• Специфичан осврт на „сукоб“ Русије и Украјине Мистериозни нестанак моћног хазарског војничког племена, које би да се врати у своје првобитно боравиште „Протоколи сионских мудраца“, било фалсификати, или не, остали су идејн водич у освајању Планете и стварању Новог свјетског поретка

АУТОР: Јован Лакићевић

Оно што се дешава са Украјином и што личи на почетак Трећег свјетског рата, за оне који мало боље знају геополитику, личи на страшну освету Хазара Русима и невољним Украјинцима!
Наиме, Хазари, као моћно турско – монголско племе, који су држали велико подручје иза Каспијског језера, укључујући и добар дио Украјине и били вјековима непремостива војничка препрека уласку Арапа у Европу, поражени су, у десетом вијеку, од кијевског кнеза Владимира. И нестали су са тих простора. Баш чудна прича.
Прије тога, Хазари су примили јудаизам као вјеру у деветом (а не како се може чути – у осмом вијеку). Отприлике око 865 године, када су на позив Хазарског кана представници три вјере: хришћанства, јудаизма и ислама требало да стигну до хазарског каганата. Занимљива је околност да представник ислама никад није ни стигао до одредишта, јер га је успут представник јеврејске вјере негдје „изгубио“!


Оно што нове генерације нажалост не знају, јесте околност да је тада хришћанство представљао наш Кирило, по коме је наше, иначе древно писмо, ћирилица, добило име. Ћирило је тада успио да покрсти само око 300 Хазара, а остали су, захваљујући прагматично- утилитарним разлозима, трговачким, прије свега, постали „јевреји“, или, тачније – Ашкенази! Изабрали су јудаизам. Нешто од те приче може се наћи у нама познатом, Павићевом „Хазарском речнику“.
Хазари, или Ашкенази данас владају свијетом, или макар настоје да једног дана заиста и загосподаре Планетом. Они који су наше српске крајеве звјерски бомбардовали, и који су смислилу ту злочиначку операцију разбијања Југославије, а потом сатирање Србије, били су одреда – Хазари. Они су, наравно, учествовали и у разбијању Совјетског савеза ( Збигњев Бжежински , папа Војтила).
Оно што ће остати велика историјска загонетка јесте да су Хазари разбили своју творевину – Совјетски савез, али – због чега?Није тешко предпоставити, ако се имају у виду факти које ћу тек споменути.
Овога пута поменућу ноторну чињеницу, коју заобилазе готово сви одреда актуелни историчари , да су Велику октобарску револуцију извели Јевреји, односно Хазари. У Савјету постоктобарских министара, односно новој сверуској влади, од 22 члана само је један био Рус, министар просвјете – Луначарски! Тада су, подвалџијски, актуелне власти, представљали као Русе Лењина и Стаљина. Лењин је био Калмик, са мајком Хазарком, а Стаљин Грузин, опет са јудаистичком несумњивом генетском подлогом, као Џугашвили (Мали Јеврејин)!.
Веома је илустративан податак да у Војном министарству, којим је руководио Бронштајн, познатији под именом Троцки,(несумњиво Хазар), од 42 члана ниједан није био Рус.
Оно што је одавно познато јесте околност да је Велика (анти)руска октобарска револуција изведена уз помоћ новца Хазара, из Лондона – Ротшилда ( „поштар“ је био Лењин, стигао до Русије њемачким блиндираним возом) и Рокфелера из Вашингтона („поштар“Троцки, стигао из Њујорка бродом). Овога пута толико о вођама Револуције, другом приликом – о циљевима, који се апсолутно подударају са циљљевима Брозове антисрпске револуције, њене копије!
Историчар од научног интегритета, др Радован Калабић, који годинама покушава да новију српску и балканску историју врати на прави, научни колосјек и оспори многе драстичне и за српски народ не само штетне, него и погубне фалсификате Брозове историографије, рећи ће једном приликом: „Енглеска круна створила је и масоне и сатанизам и све ратове кроз историју…“ Усудио бих се да учиним малу допуну – по плановима и у изведби Хазара, који одавно, не само као банкари и трговци владају Енглеском (опет намјерно изостављам В. Британију) , али и Америком, као њеном највећом колонијом.
Не треба, наравно сметнути с ума, да су наши дојучерашњи „светитељи“, Маркс и Енгелс“, од чијих се брада није могло проћи Теразијама, Хазари, дабоме, као несумњиви Брозови инспиратори, писали “упутства“ за свјетску комунистичку револуцију , највећим дијелом – из Лондона, гледајући на Словене, и Србе, наравно, као генетски отпад европског друштва, према којима су сва средства дозвољена (Блерова формулација у недавној сатанизацији Срба).
Оно што ми никако неће бити јасно јесу формулације нашег Светог владике Николаја, несумњиво најумнијег Србина потоњих времена, о „Јеврејима, као највећем злу Планете“ (у разним варијацијама). Свети Владика уопште не прави разлику између Хазара, односно Ашкеназа, који су јудаизам примили, рекох већ, у деветом вијеку, и аутентичних Јевреја, Семита, односно Сефарда (који су својевремено избјегли у Шпанију и Француску).
Наша СП Црква имала је озбиљних проблема, због приговора Јеврејске заједнице, приликом канонизације Владике Николаја.
У Сабраним дјелима Владике Николаја, које је први пут у Њемачкој објавио тамошњи епископ (недавно упокојени) Лаврентије, нигдје нема цјеловитог текста о Јеврејима „као таквим“). То су, углавном, маргинална запажања, а највише их је у „Христодулу“. Хоћу да кажем да звучи невјероватно да Владика није знао за једно озбиљно предање, да су Јевреји и Срби два блиска племена. Јевреји, Семити, од најмлађег Нојевог сина Сема, Срби од средњег сина Јафета. (Један огранаг Срба, по неким најновијим истраживањима српских историчара из САД, од Семовог синовца.
Вјероватно је на то мислио Натањаху, када је приликом последње посјете Предсједника Србије Израелу изјавио да су „Јевреји и Срби много ближи него што би се могло и помислити“!То је нашим колегама, „универзалним незналицама“ прошло поред ушију, тако да се тиме ама баш нико доцније није бавио.( Занимљива је околност да Јевреја Семита и Срба има данас, отприлике по десетак милиона!)


Да кажем узгред, тек је недавно, захваљујући радовима групе европских археолога, утврђено да се овај, нама познати по легенди потоп, заиста десио прије 9200 година. ( И сад се, кажу, чувена Нојева барка може видјети замрзнута на врху Арарата!)
Готово невјероватно звучи податак неких историчара, који се мало боље разумију у геополитику да је хазарски „производ“ и Адолф Хитлер, пројектован да доврши сатирање Руса, започето у Првом великом рату и Октобарској Револуцији, а који је успут безобзирно таманио и своје сународнике Хазаре, како би се, на земљишту у власништву Ротшилда, направио Израел. (Нешто ми пада на памет, како у једном тренутку, рецимо због непослушности челника Израела, Ротшилди увијек могу да им кажу: „Сиктер (па не баш тако) са нашег имања!“
Прилика је да се нешто, у овом часу каже и о најпознатијем планетарном фалсификату, “Протоколима сионских мудраца“, у којима је прије отприлике 150 година , сачињен план о освајању Планете, који се последњих деценија увелико спроводи.
Годинама се наивно питам, ако су то фалсификати, који се упорно забрањују и спаљују, шта је са „оригиналом“? Јер, логично, сваки фалсификат настао је из неког „оригинала“. На то, наравно, нема одговора. Многе квазијеврејске институције поричу ауторство овог занимљивог штива. Па и нека су у праву. Али, нема никакве сумње, да су Протоколи, било да су фалсификати или не, идејни и практични водич у осваја и покоровању Земље!
Довољно је, за ову прилику споменути два-три факта. Тамо се каже да у стварању Новог свјетског поретка треба под једну капу, уз претходну куповину,(или отимачину) ставити све значајније и доступне информативне институције. Јер у освајању и покоравању држава и континената, лажна пропаганда му дође као некад артиљеријска паљба уочи бојева. Ту су, затим, и куповина „владара“ и влада читавих држава… (видјели смо и на нашем примјеру како то изгледа и како у већини, рецимо балканских државица та работа још траје!
Овога пута можда је сувишно спомињати улогу Билдерберга и Трилатерале (др Смиља Аврамов) у разбијању Југославије и Совјетског Савеза. То је закључено приликом формирања Трилатерале,1976. г. а план је направио седам година касније, Хазар и велики русофоб и србофоб, савјетник четри америчка предсједника, Збигњев Бжежински.
Мање-више је познато, да су Хазари-тајкуни, у вријеме распада СССРа, одатле изнијели преко 500 милијарди долара, остављајући руску привреду на просјачком штапу!
Поменуо сам у овом тексту неколико, надам се илустративних експликација о „подухватима“ Хазара, од кад су, наводно, поражени од кијевског кнеза Владимира ( ја га знам и под другим именом) прије хиљаду и сто година.
Хоћу да кажем да ми је потпуно несхватљиво како је неко, војнички моћно вишемилиоско племе, настањено на стоитинама хиљада квадратних километара, које је, успјешно бранећи себе, бранило и продор афричко-азијских и арапских варвара у Европу, одједном нестало са тих простора! И то послије једног јединог пораза од некаквог кијевског кнеза! Из тог наводног боја нема ама баш ниједног озбиљног историјског податка, рецимо о броју мртвих на једној и другој страни!
Сократ нас је одавно узалуд упозорио да „у све треба сумњати“. Држећи се те древне сентенце, нека ми буде дозвољено да озбиљно сумњам у разлоге „масовног избјеглиштва“ Ашкеназа, или лажних Јевреја у десетом вијеку (сто година од прихватања јудаизма као своје религије).
(Познато ми је, наравно, да су неки од истраживача „свјетских завјера“ покушали да Србе прогласе Хазарима, али, руку на срце, за то нема много основа. Срби су, заједно са Русима, једнородним народом, прије тога, под разним именима населили Европу.)
Вријеме је да се вратим на почетак текста. Није немогуће да ово што се у последњих седам- осам година догађа на теренима Украјине и границама Русије, може бити освета Хазара за пораз од прије једног миленијума. О томе имам нешто друкчије мишљење, које је, наравно, у домену претпоставки. Једна од њјих је да Ашкенази планирају, након успостављања Новог свјетског поретка (једна влада, једна држава, једна вјера (сатанизам) повратак у евроазијске крајеве које су некад настањивали ( ту је, осим дјелова Русије и Украјине, предвиђена и Грузија ( гдје су јудаисти већ имали свог предсједника) као и неколико исламских држава бившег СССРа.
У сабирању каквих-таквих чињеница које овоме иду у прилог, иде и пророчанство једног од најпознатијих Сефарда од прије петсто година, у катренима, Нострадамуса, да ће Јевреји, послије двије хиљаде година, створити своју државу, али да ће им она нестати у пламену! Озбиљни стратези наравно да дугорочније размишљају и о будућем стационирњау могућих избјеглица. У том контексту неки су помињали и Србију. Ја, међутим, типујем (ружна ријеч за овакав повод), на већ споменуто Закавказје.
Без обзира што су у овом часу на потезу Хазари,( енглески и амерички) који су испланирали и извели обојену револуцију у Украјини, (уз знатну помоћ нашег Отпора) и који својом безочном и лажном пропагандом покушавају да обрну читав свијет против Русије, као што су то успјешно учинили прије двије деценије против Србије, неће од тога бити ништа. Мораћете, господо Ашкенази и остали сатанисти мало причекати на остварење ваших монструозних планова.
Ово су само размишљања и слутње једног обичног српског новинара, која могу бити само повод за озбиљнија научна и историјска истраживања.

ИЗВОР: https://www.in4s.net/osveta-hazara/

One thought on “Украјина и освета Хазара Русима”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *