Након Самита Г20 у Балију у новоуспостављеном мултиполарном свету Кина ће бити задужена за вирусни и пандемијски терор, Индија  за промоцију озлоглашеног  ГМО, Америка  да остатку света покаже на шта ће човечанство личити наредних деценија када се спроведе нова „воук“ полна, родна, трансродна  и расна идеологија, а Русија за операције са лажним заставама, уз помоћ којих ће се од светске јавности још увек скривати чињеница да је мултиполарни свет већ заживео.

АУТОР: Милован Шавија

Некако у сенци узбуђења изазваних оним ракетама које су, ко зна одакле лансиране, пале на територију суверене државе Пољске, те сходно томе и очекивању почетка Трећег светског рата, који никако да почне, они ватрени љубитељи мултиполарног света, по чијем схватању се битка за тај свет води на оном украјинском фронту, нису ни приметили да је мултиполарни свет свечано инаугурисан на самиту Г20 у индонежанском Балију, одржаном 15. и 16. новембра 2022. А инаугурисао га је, ко би други, него, његово величанство Клаус Шваб, председник оног чувеног Светског економског форума – WEF-a, који је, како би Хрвати рекли, био назочан у Балију током самита.

Наравно, да су они савесни „факт чекери” одмах демантовали могућност да Клаусова назочност има икакве везе са званичним, то јест радним делом самита, који укључује пленарне и одвојене седнице, дискусије и документе који ће бити усаглашени и потписани. У томе су „чекери” у праву, али када се узме у обзир да је већ одавно очигледно да су владе и председници свих светских држава, на челу са оним најмногољуднијим, као што су Кина и Индија, обичне лутке у једном великом луткарском позоришту, чији оператори управљају иза сцене том представом, онда се веома лако може протумачити да је Калаус Шваб, као главни представник и гласноговорник тих оператора иза сцене, у Бали дошао да својим присуством не само увелича тај чин инаугурације мултиполаризма, него и да дискретно нагласи ко је главни газда и ко стоји иза тог пројекта.

А ако се узме у обзир да је већина присутних државника и високих државних функционера на своје тренутне функције постављена захваљујући искључиво чињеници да су претходно завршили одговарајуће омладинске курсеве у вечерњим школама  поменутог WEF-а, онда се назочност Клауса Шваба у Балију чини не само нормалном, него и важном, поготову за те некадашње ђаке, који су свог великог учитеља дочекали насмејаних лица, што се види из пригодних фотки. А ако се још узме у обзир да је све оно о чему се на том дводневном самиту дискутовало већ раније усаглашено на затвореним седницама WEF-а, те да све то у ствари представља део агенде оног, широј светској јавности детаљно и прилично гласно промовисаног „великог ресета”, онда би требало да буде потпуно јасно да би Бали 2022. био у приличној мери кусав без назочности главног покровитеља.

А о чему се у Балију два дана дискутовало, и о чему је постигнута општа сагласност, може се видети из следећег кратког сижеа.

Цртице из документа о мултиполарној једногласној сагласности

Предузећемо даље координиране акције у правцу узимања озбиљно у обзир изазова прехрамбеној безбедности, као што су раст цена и глобалне несташице прехрамбених производа и ђубрива… и осигуравања да се системи производње хране прилагоде климатским променама и да их колико год је могуће ублаже, те заустави и преокрене губитак биолошке разноликости и осигура разноврсност извора хране…. Ми смо посвећени подршци и усвајању иновативних пракси и технологија, укључијући и дигиталне иновације у пољопривреди и системима прераде хране у циљу ојачавања продуктивности и одрживости.

Поново наглашавамо нашу посвећеност постизању глобалне нулте емисије гасова стаклене баште – угљенична неутралност …. повећавању удела производње чисте енергије, по могућству обновљиве, као и повећању енергетске ефикасности, и убрзавању напора у правцу напуштања сагоревања угља и фосилних горива у циљу производње енергије.

Реафирмишемо нашу посвећеност ојачавању водеће улоге Светске здравствене организације (WHO), подржане од осталих међународних организација, у управљању и координацији глобалном здравственом политиком. Подржавамо такођер рад Међувладиног преговарачког тела (INB), које ће скицирати и ускладити легално обавезујући инструмент, који ће садржати и легално обавезујуће и необавезујуће елементе за ојачавање  спремности за пандемије.

Уважавамо да је лако доступна и висококвалитетна међуповезаност од суштинске важности за дигиталну укључивост и трансформацију, док је флексибилан, сигуран и безбедан интернет амбијент неопходан за ојачавање поверења у дигиталну економију…. Уважавамо и важност да се оштро успротиви кампањама дезинформација, сајбер претњи и злоупотреба интернета и осигура безбедност инфраструктуре за међуповезивање..

Поздрављамо извештај Банке за међународна поравнања  (BIS) и Комитета за плаћање и тржишну инфраструктуру (CPMI) о међуповезивању платних система и њихов заједнички извештај са Међународним монетарним фондом и Светском банком о опцијама за приступ и компатибилност дигиталних валута централних банака за међугранична плаћања.

Уважавамо важност заједничких техничких стандарда и метода верификације, у оквиру обавезујућих Међународних здравствених прописа усвојених 2005, у циљу олакшавања ефикасности међународних путовања и компатибилности путем примене дигиталних и недигиталних решења, укључујући и доказе о вакцинацији. Затим подржавамо наставак међународног дијалога и сарадње на утврђивању поузданих глобалних дигиталних здравсвених мрежа.

Цртице из онога што следи након ефикасне примене документа о мултиполарној једногласној сагласности

Није потребно бити нарочито вешт у читању, како самих редова, тако и оног обавезног пратећег штива скривеног између редова, па да се у тим презентираним цртицама не примете и оне измишљене климатске промене и терор који се чини, али и који ће се чинити у њихово име, и трансформације у сектору производње хране, као и присилна промена у прехрамбеним навикама, која укључује инсекте, црве и глисте, као будући једини извор хране за широке народне масе, затим руководећа улога Светске здравствене организације – WHO у здравственом, претежно вакцинацијском терору са потпуном дигитализацијом у том важном сектору будуће стварности, што укључује потпуну и обавезујућу међународну координацију у увођењу оних злогласних вакцинацијских пасоша, као неопходног услова за сва будућа путовања, па предстојећи прелазак на дигиталне валуте, због којих већ дуго времена страхују они теотетичари завера, пошто ће се уз помоћ њих коначно остварити потпуна контрола становништва, и на крају одлучна борба за контролу интернета и свих оних његових мрежа у циљу елиминисања могућности ширења дезинформација, то јест правих истина о свему ономе што се око нас догађа и што би требало да се догађа у ближој и даљој будућности.

Можда ће се неко од оних који који још нису свесни да је зора мултиполарног света већ сванула и који сматрају да се одлучна битка за тај свет води на украјинском фронту, у чуду упитати: какве везе има Клаус Шваб и WEF са мултиполарним  светом, чији промотери се наводно боре за онај свет који WEF-овци својим пројектом желе да размонтирају? Заведени оном поменутом луткарском представом они не примећују да се тренутно пред њиховим очим одвија планска и систематска демонтажа униполарног света, који се показао прилично неефикасним и неподобним за спровођење оне „агенде великог ресета”. И да том демонтажом вешто управљају управо они оператори луткарске представе.

Јер, треба се само присетити како је неефикасан тај униполарни систем био. Читаво време његовог трајања свет се налазио у стању перманентног ђорсокака узрокованог сталним трвењима између моћног центра, то јест оног јединог пола, његових љутих опонената, који нису прихватали да се о свему одлучује у једном центру. Још су у свежем сећању оне тешке рововске борбе у Савету безбедности, које никада нису могле да се заврше без вета, тако да се практично никаква одлука, нити политика није могла ефикасно спровести.

Како је показао исход скорашњег самита Г20 у Балију, та времена су чини се заувек отишла у неповрат. У мултиполарном сценарију сада имамо више полова, који су наизглед равноправни, и који су, што је најважније, увек унапред усаглашени, тако да немамо више оних тешких рововских борби и оних озлоглашених вета. Сви су насмејани, расположени и срдачни у међусобном опхођењу. А како и не и били када се ради о школским друговима из оних WEF-ових вечерњих школа. И, наравно, о свему се, до последње тачке једногласно слажу.

А да се Власи не би пре времена досетили да то све ипак не мирише на добро, још увек се повременим представама на Ист риверу у Њујорку, празном реториком лидера оне спасилачке дружине држава зване БРИКС, те оним операцијама са лажним заставама, одржава привид да је униполарни систем, иза кога чврсто стоји она фантомска организација звана НАТО, још увек жив.

Треба на крају нагласити, што ни у ком случају није неважно, да та новоуспостављена мирољубљива мултиполарна коегзистенција функционише на принципу поделе рада на остваривању оне „агенде”. Кина је, као што би требало да буде свима јасно, задужена за увежбавање вирусног и пандемијског терора, као и ефикасне имплементације дигиталне контроле грађана на свим нивоима, укључујући и онај славни друштвени рејтинг. Индијска влада је у завршној фази реализације пројекта потпуне предаје индијске пољопривреде и трговине у руке глобалних корпорација, на челу са озлоглашеним ГМО – Монсантом, што би требало да послужи као узор за остале државе. А што се тиче некадашње перјанице униполаризма, Америке, она је задужена да агресивном применом нове, такозване „воук” полне, родне, трансродне и расне идеологије, покаже остатку света на шта ће човечанство личити наредних деценија. То се посебно ревносно ради у америчкој војсци, некада далеко најнадмоћнијој на планети, а која у улози светског полицајца више није потребна у систему мултиполарне једногласне сагласности.

И на крају да се не заборави Русија, којој су остале оне такозване „false flag operations “ – операције са лажним заставама, уз помоћ којих се од светске јавности још увек скрива чињеница да је мултиполарни свет већ заживео. Русија због своје експертизе  у тој важној дисциплини ужива највећи респект. Њен председник није био назочан на самиту у Балију, највероватније због ангажовања у најновијој од тих операција, у чему сигурно ужива подршку осталих учесника на челу са „великим вођом”.  Али, да се све одвија управо онако како је планирано може се видети из изјаве званичног представника Кремља за односе са јавношћу Дмитрија Пескова, који је за ону завршну декларацију, коју је и Русија потписала, рекао да је конструктивна и избалансирана и да, наравно, представља успех за Русију.

А да се не занемари и улога WHO-а, није на одмет нагласити да њени највиши функционери пажљиво прате све оно што се догађа у њеном ресору, координирајући својим смерницама акције на терену. Тако је њен лидер током ове године из месеца у месец стручно коментарисао развој догађаја у вези деловања и ефикасности оних спасоносних ковид вакцина. У мају су оне према њему обезбеђивале 95% заштиту, у јуну је то спало на 70%, а у јулу на 50%, да би у августу објавио да вакцине не нуде никакву заштиту, али да зато редукују ширење вируса. У септембру је саопштио да се у ствари не редукује ширење, али да вакцине редукују озбиљност инфекција. Да би се у октобру то редуковање озбиљности свело на смањење броја оболелих који су завршили у болницама. У новембру вакцине нису више биле способне да смање број болничких случајева, али се онима који су их примили барем гарантовало да неће умрети. У децембру се очекује да лидер WHO свечано саопшти да ће онима који се буду вакцинисали, уколико чак и умру, бити гарантовано да ће завршити на небу.

А они који и поред свега предоченог и даље не схватају да су се већ нашли у мултиполарном свету треба да се коначно дозову памети и почну да уживају у његовим благодетима, а поготову у оној највећој, према којој ће након што, као сувишне и беспотребне изелице, коначно умру од будућих редовних и доживотних вакцинација, отићи на небо, што ускоро треба свечано да објави председник WHO.

ИЗВОР: https://sedmasila.rs/milovan-savijasvice-zora-multipolarnog-sveta/

ЗБОГ ЦЕНЗУРЕ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА НАС ПРАТИТЕ НА НАШЕМ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

t.me/naukaikultura

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *