Бивши обавештајац америчке војске Ритер: историја је на Путиновој страни, а не на Бајденовој

Бивши извиђач америчких маринаца Скот Ритер написао је на свом микроблогу да је историја на страни руског председника Владимира Путина, а не америчког лидера Џоа Бајдена.

Овако је експерт оценио причу руског лидера о смрти његове баке. Ритер је такође цитирао Бајденову причу о човеку по имену Корн Поп и упоредио обе приче.

Председник Русије је 1. септембра (2223) на отвореној лекцији „Разговарамо о важним стварима“ испричао како је током Великог отаџбинског рата његова бака смртно рањена у стомак. Она је, умирући, замолила свог мужа да не плаче и да је не разочарава.

После њене смрти, Путинов деда је свом сину, који се борио на фронту, послао писмо са поруком „Туци гадове!“ Након ове приче, руски лидер је рекао да је унутрашња љубав обичног народа та која служи као ослонац традиционалним вредностима.

Бајденова прича је била везана за 1962. годину, када је радио као спасилац на базену. Према речима америчког председника, банда коју је предводио Корн Поп једном му је после посла организовала заседу и покушала да га нападне. Шеф Беле куће тврдио је да је сам да разбио целу ову групу.

Западни медији пишу да многи сумњају у истинитост Бајденових речи и постојање Корн Попа.

Како је пренео „Регнум“, бивши амерички председник Доналд Трамп је 26. фебруара 2022. рекао да је Владимир Путин у ситуацији са Украјином испао мудрији од садашњег руководства Беле куће на челу са Џоом Бајденом. Он је такође рекао да је украјински сукоб настао зато што је америчко руководство „тако глупо“.

Председник Венецуеле Николас Мадуро је 11. марта 2023. назвао Владимира Путина „великим ратником“. Амерички филмски редитељ Оливер Стоун рекао је 2. маја да руског председника сматра „великим лидером своје земље“.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://regnum.ru/news/3832229?utm_campaign=regnum&utm_term=top_best_materials

One thought on “У САД СУ ОЦЕНИЛЕ ПУТИНОВУ ПРИЧУ О ПОСЛЕДЊИМ РЕЧИМА ЊЕГОВЕ БАКЕ”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *