ОВИ СУ У ЕУ НАЈДАЉЕ СТИГЛИ У `КУЛТИВИСАЊУ` И НАМЕТАЊУ ЛИБЕРАЛНИХ ВРЕДНОСТИ

* Полиција је покушала да забрани демонстрације јер организатори окупљања нису пристали да њихов број буде ограничен на само 3,5 хиљаде. Најавили су долазак 25.000 незадовољних и саопштили да ће проћи „целим градом. Окупило се најмање 10.000, можда и свих 15.000. На Тргу музеја, захтевајући слободу – посебно укидање карантина и отварање свих продавница и кафића

* Холандске власти увеле својеврсну блокаду целе земље од 19. децембра до 14. јануара. Због ширења Омикрона. Наредиле су затварање школа, свих барова, кафића, ресторана, продавница (осим прехрамбених), биоскопа, позоришта, музеја, теретана, фризерских и козметичких салона…

* ФАКТИ: Сви нормални у још увек колико-толико нормалним земљама овима могу једино – без имало зависти и злурадости – да вам пожеле: само напред, не заустављајте се и не колебајте! То је ваш изабрани пут, са њега сте давали инструкције свом контигенту у Сребреници. Са њега учествујете у свим насиљима и гадостима „колективног Запада“ широм планете… А то што неки Срби мисле да вам на том путу ни грађански рат није далеко – нека вас не збуњује. Срби, дакако, никад нису у праву“

____________________________________________________

НА ЗАПАДУ се са сваким даном множе докази да његове либералне постхришћанске елите иду најбољим могућим путем.

Таквим да сви нормални у још увек колико-толико нормалним земљама могу само – без имало зависти – да им пожеле: само напред, не заустављајте се и не колебајте!

У Амстердаму се либерална и добра полиција неколико пута сукобила са злим демонстрантима који су изашли на улице да се буне против ковид-ограничења. У највишем интересу Холандије их је разгонила и коњима и уз помоћ специјално дресираних паса.

Полиција је покушала да забрани демонстрације јер организатори окупљања нису пристали да њихов број буде ограничен на само 3,5 хиљаде. Најавили су долазак 25.000 незадовољних и саопштили да ће проћи „целим градом“.

Окупило их се најмање 10.000, можда и свих 15.000. На Тргу музеја, захтевајући слободу – посебно укидање карантина и отварање свих продавница и кафића.

Полиција је на учеснике протеста пустила псе чим су поједини демонстранти покушали да наставе шетњу кроз Амстердам преко линије коју су им власти одредиле.

Холандске власти увеле својеврсну блокаду целе земље од 19. децембра до 14. јануара. Због ширења Омикрона.

Наредиле су затварање школа, свих барова, кафића, ресторана, продавница (осим прехрамбених), биоскопа, позоришта, музеја, теретана, фризерских и козметичких салона.

Под забраном су били и божићни и новогодишњи вашари.

„Помиловане“ су још само апотеке, библиотеке, бензинске пумпе и ауто-школе. Запосленима је препуручено – ако је икако могуће – да раде од куће.

ИЗВОР: http://fakti.org/posrbljene-vesti/vlasti-holandije-konjima-i-policijskim-psima-na-demonstrante-u-amsterdamu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *