Од почетка руске војне операције у Украјини, на глобалном нивоу влада права паника када је реч о формулисању кризе у овој источно/европској земљи.

Када је реч о Србији, формулација кризе у Украјини је схваћена на начин каква она заиста и јесте. Изазвана од стране НАТО-а и западних лобиста који за циљ имају ширење на ивицу самог истока Европе.

Исти тај НАТО, та „ЕУ“ и те САД које данас пролонгирају рат па чак и лобирају са ширење сукоба на друге земље док оптужују Русију за агресију и ратне злочине пре 23 године су напале Србију и мучки убијале децу и цивиле који су били криви само зато што су део једне нације која никада није пала на колена.

Без обзира што данашња званична политика Србије иде у смеру санкција Русији и Белорусији, то није званична политика српског народа и то се за ових три недеље сукоба у Украјини показало више пута на великим протестима подршке Руској војној офанзиви у Београду али и другим градовима наше земље.

Тако и овог пута у Београду се организује велики протест на који позивају Ратни Ветерани на Бранику отаџбине и Народне Патроле који су заказали окупљање 24. Марта на дан почетка НАТО злочина у Србији и то испред Генералштаба.

Како медији скривају а како јављају организатори, окупљање које ће између осталог бити посвећено и давању подршке Русији и Белорусији али и целокупном слободном свету почеће од 18:30h код Генералштаба.

Извор: НУЛТА ТАЧКА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *