• Једно је сигурно, Виола фон Крамон (за потребе овог текста – Срамон) известилац Европског парламента за Косово, све чини да било какав евентуални договор Београда и Приштине у будућности учини потпуно немогућим.
АУТОР: Предраг Васиљевић
Салву срамних порука поново је избљувала против Србије, и надменим, осионим и бруталним стилом покушала да понизи Београд, а у ствари га учврстила у одбрани својих државних И националних интереса.
Јер колико треба бити дипломатски неталентован па изјавити да Београд и Приштина треба озбиљно да размотре нову понуду Париза и Берлина јер је, како она каже за лист Нова, „могуће да наредна не буде боља од претходне”.
Дакле, Србија треба да пристане на толико „примамљив“ немачко-француски предлог и да прихвати учлањење Косова у Уједињене нације јер ће следећа понуда бити још гора.
А шта је то горе и теже од потпуног одрицања од 15 одсто државне територије и свог народа?
Хоће ли нам, по Виоли, окупирати Војводину и Рашку, отети Прешево, Медвеђу и Бујановац, хоће ли нас бомбардовати, извлачити из кућа, забијати клинове под нокте, стрељати на улицама, вешати на Теразијама
Која ће то „понуда“ и мера бити следећа, Виола фон Срамон није прецизирала.
Даље, „рушећи снешка“ српским еврофанатицима који нас убеђују да смо ту, надомак ЕУ, само да се још одрекнемо Косова и да постанемо непријатељи Русије, Виола поручује да је Србија „најдаље могуће од Европске уније још од 1999. године“.

„Нисам сигурна да људи у Србији знају да је репутација Србије најгора после 1999. године“, навела је Фон Срамонова.

Значи, џаба изручење свих председника и генерала, џаба реформе школства и правосуђа, џаба преписивање свих живих закона, џаба геј параде и Бриселски споразуми… Џаба све што је држава Србија урадила за протекле 22 године.
Европска функционерка нам је одокативном методом измерила да што се Србија све више креће ка Европској унији И испуњава стандарде, њен пут до чланства је све даљи.
Добро је да званични Београд и то зна уочи доношења будућих важних одлука везаних за стратешки правац Србије.
Није лоше ни да нам Виола фон Крамон (за потребе овог текста Срамон) додатно отвори очи.
Мада је огромној већини Срба, сва истраживања показују, све већ одавно потпуно јасно.
ИЗВОР: https://sputnikportal.rs/20221017/viola-fon-sramon-ponizava-srbiju-da-li-je-sledece-da-nas-izvode-iz-kuca-i-vesaju-na-terazijama-1144700140.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *