ВИДЕО који морате погледати

Група „одметника“ од НВО ЦПЦ, је у једном од својих видео обраћања најавила „ребилдинг и реконструкцију“ „подгоричко-дукљанске епархије“. Ту намјеру је објелоданио лидер ове групе, „владика“ Лав Лајовић, објашњавајући да је Црногорску цркву створила Италијанска православна црква, чиме најбоље демантује своје „вјернике“, који инсистирају на томе, да је такозвана ЦПЦ давно „направљена“.

Наиме, он говори да је Италијанска православна црква учествовала у стварању ЦПЦ.

„Дио Италијанске Православне цркве, очински је показао жељу да нас заштити и да нам да благослов да дјелујемо, као Црногорска црква, цитираћу га кад он каже, јер је Италијанска православна црква учествовала у стварању Црногорске православне цркве, она је произвела тадашњег протојереја Мираша Дедеића у архимандрита и посредовала у његовој хиротонији у Бугарској, ти исти људи кажу, су спремни да раде „риконстракшн, ребилдинг„, реизградњу ЦПЦ“, казао је Лајовић.

Псеудорелигијски кловн Лав Лајовић је извршио, како каже: “реконструкцију, ребилдинг, реизградњу” НВО ЦПЦ, са групом сметењака откачио Мираша и направио спот којим би могао да се кандидује за Буксовце, или неку топ листу надреалиста.

Погледајте:

ИЗВОР: https://www.in4s.net/video-obavezno-pogledati-pseudoreligijski-vladika-lav-bi-da-izvrsi-rekonstrukciju-rebilding-reizgradnju-nvo-cpc/

One thought on “(ВИДЕО) ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАТИ: Псеудорелигијски „владика“ Лав би да изврши “реконструкцију, ребилдинг, реизградњу” НВО ЦПЦ”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *