГЕЈЕВЕ И ТРАНСГЕНДЕРЕ

* С обзиром на феноменалну подршку `геј-теми` од стране државе, односно – много држава и наднационалних структура, можда чак и рептила из Давоса – човек мора да се запита: да ли сте икада доживели да се држава брине о вама?

* Зашто се државе развијених хришћанских земаља према својим хетеросексуалним становницима односе као да су сви Немци, а припадници ЛГБТ жртве концентрационог логора?

* Ако случајно изађемо на демонстрације да се поносимо својом хетеросексуалношћу, одмах ћемо бити означени као екстремна десница, а највероватније као фашисти

________________________________________________________

Аутор: Игор МАЉЦЕВ, писац, новинар, есејиста (Москва)

УПРАВО сам видео књигу за школску лектиру, немачку, али из неког разлога са енглеским насловом How To Be Gay („Како бити геј“).

Зашто се оволика пажња и друштвене преференције посвећују веома малом делу становништва, којег је у Европи од 1,6% у Мађарској до 7,5% у Немачкој?

Питање је незаобилазно јер се намеће утисак да их није 7,5%, већ свих 30 одсто.

Људи са инвалидитетом у свим земљама – у различитим категоријама, различитих година, у различитим совијалним групама – има много више. А да ли сте икада видели бар једну књигу за децу са насловом „Како бити инвалид“? На било ком језику и у било којој земљи? Нисте!

Да ли сте икада видели параду поноса инвалида? Нисте, а ни ја нисам видео. А ја, као инвалид друге групе, са свом одговорношћу тврдим да је живот инвалида много тежи од живота несрећног геј човека у Гучи одећи. Често је и понижавајући.

С обзиром на феноменалну подршку `геј-теми` од стране државе, односно – много држава и наднационалних структура, можда чак и рептила из Давоса – човек мора да се запита: да ли сте икада доживели да се држава брине о вама?

Лично сам доживео само два случаја бриге о себи – када је било потребно продати билионе маски и милијарде вакцина против ковида.

Дакле: само од једне болести, а та болест уопште није ни куга ни колера.

Пред нама је невиђена брига за физички здраве људе. Чак ни то: брига да деца постану геј, или да наставе да буду геј, или да се спремају да постану геј. Неподношљива скала подршке сваком бркатом брадоњи који каже да је данас тинејџерка.

Да ли имате појма колико се новца троши на ово? Сваке године?

Зашто се на државном нивоу становницима развијених, хришћанских па самим тим и очигледно толерантних земаља (Русија је, такође веома толерантна, узгред – чак више од), набија кривица пред 1,6–7,5 %, као да су сви Немци, а да су они жртве концентрационог логора?

Зашто нам упорно говоре да је срамота бити хетеросексуалац? А још упорније – ако сте породица са децом.

Зашто су јучерашње „жртве“ одједном претворене у јавне тужиоце, иза којих наступа јебена државна машинерија?

Када се у СССР појавио чланак који је указивао на мужелоштво (не и на лезбејство), сви западни пропагандисти су грмили: „Ваша држава се увлачи у кревет својим грађанима!“…

Сада имамо глобалну ЛГБТ агенду, а заправо – џиновску машину за сузбијање неистомишљеника, са којом се властитим грађанима у кревет увлачи сасвим друга држава. На начин какав несрећни СССР није ни сањао.

Та машина ломи све на свом путу. Мозгове и животе. Микрорегулисањем сексуалног живота под маском „разноликости“ која заправо не постоји. Нема избора. Постоје само исправно и погрешно. А ужас је што смо погрешни само ми, обични, нормални, тупи грађани у свом хетеросексуалном полу, ми који не журимо да стављамо силикон под кожу.

Ако случајно изађемо на демонстрације да се поносимо својом хетеросексуалношћу, одмах ћемо бити означени као екстремна десница, а највероватније као фашисти.

ИЗВОР: http://fakti.org/quo-vadis-orbi/zapad-optuzivao-sssr-da-se-gradjanima-uvlaci-u-krevet-a-sada-to-zapad-cini-kako-sssr-nije-ni-sanjao

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *