ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ ТЕК ПОЧИЊЕ, АЛИ ЈЕ ДОБРО ШТО СУ НАСТАВНИКА СТОЈНИЋА МОРАЛИ ДА ВРАТЕ НА ПОСАО

* Деци од 11 година се у „европској престници културе“, Новом Саду, нудило да одаберу шта би желела да гледају у оквиру тв програма, а у понуди су били и одговори: сексуални односи, бити геј и криминал!

* А наставника хемије Милоша Стојнића су у тој истој „престници“, у Основној школи “Бранко Радичевић”, суспендовали што се дрзнуо да на свом фејсбук-налогу објави фотографију са својим ученицима, на којој деца држе подигнута, ни мање ни више, него Три прста! Још је слику потписао завршним стихом Змајеве патриотске песме, додавши Српчићи моји

* Закључите сами шта то нашој деци нуди еврокултура, а шта традиционално васпитање. Порно садржаји, геј идеологија и криминал, против Змаја и Три прста! Можда велики Змај није више подобан по еврокултурашким стандардима, али нам то још нису саопштили. Можда ће га као великог Његоша избацити из наставног програма

____________________________________________________________

Аутор: Горан ПЕТРОНИЈЕВИЋ, адвокат

БИО сам спреман да мислим да је ономад објављена на друштвеним мрежама анкета дељена по петим разредима основних школа у Новом Саду грешка, а не намера тешка. Јер, у тој анкети се деци од 11 година нудило да одаберу шта би желела да гледају у оквиру тв програма, а у понуди су били и одговори: „сексуални односи“, „бити геј“ и „криминал“!

Све сами едукативни и животно усмеравајући садржајиза једанаестогодишњу ђачку популацију!

Кад, прочитах о „скандалазном понашању“ наставника хемије у Основној школи “Бранко Радичевић” у Новом Саду. У „европској престоници културе“.

Новосадска ОШ „Бранко Радичевић“

Наставник се зове Милош Стојнић, а дрзнуо се да на свом налогу објави фотографију са својим ученицима, на којој деца држе подигнута, ни мање ни више, него три прста! Још је слику потписао завршним стихом Змајеве патриотске песме, додавши „Српчићи моји“.

Због овог „прворазредног скандала“, Стојнић је суспендован.

Глобалистички и еврокултурашки фанатици су пресудили! Брзо, убедљиво и без милости! Баш као и њихови идоли из тамног средњег века.

Милоша на ломачу!

У какву се то наставник Стојнић антиевропску и антиглобалистичку јерес упустио?

Нажалост, нисам имао прилику да прочитам инквизицијски став о Милошевој кривици, па ми остаје само да нагађам. Можда је Стојнић недопустиво изашао из оквира своје надлежности хемичара, па се на овај начин умешао у посао историчарима или наставницима српског језика и књижевности!?

Можда велики Змај није више подобан по еврокултурашким стандардима, али нам то још нису саопштили.

Можда ће га као великог Његоша избацити из наставног програма, да не би кварио планове нововаспитачима наше деце?

Можда је Милош требао да их уместо три прста, учи неким другим, очигледно све прихваћенијим поздравима из нашег ближег и даљег суседства?

Можда се Милош умешао у посао вероучитеља?

Три прста Светог Тројства, одавно на овим просторима не значе само то. Са уздигнута три прста се радујемо, славимо победе и поздрављамо спортске идоле, певамо, тугујемо, пркосимо…

Е, да пркосимо! Ето могућег решења.

Не видох да је суспендован педагог или било ко одговоран за анкету са понуђеним пожељним садржајима за основце.

Ни министарка културе се не огласи, да се макар извини родитељима, за анкету рађену по налогу њеног ресора, без знања и одобрења родитеља.

Ћутање из тог правца сам схватао као прећутно предизборно извињење. Све док не прочитах о „греху“ који је починио „зли““ хемичар и то у сред престонице еврокултуре.

Закључите сами шта то нашој деци нуди еврокултура, а шта традиционално васпитање. Порно садржаји, геј идеологија и криминал, против Змаја и Три прста.

Утакмица се игра у околини Вождовог стадиона, у току године престолоношења еурокултуром.

Тек треба да почне друго полувреме, али је добро што Стојнића враћају на посао. Макар и под притиском дела јавности…

ИЗВОР: http://fakti.org/srpski-duh/u-novom-sadu-decidelili-anketu-sa-mogucim-izborom-biti-gej-a-suspendovali-srpcici-moji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *