Универзитет у Питсбургу изводи нехумана „научна истраживања“ над нерођеном децом, и то од новца пореских обвезника.

У шокантном видео снимку који је објавио Центар за медицински напредак откривено је да је Универзитет у Питсбургу већ дуги низ година главно средиште за трговину органима и деловима тела абортираних беба. Успех ове операције зависи од огромне донације коју овај колеџ добија од канцеларије Националног института за алергије и заразне болести (National Institute of Allergy and Infectious DiseasesNIAID), на чијем је челу нико други него доктор Ентони Фаучи. Видео-снимак детаљно описује језиво злостављање убијених беба, при чему све то финансира влада Сједињених Држава од долара пореских обвезника.

Готово 500.000 америчких долара додељено је за експерименте као што су пресађивање косе абортираних беба на живе мишеве, тако да коса и даље настави да расте. Научници из Питсбурга описују такве узорке косе као „феталну људску кожу пуне дебљине, узету с главе и леђа фетуса“. У твиту који је послат Националном католичком регистру након што је извештај о тим експериментима објављен, ауторка Стејси А. Трасанкос описала је стравична открића до којих је дошла: „Делови коже с главе абортираних беба пресађивани су на мишеве. Њихови органи су трансплантирани. На Универзитету у Питсбургу узгајани су мишеви с људским деловима тела само зато да би се проучавао имуни систем. Све то подржава NIAID доктора Фаучија. А ми то плаћамо.“ Поред тога, у видео-снимку је приказано да Универзитет у Питсбургу има процедуре „за сакупљање најсвежијих и нетакнутих узорака јетре петомесечних абортираних беба како би се изоловао огроман број матичних ћелија за експерименталну трансплантацију одраслим особама.“ Због ових поступака, прибегава се „индукцији порођаја“ како би фетуси били абортирани живи, тако да се јетра убијених беба може користити у научним експериментима. Универзитет такође спонзорише и локалну клинику Планираног родитељства, а многи лекари који тамо раде одлазили су на Универзитет у Питсбургу или су с њим на неки начин повезани.

Ова открића јасно говоре о потпуном изостанку бриге за животе ових петомесечних беба и показују да влада САД-а нимало не хаје за милионе пореских обвезника у овој земљи који се противе ужасном поступку какав је абортус. Животи ове деце одузети су под изговором „научног напретка“. Уколико се ништа не предузме, Универзитет у Питсбургу и десетине других универзитета моћи ће да наставе са овим безобзирним покољем невиних, нерођених беба.

Извор: ИФН

One thought on “УНИВЕРЗИТЕТ ЈЕ СРЕДИШТЕ ЗЛОЧИНА ПОЧИЊЕНИХ НАД НЕРОЂЕНИМ БЕБАМА”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *