• Умјесто лидера и државника фабрикују се – послушници! Хазари тренутно, нажалост, владају добрим дијелом Планете по плану из Протокола сионских мудраца

АУТОР: Јован Лакићевић

Настојао сам , као новинар, да се не бавим појавама као таквим, без трагања за њиховим узроцима. Тако сам за тренутне „владаре“ Европске уније и држава које јој припадају, давних дана рекао на овом Порталу, да је у питању  владавина пројектованих медиокритета, школованих  на Оксфорду, Харварду и Кембриџу…

То је дио плана Атлантиста, или, тачније речено, сатаниста,   о успостаљвљању тзв  Новог свјетског поретка (једна „држава“, једна влада и једна вјера (сатанистичка).

То је, коначно, најпростије објашњење зашто Запад, још од времена Де Гола нема државника, а тек понеког „лидера“. Умјесто лидера, фабрикују се – послушници! Поодавно народи, нажалост, нијесу у прилици да бирају. Па и кад им се учини да им се прилика указала да  гласају за „најбоље“, то је најчешће избор кадровика Владара из сјенке!

Тзв парламентарна демократија, коју су нам давних дана потурили Атлантисти, као „врхунац демократије“ исказује потоњих година своје поразно наличје, изложено сваковрсним злоупотребама. Није случајно Алфред Нобел изрекао  некад чудну, а данас веома схватљиву дефиницију: „Демократија је владавина шљама, или у име шљама“!  А последњи предсједнички избори у САД ваљда понајбоље свједоче о сваковрсним злоупотребама тамо њихове „демократије“.

Говорим крајње упрошћено, како би ме схватили и они посјетиоци са мање „науке“..  У питању је амбиција владара из сјенке да свијетом, умјесто суверених, независних  држава, сабраних у Уједињеним нацијама,  владају – корпорације и банке.  Мој покојни пријатељ, Драгош Калајић, назвао је то Новим ЛИХВАРСКИМ поретком!

Оно што ми је тренутна опсервација јесте питање- ко су владари  држава тзв Запада? Неки ће се посјетиоци можда изненадити, али, то су одреда – Хазари, или „придружени Јевреји“, који су јудаизам прихватили у деветом вијеку, или, тачније 865. године.  У питању је турско-моноголско, ратничко племе,  насељено на просторима данашњег Донбаса.  Они су, дакле, на збору њиховог каганата, прихватили јудаизам  из сасвим практичних разлога, јер су се бавили трговином између Византије и земаља Блиског истока. Процијенили су да им се  то највише исплати.

Поменуо сам у неком од  текстова на овом Порталу, да је представник Хришћана, наш Ћирило, успио тада  да покрсти тек 300  хазарских породица.  Хазари су се  претходно већ били одлучили. То су вам данашњи Ашкенази , који, како сам већ рекао, владају добрим дијелом западног свијета.

Њихова организација Хабад одавно се у том  циљу удружила са припадницима Црног племства, које, у разним варијантама,  постоји још од времена потонуле Атлантиде… И није им било тешко да се од привремених јудаиста претворе у – сатанисте!

И такозвана Трилатерала и Билдерберг и Римски клуб, масони и илуминати… и друге окултне организације, махом су  њихове  творевине упрегнуте у   монструозној амбицији да једнога дана завладају свијетом! О томе су говорили и Драгош Калајић и Милан Видојевић у више својих књига, које је ваљало прочитати.  О томе говори и др Бојан Димитријевић у својој најновијој књизи, у којој му је Атлантида основна инспирација( као и претходно,  Платону)

Све су прилике, ма колико то чудно изгледало ( а много је необјашњених чуда на Планети!) , да су дошљаци из свемира, андроиди (створења без душе), или рептили ( ја их, и не само ја, називам гуштероидима) предвођени палим анђелом, или Сатаном, кога су неки „из миља“ назвали Луцифером, а помијешани са Земљанима, још у вријеме Атлантиде ( прије, отприлике,  12 хиљада година, отпочили сукоб са Славјано-аријвском  цивилизацијом, који и до данас траје. А који је, све су прилике, у завршници. Неки га, сасвим спонтано крсте, као сукоб добра и зла, сукоб источног свијетла и западног,  сатанистичког мрака. Или, поједностављено речено, сукоб Сатане и Господа!

Наши духовници би то много боље, или  тачније, прецизније дефининисали.

Да би се разумјело ово што нам се догађа поводом Украјине, није потребно прочитати ни Татјану Грачову  (добро, њу ваља прочитати!) ни друге ауторе геополитике. Довољно је видјети шта вам је мој колега, Дејан Лучић предочио у више својих књига.

Он је, рекао бих, опсесивно опсједнут – Хазарима, или „придруженим Јеврејима“.  Нажалост, бојим се да је у праву.  Не само у тужној Украјини, у којој апсолутно влада петсто хиљада Хазара, на челу са Зеленским, који безочно троше „Украјинце“ као православне Словене, по диктату Хабада,  него готово у свим државама тзв Европске уније, тренутно су на челу – Хазари! То је случај и са САД, који умјесто дементног Бајдена владају једном од три најмоћније  земље свијета

Подршка трагикомичару Зеленском је подршка његових сународника из  неколико десетина држава на чијем су челу!

И зато ће вам бити схватљивија  „беспоговорна слога“ ЕУ и Атлантиста!

То је била пројекција слугу тзв Новог свјетског поретка  по упуствима из Протола сионских мудраца од прије 130 година!

Њихов пројекат  о сатирању и затирању Руске федерације, и руског живља по плану америчке  корпорације „Ранд“, од прије три и по године,  „прочитан“ је и тренутно је на сцени руско упозорење  сатанистима: Ако кренете на Руску федерацију, бранићемо се свим средствима!

Зна се која су средства у питању.

Оно што ме је озбиљно забринуло, јесу пророчанства видовњака, од светогорских, до грчких, српских и руских, и старијих и новијих,  да Европе, каква је сада, више неће бити… Прогнозе су, нажалост, најцрње! И зато ми је дозлабога смијешно стремљење неких  наши актуелних политичара, у Србији и Црној Гори, „без алтернативе“ у покојну Европску унију!

Не заборавимо да су управо пророци наговијестили рођење Господа Исуса  Христа знатно прије тог времена!

Оно што многи малоумни савремени  политичари неће да схвате, јесте да је, изгледа,  дошло библијско –  последње вријеме…

ИЗВОР: https://www.in4s.net/vladavina-projektovanih-mediokriteta/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *