Ознака: Међународно бијенале уметности ‘АРТиЈА

КОНКУРС За 03. Међународно бијенале уметности ‘АРТиЈА: Радови на папиру и од папира

ФОТО: РТС Установа Спомен-парк Крагујевачки октобар из Крагујевца расписује КОНКУРС За 03. Међународно бијенале уметности ‘АРТиЈА: Радови на папиру и од папира Спомен-парк Крагујевачки октобар Вас позива да учествујете на…