ВОДЕЋИ ЛИСТ АМЕРИЧКИХ ЛИБЕРАЛА: МНОГЕ КЊИГЕ, ФИЛМОВИ И ЕМИСИЈЕ СУГЕРИШУ – ВРАТИМО СЕ КАНИБАЛИЗМУ

* Руски сенатор Алексеј ПУШКОВ, признати американолог и спољнополитички експерт: „Мода канибализма, упркос покушајима САД да је наметну, није постала глобална и неће то ни бити. Постоји много англосаксонских особина, заблуда и синдрома које друге културе не перципирају – од демонстративног подастирања црнцима до бесполне деце или редовних покушаја да се оправда педофилија

_____________________________________________________________

ВОДЕЋИ лист америчких либерала The New York Times објавио је да је човечанство наводно „преплављено модом канибализма“.

Исти лист тврди да „књиге, филмови и емисије које су тренутно у продукцији наговештавају да је време да се вратимо канибализму“.

The New York Times чак тврди да се канибализам (као тема) „анализира и слави у великом броју дела западне културе“.

Њујоршки лист већ је својим читаоцима на интернету поставио питање: како се односите према канибализму и да ли бисте „окусили људско месо“.

Руски сенатор Алексеј Пушков, који је признати американолог и спољнополитички експерт, оценио је „мода канибализма“, упркос покушајима САД да је наметну, није постала глобална и неће то ни бити.

Објаснио је и зашто: „Постоји много англосаксонских особина, заблуда и синдрома које друге културе не перципирају – од демонстративног подастирања црнцима до „бесполне” деце или редовних покушаја да се оправда педофилија. Инвазија безбројних `доктора Лектора` само одваја Америку од остатка света“.

Професор високе економске школе у ​​Стокхолму Магнус Содерлунд предложио је 2019-те да се једе „месо људских лешева“.

Тим поводом су многи већ упозорили да се међу урођеницима Папуе Нове Гвинеје, који су до 60-их година 20. века, јели месо својих мртвих,  појавила епидемија „Куру болести“.

ИЗВОР: http://fakti.org/quo-vadis-orbii/the-new-york-times-tvrdi-svet-je-preplavljen-modom-kanibalizma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *