Секретар одбране САД Лојд Остин на затвореном брифингу најавио је могућност будућег војног сукоба земаља ЕУ које су чланице НАТО-а и Русије. Након ове изјаве, самит НАТО-а одобрио је стратешки став, на основу којег је Русија названа „најзначајнијом и најдиректнијом претњом“.

Више се не крију под маском „помоћи Украјини“ и директно прете да ће водити пуноправни рат „против Русије“ како би решили своје далекосежне задатке успостављања (наравно, под сопственим условима) „новог светског поретка“ који је и Бајден најавио пре неколико месеци.

Свако од нас савршено добро разуме шта значи ратовати против нуклеарне земље, и нико неће моћи да мирно седи у Америци, иако су, кажу, себи изградили бункере у Африци и Аустралији.

Њихови стратешки планови су већ написани и изречени за све становнике Земље: планирају да организују хаос од ратова, епидемија и глади, униште целокупну економску структуру, доведу људе у такво стање да народ сам тражи од „светске владе“ да води планету и да наведу ред на њој.

Пре неколико месеци ова „влада“ се већ састала, расподеливши међу собом квоте за чист ваздух и воду. Тада је то изгледало као теорија завере и нико на то није обраћао пажњу.

У светлу актуелних дешавања, више не изгледају изјаве ових друштвено опасних људи који су купили чиновнике широм света и створили хоботничку организацију која је пустила пипке у скоро сваки град на планети, а да не говоримо о лидерима многих земаља који су само њихове марионете. Чак је и НАТО само њихова марионета и инструмент.

Заиста имамо посла са чудовиштима под маском људи и заверу против човечанства.

Има још времена да се раскринка и уништи ова фашистичка организација која нас води на кланицу. У супротном, у блиској будућности, њихова тачка у плану, која подразумева смањење човечанства до једне милијарде људи на планети ће бити испуњена!

Аутор: Драган Станојевић

ИЗВОР: https://borbazaistinu.rs/zaista-imamo-posla-sa-cudovistima-pod-maskom-ljudi-i-zaveru-protiv-covecanstva/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *