Фото: evmenov37.ru

 Стваралац Ковида се спрема да започне ново поглавље у каријери

  •  Главни медицински саветник председника Бајдена, др Ентони Фаучи, познат као др смрт, најавио је да се повлачи са својих функција следећег децембра како би „наставио са следећим поглављем“ своје каријере: „Данас објављујем да подносим оставку на место директора Националног института за алергију и инфективне болести (НИАИД) и шефа лабораторије за имунорегулацију НИАИД, а одлазим и са позиције главног медицинског саветника председника Џоа Бајдена“.
  • Одлазак Фаучија, једног од протагониста „пандемије” која је недавно погодила цео свет, важан је догађај

АУТОР: Агнија Кренгељ

Такер Карлсон, један од најпознатијих америчких политичких коментатора, рекао је за Fox News да је „Фаучи у протекле две године препоручивао третмане и превентивне мере против КОВИД-а који нису функционисали. Признао је за Њујорк тајмс да је лагао о имунитету стада да би продао више вакцина… које заправо нису биле вакцине и нанеле су штету десетинама хиљада људи.“

Испоставило се да је порука о плацебо вакцинама само једна од информативних бомби. Global Research каже: „Прошло је скоро годину дана откако је ФДА (Америчка администрација за храну и лекове – (U.S. Food and Drug Administration) дала потпуно одобрење за Пфајзерову вакцину мРНА КОВИД-а… Многи ће бити изненађени када сазнају да ова вакцина у форми коју је одобрила ФДА никада није заиста постојала и никада неће. Нашироко рекламирано одобрење ФДА од стране Бајденове администрације било је само лукавство. Био је то бирократски трик“.

Америчка влада је водила кампању продаје лека, преваром наводећи грађане да добију вакцину за коју су тврдили да је одобрила ФДА. У ствари, свима у Америци је дата и наставља да се даје другачија верзија вакцине, са „Разрешњем за хитну употребу“ (ЕУА). Вакцина које је одобрена од ФДА  Comirnaty никада није била доступна Американцима.

Фаучи је лагао не само о вакцинама, већ и о карантину, самоизолацији, маскама: „Морате да носите маске када возите бицикл, добијате превише кисеоника, што повећава виталност. Оно што вам заиста треба је више угљен-диоксида.“ Ово доктор смрт говори јавно. И приватно је говорио да је „обична маска коју купите у апотеци заправо неефикасна у заштити од вируса“.

Када је Фаучи сведочио, наравно под заклетвом. пред Конгресом, сакрио је да је помогао у стварању корона вируса:

Сенатор РАНД ПОЛ: Др Фаучи, знајући да је кривично дело лагати Конгрес, да ли бисте желели да повучете своју изјаву од 11. маја у којој сте тврдили да НИХ [Национални институт за здравље] никада није финансирао истраживање побољшања функција у Вухану?

ФАУЧИ: Сенаторе Пол, никада нисам лагао пред Конгресом и не повлачим ту изјаву. Овај документ на који сте споменули су сви нивои особља квалификовали као неефикасан…

РАНД ПОЛ: Узимате животињски вирус и повећавате његову способност да се шири на људе. Хоћете да кажете да то није побољшање функције?“

The Intercept је разговарао са вирусологом Винсентом Раканелом, професором микробиологије и имунологије на Универзитету Колумбија. „Нема сумње“, рекао је Риканело, „да губитак тежине код мишева током студије представља повећање функције. Тони Фаучи греши када каже да није.“ Фаучи се врпољио и извијао док је разговор прешао на тумачење термина „добитак функције“, како The Intercept извештава: „Научници који раде у оквиру НИХ гранта за Алијансу еколошке заштите проучавали су коронавирусе слепих мишева (2014), те их комбиновали са генетским материјалом родитеља корона вирус познат као WIV1, са другим вирусима“. Они су произвели моћније вирусе, а Фаучи је надгледао овај посао.

Рад ове врсте је забрањен у Сједињеним Државама, па су експерименти вршени у иностранству. И не само у Вухану, већ у америчким биолошким лабораторијама у Украјини. Такер Карлсон пише да ће „у једном тренутку неко… поставити питање зашто све ове наше биолабораторије у Украјини, се налазе свуда? Чини се да Украјина легло фармацеутских истраживања.“

У писму Надзорном одбору Представничког дома, портпарол НИХ-а Лоренс Табак написао је да је „ограничени експеримент“ спроведен у Вухану како би се тестирало да ли су „шиљасти протеини из природних коронавируса слепих мишева који циркулишу у Кини у стању да се вежу за људски АЦЕ2 рецептор у моделу миша“. Развој вируса одвијао се у украјинским биолошким лабораторијама.

Почетком 2020. године, Кристијан Андерсен, виролог у Институту Скцрипса у Ла Хоји, Калифорнија, написао је Фаучију о вирусу КОВИД-19: „Неке карактеристике (потенцијално) изгледају пројектоване. Добитник Нобелове награде за медицину, биохемичар и виролог Дејвид Балтимор рекао је да је пронашао „непобитне доказе о вештачком пореклу вируса“.

Може се сматрати утврђеним да је корона вирус вештачки узгајан. Зашто, то је посебно питање. Што се тиче вакцине за вирус америчке производње, Фаучи је 2020. године најавио да ће решење за ковид проблем бити ремдесивир, лек који производи фармацеутски гигант Gilead. „Дошло је време“, рекао је др смрт. Само није рекао за шта је време дошло.

Бајденова администрација, државне здравствене агенције и Пфајзер покренули су огромну кампању за односе с јавношћу како би сузбили „колебљивост у вези са вакцином“. Медији су се придружили овој кампањи. Лажни статус који је одобрила ФДА коришћен је да се изврши притисак на приватне компаније да приморају своје запослене да се вакцинишу. А милиони Американаца били су приморани да се вакцинишу јер нису могли да приуште да остану незапослени.

И нешто касније, показало се да вакцина са мРНК не делује, да је опасна за младиће и да уопште није вакцина у својој класичној дефиницији.

Тако је Бајденова администрација прво одобрила стварање вируса, а затим је, заједно са Big Tech-ом и Пфајзером, преварила Американце да узму „ФДА одобрене“ вакцине против КОВИД-а које нису ни постојале.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://www.fondsk.ru/news/2022/09/01/dovodka-koronavirusa-proishodila-v-amerikanskih-biolaboratorijah-na-ukraine-57080.html

One thought on “Стварање коронавируса обављено је у америчким биолошким лабораторијама у Украјини”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *