Абир Балан је саставио тезу од 43 странице под насловом „Преглед СЗО и зашто је то важно за вас“ која разоткрива Светску здравствену организацију (СЗО) као високо корумпирану политичку организацију која гура тиранију у име „јавног здравља“.

Објављена на веб страници Pandemics Data & Analytics (PANDA), теза директно оспорава наводни ауторитет СЗО као лидера у глобалном јавном здрављу. Он открива да скоро ништа што СЗО ради нема никакве везе са јавним здрављем, јер је углавном политички вођено.

„Овај преглед вам даје кључне информације које ће вам помоћи да процените кандидатуру СЗО као ауторитативне светске организације за јавно здравље“, тврди ПАНДА. „Пружа основне информације о принципима јавног здравља и управљања пандемијом како је претходно договорено од стране овог огранка Уједињених нација.“ „ПАНДА анализа ће вам омогућити да процените исправност препорученог одговора СЗО на корона вирус КОВИД-19 и мајмунске богиње и утврдите колико је верно СЗО следила своје претходно развијене препоруке. Даље сумира претпоставке на којима се заснивају њихове препоруке за Ковид-19, након чега следи резиме коначних препорука.

СЗО би требало да штити медицинску слободу и подржава индивидуалну телесну аутономију

СЗО треба да следи 10 принципа јавног здравља наведених у њеним званичним политикама кад год се бави хитним случајевима јавног здравља. Уместо тога, огранак Уједињених нација их је све отказао када је стигао КОВИД-19.

Први принцип, који се бави људским достојанством и личним слободама, био је готово неприменљив, јер је СЗО подржавала карантине, затварање предузећа, маске и друге облике медицинског фашизма.

Други принцип се бави здрављем на холистички начин, не само физичким већ и менталним, духовним и друштвеним благостањем. Да ли је нешто од овога узето у обзир када је СЗО одобрила више од две године апсолутног пландемског пакла?

Треће, и ово је заиста важно, бави се правом на телесну аутономију. У суштини, СЗО треба да поштује право сваког појединца да изабере свој пут до здравља, што значи без мандата, тачка.

Четврто, СЗО треба да подржава само оне здравствене интервенције које особа изабере. Надовезујући се на трећи принцип, четврти још једном наглашава да се суверенитет и слобода појединца морају подржати по сваку цену.

„Здравствени радници морају добити информисани и добровољни пристанак појединаца пре било какве медицинске интервенције“, каже се у петој тачки. „Нетачне информације, психолошка манипулација и било који облик принуде чине сагласност неважећим.“

Шеста се бави медицинским подацима који остају приватни. На пример, нико други нема право да зна ваш статус вакцинације јер се то њих не тиче.

Последња четири принципа баве се пажљивом проценом потреба заједнице на основу уочене претње; разматрање дугорочних импликација сваке нове здравствене политике; коришћење доприноса појединаца и заједница у обликовању ових политика; и само формирање политика које се заснивају на истини а не на политици.

Да ли је СЗО следила било коју од ових смерница током пандемије? Одговор је не. И јавно здравље није ништа боље због тога.

„Правила су се променила“, написао је неко на Exposé Newsu. „Овде се ради о депопулацији, стерилизацији и ауторитарној контроли. Елита зна да ће се финансијски систем урушити и да тако неће имати против себе љуту гомилу људи, који би им на прљав начин одузели стечено богатство“.

„Желе да нас буде мање и да будемо потчињени. Законодавство о људским правима је у то време служило својој сврси, али није вредно папира на коме је написано. Чека вас геноцид широм света. Наставите да верујете медијима о КОВИД-у, Украјини, мајмунским богињама, богињама и КОВИД-у поново на сопствени ризик; све је то део кампање страха, како држати неуке масе под контролом“.

Аутор: Ethan Huff

Текст приладоли србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

ПРЕУЗЕТО СА ПОРТАЛА: https://borbazaistinu.rs/sve-sto-radi-szo-je-u-suprotnosti-sa-principa-javnog-zdravlja/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *