• Маске су пале. Русија је остављена сâма са елементима апсолутног зла. Напустили смо матрикс. Искључили су нас.
  • И нисмо навикли на овакво стање. Власници технологије сада мисле да ћемо сада да поумиремо.
  • А, ми тек сада почињемо да живимо.
  • Као слободни и независни људи.

Можемо приметити веома значајан феномен у случају мрежних техонологија (технологије) – Гугл, Твитер, Фејсбук, Инсаграм, итд. – они се супротстављају Русији, не због тога што зависе од америчке владе. Не зависе. Они су алат глобалиста, наднационалне олигархије коју нико није изабрао. И нико им није одобрио да своја правила успостављају на глобалном нивоу.

Исто тако, када Сједињеним државама не управља вођа који је по вољи глобалиста, све ове мреже се уједињују против њега – тако је било са Трампом, док је био председник Сједињених држава! Његов налог на Твитеру је угашен, јер се некоме није допало шта Трамп каже. Питање је, коме се није допало?

Сада је читава Русија на мрежама угашена. Глобалисти кажњавају нашу земљу. Али се не ради само о он лајн услугама. Сâм Интернет је створен у Пентагону, а домене и називе домена на мрежи контролишу Сједињене државе. Као што контролишу и SWIFT, долар, и читаву економску инфраструктуру, пре свега финансијску. То је њихов свет, то су њихове технлогије, њихова правила – и, то је сада очигледно.

Когод прихвати та правила, истог тренутка почиње од њих да зависи. То укључује Мајкрософт, Епл, ајфонове и технологију уопште – које под кључем држи глобалистичка врхушка.

Они управљају светом, кријући се иза држава, друштава, влада и корпорација.

То су закони капитала. Не може се истовремено бити слободан и завистан од тих закона. Прекидање везе Русије са Западом је од темељног значаја. Русија избија из ропства у потпуно ново стратешко пространство бића.

Технологија није неутрална. Тржиште није територија слободног пословања и фер конкуренције. То је мит. Тржиште и технологија имају сасвим одређеног господара. А ако му се нешто не свиђа, може у сваком тренутку да промени правила, јер их је он измислио и наметнуо.

Технологија у сâмој својој природи носи отров материјализма, експлоатације, насиља и, на крају, порока. Замењује бӣће, стварност, рад, живот, осећање, морал, љубав. Технологија је отуђење и не може ништа друго него да, пре или касније, доведе до замене стварног виртуелним, до света тоталне дезинформације, симулакрума, електронских илузија и до непосредног утицаја на свест људи.

Технологија је апсолутни непријатељ човека. Сада смо, више него икада, уверени у то.

Не постоји технологија која припада свима и свакоме. Све на свету има господара.

Шпенглер каже да, када култура умире, претвара се у техничку цивилизацију. Данас можемо да видимо шта то значи. Савремени Запад је у потпуности изгубио културу. То је постала пука технологија.

Па нам данас објављује рат. Онима, који су још увек у живом односу са постојањем. Многе Русе је технологија ухватила у своју замку и не могу да замисле себе без ње. Они су жртве ужасног психолошког рата између културе и цивилизације.

Немогуће је у потпуности напустити технологију и мреже, јер ћемо се наћи беспомоћни пред подмуклим и излуђујућим непријатељем. Али, земљи је потребна сопствена техника, руска мрежа, руски метод. Наша техника не треба да отуђује и убија, већ да анимира и мења. Свесно мора свесно да садржи нешто духовно, нешто изворно руско.

Русија је на веома озбиљном тесту. Сваким сатом специјалне војне операције у Украјини и улози у рату са савременим светом, са Западом и његовом глобалном олигархијом, убрзано расту. Да би победило, начин живота се прецизно мора променити.

Потребне су нам друге структуре, други механизми и други људи, потребно нам је потпуно разбуђивање сâме суштине нашег народа. Ово је одлучујућа битка против светског зла, коју водимо вековима током наше тешке и лепе историје.

Маске су пале. Русија је остављена сâма са елементима апсолутног зла. Напустили смо матрикс. Искључили су нас. И нисмо навикли на овакво стање. Власници технологије сада мисле да ћемо сада да поумиремо. А, ми тек сада почињемо да живимо.
Као слободни и независни људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *