• Проглашена је 10. септембра на конференцији за новинаре, а као повод наводе се болести и смртни случајеви узроковани ковид вакцинама.
  • Иницијатори су забринути медицински професионалци из Индије, окупљени у организацији под називом „Униварзална здравствена организација“. Поменуто је да је проглас подржало 400 доктора и научника из 34 земље широм света.

АУТОР: Милован Шавија

Последњих неколико година, што се тиче ванредних стања, безбедносних упозорења и увођења хитних мера, неприкосновени ауторитет и једина институција на планети која се тиме бави је Светска здравствена организација или СЗО. Наравно, када се ради о здравственим и медицинским аспектима стварности, који су управо захваљујући активностима те организације током тих неколико година постали доминантни, тако да се све више чини да човечанство данас нема важнијег проблема од борбе са епидемијама и пандемијама, и то уз издашну и алтруистичку помоћ, кога би другог него, фармацеутске индустрије.

Сходно томе, јавност, то јест обични становници планете, савременици тог интересантног и необичног доба, су такорећи преко ноћи кондиционирани да се око тих хитних и изненадних оглашавања СЗО не узбуђују много, него да равнодушно, као да се ради о оним најобичнијим стварима, следе препоручене инструкције и послушно извршавају наметнуте обавезе и наређења, као што је завртање рукава да би примали вакцине које су постале редовне, не само за децу, него и одрасле. На основу тога могло би се претпоставити да управо објављена вест о проглашењу још једне међународне медицинске кризе не би требало да изазове неко посебно узбуђење у светској јавности огуглалој на помињање речи медицина.

Та криза проглашена је 10. септембра на конференцији за новинаре, специјално за ту прилику организованој. Као повод наводе се болести и смртни сличајеви узроковани ковид вакцинама. Иницијатори су забринути медицински професионалци из Индије окупљени у организацији под називом: Униварзална здравствена организација (Универсал Хеалтх ОрганисатионУХО). Поменуто је да је проглас подржало 400 доктора и научника из 34 земље широм света. У њиховој декларацији се наводи: „Ми, медицински доктори и научници из целог света, проглашавамо међународну медицинску кризу, због болести и смртних сличајева узрокованих применом производа познатог под именом ковид-19 вакцина.

Тренутно сведочимо порасту морталитета у земљама у којима је већина становништва примило ту такозвану ковид-19 вакцину. До данас тај повећани морталитет нити је био довољно истражен, нити дискутован од стране националних и светских медицинских ауторитета. Нарочито је забрињавајући велики број изненадних смрти претходно здравих младих људи. којима су убризгане те такозване вакцине, као и висока учесталост спонтаних побачаја и пренаталних смрти, који такођер нису истражени. Чак је и званично потврђен велики број штетних последица, укључујући болничке интервенције, перманентне инвалидитете и смрти, повезаних с њом. Тако велики број регистрованих случајева је без преседана у светској историји вакцинација.

Истражујући објављене извештаје ЦДЦ (Центерс фор Дисеасе Цонтрол анд Превентион), ВАЕРС (Ваццине Адверсе Евент Репортинг Сyстем), тхе УК’с Yеллоw Цард Сyстем, тхе Аустралиан Адверсе Евент Мониторинг Сyстем, Еуропе’с ЕудраВигиланце Сyстем анд тхе WХО’с ВигиАццесс Датабасе, може се доћи до података да је до данас пријављено више од 11 милиона штетних ефеката и преко 70.000 смртних исхода који су повезани са убризгавањем у тела људи производа званог ковид вакцина. С великом сигурношћу можемо претпоставити да наведени бројеви представљају само 1%-10% стварних случајева”. Због тога се хитно тражи:

  1. Тренутно заустављање свих националних програма вакцинација с производом званим ковид-19 вакцина.
  2. Истрага свих изненадних смрти особа које су биле здраве пре вакцинације.
  3. Примена програма раног откривања кардиоваскуларних поремећаја (Д-димер анд Тропонин), који би могли узроковати изненадну смрт код особа вакцинисаних производом званим „ковид-19 вакцина”, а такође и раног откривања тумора.
  4. Примена истраживачких програма и третмана жртава штетних ефеката примања такозваних ковид-19 вакцина.
  5. Предузимање анализа састава узорака Пфајзер, Модерна, Астра Зенека, Јансен, Синовац, Спутник В и било којег другог производа званог „ковид-19 вакцина”, и то од стране независних истраживачких група које нису повезане са фармацеутским компанијама, нити су у сукобу интереса.
  6. Те студије би требало да се баве интеракцијом различитих компоненти такозваних ковид-19 вакцина и њиховим молекуларним, ћелијским и биолошким ефектима.
  7. Указивање психолошке помоћи и обезбеђивање компензације за сваку особу која је оболела или остала неспособна, као последица примања такозване ковид-19 вакцине.
  8. Указивање и промоција психолошке помоћи и програма компензације за чланове породица особа које су умрле као резултат примања производа званог „ковид-19 вакцина”.

У декларацији се закључује: „Сходно томе, проглашавамо да смо се сви ми нашли у светској медицинској кризи без преседана у читавој историји медицине, због великог броја оболелих и умрлих као последица примања вакцине против ковид-19. Стога, тражимо да се регулаторна тела која надгледају безбедност лекова, а такође и здравствене институције свих земаља, заједно са међународним институцијама, као што су Светска здравствена организација, Европска медицинска агенција и њима сличне, одговоре на ову декларацију и предузму одговарајуће мере у складу са наведених осам захтева. Позивамо, такође, све докторе, научнике и медицинске професионалце да подрже овај захтев којим би се извршио притисак на све одговорне ентитете и промовисала транспарентност у области здравства.”

Без обзира с коликим степеном респекта би требало узети поменуту Универзалну здравствену организацију и с коликим степеном озбиљности схватити садржај њихове декларације, остаје утисак да је, срећом по човечанство, добро што се вест о тој декларацији појавила само на неколико места, и то оних која се сматрају изворима алтернативних информација. Да се, не дај боже, појавила у оним медијима главног тока, ко зна како би на њу реаговао део јавности који је огуглао на помињање речи медицина или здравље, а који је, нажалост, још већински.

(https://expose-news.com/2022/09/11/medical-crisis-declared-due-to-vaccine-harm/)

ПРЕУЗЕТО СА: https://galaksijanova.rs/srpska-vakcinska-kriza/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *