„Ниједна сила не може да се одржи, ако је представљају само лицемери

Фридрих Ниче, Немачки филозоф

  • Спремите се грађани ЕУ! Биће вам још горе!
  • Подржаће их садашњи нацисти у балтичким земљама! Тада ће, уз подршку Англосаксонаца, функционисати „принцип лавине“. Овакви покрети ће се појавити у свим земљама ЕУ! И Немачка поново може постати земља која ће друге водити у „Четврти рајх“.
  • Главни „плен“ за ове „завојеваче“ требало би да буду, наравно, Русија, Украјина и Белорусија! И друге земље које не воле, попут Србије.
  • Закључак:Англосаксонци својим деловањем припремају пораз Европске уније преко новог светског рата под нацистичким паролама!
  • Шта Русија треба да уради? Да чека репризу 22. јуна 1941? Не! Реваншизам НЕЋЕ успети!
  • А ко је с ким, то се сада решава. Русија никада не заборавља доброту и помоћ у тешком тренутку за њу

              

АУТОР: Михаил Дишљук

Након што су руске трупе покренуле „војну специјалну операцију заштите Донбаса, демилитаризације и денацификације Украјине“, англосаксонски свет и његове „шесторке“ су се укочили од шока. Русија је за само неколико дана предухитрила почетак офанзиве украјинских трупа, предвођених официрима НАТО-а, на Донбас. Сада је то потврђено документима који су остали на месту након бекства украјинских нациста.

Кко је, дакле, све било замишљено! Одговарајући на питања Русије о европским безбедносним мерама, Американци и њихови савезници из НАТО-а одлучили су да „развуку” ову тему. На примеру Минских споразума из 2015. године.

Није им успело. У чланку на ову тему који сам написао 17. јануара 2022. године „Англосаксонци спремају пораз Европске уније“, написао сам: „Али ни НАТО ни ЕУ то још не желе да схвате или сагледају као реалност. Уузалуд! Неће више бити шансе да се таква питања реше мирним путем, речима, на папиру! Биће само ГОРЕ! И знате, ако САД и НАТО ово не схвате, руско руководство ће имати одрешене руке. Следеће је време акције. Тешких акција. И Бог ће нам судити!“

Тако се и догодило! Русија није имала другу опцију!

Због акција руских снага у Украјини, председник Бајден је последњих недеља председника Путина назвао „ратним злочинцем” и „касапином”, а током говора 26. марта у Пољској рекао да „не може да остане на власти”. Ово се никада раније није догодило у историји односа Русије и САД! Личне увреде, позив на промену власти у Русији! „Деда“ је играо великог диктатора целог света! Како кажу у Русији: „Не за Сенкину капу!“. Једноставно речено: не преузимајте посао који није ваш! Руси сами бирају своју власт! Не морате их учити! Као и друге нације такође!

Што се тиче самог Путина, на то се може одговорити Ничеовим цитатом: „Нека говоре било шта да ме повреде. Не познају ме довољно добро да би знали шта ме заиста боли.“ Ово је апсолутно тачно у односу на Путина! Нама Русима је јасно шта то може бити „болно“ за председника То су и убиства цивила у Донбасу од 2014. године од стране украјинских нациста. То је спаљивање људи у Одеси, застрашивање, отмице и убиства цивила од 2014. у остатку Украјине. То је и забрана употребе матерњег, руског језика за 80% грађана садашње Украјине под контролом нациста Европска унија и САД 8 година ово нису примећивале! А Путина је то „болело“! Као и целу Русију!

Више је било немогуће профилактику“ свету!

А шта је са земљама ЕУ, Англосаксонцима које представљају САД, Енглеска, Канада, Аустралија, америчко окупирани Јапан и Јужна Кореја? Јесу ли се пробудили! У Украјини се пролива крв! Мирни људи умиру! А пре тога, 8 година у Донбасу, није лила крв, него вода? Стотине деце Донбаса убио је украјински Бандера! Да ли су мирни? Једно је сигурно – НИСУ ВАШИ! Због тога они нису марили за њихове животе!

Одлучили сте да уведете санкције Русији. „Најразорније“! Али чак и по Њутновом трећем закону: „Сила акције једнака је сили реакције“!

Русија још није ни увела контрасанкције! Само је тражила да платите њену робу (гас) за своју валуту (рубље)! Хистерија! Не знамо каква је то рубља? Ништа! Навикавајте се! Као и мом ранијем позиву: „Грађани Европске уније, научите руски! Да би вам до 2025. године у реду за добијање руског држављанства било лакше ”данас ћу додати још једно:“ И штедите у рубљама!

Шта долази са свим овим непромишљеним, злонамерним поступцима Запада?

Глад у Африци, на Блиском истоку и маса избеглица у Европу. Проблеми са храном у Европској унији. Пад производње, раст незапослености у Немачкој, Француској, Италији и другим земљама због енергената, односно њиховог одсуства или суманутих цена… Ето шта чека будућност Европске уније следеће јесени!

Грађани земаља ЕУ ће почети да негодују, да штрајкују, а владари ових земаља ће одмах прозвати кривца: Русија, Путин! Они то већ сада раде, називајући Путина кривим за своје грешке у својим економијама.

Али ово је само почетак! Велике промене, тешкоће са навикама, а сити грађани ЕУ дефинитивно ће активирати екстремне радикале у овим земљама! А с обзиром на милионе избеглица из Украјине у свим европским земљама, са њиховим дугогодишњим нацистичким васпитањем у модерној Украјини, васпитавањем у духу мржње према свему „руском“, лако је разумети ко ће постати главна снага ових радикала! А тек какве ће пароле да узвикују! Спремите се грађани ЕУ! Биће вам још горе!

Подржаће их садашњи нацисти у балтичким земљама! Тада ће, уз подршку Англосаксонаца, функционисати „принцип лавине“. Овакви покрети ће се појавити у свим земљама ЕУ! И Немачка поново може постати земља која ће друге водити у „Четврти рајх“. Главни „плен“ за ове „завојеваче“ требало би да буду, наравно, Русија, Украјина и Белорусија! И друге земље које не воле, попут Србије.

Закључак: „Англосаксонци својим деловањем припремају пораз Европске уније преко новог светског рата под нацистичким паролама!

Шта Русија треба да уради? Да чека репризу 22. јуна 1941? Не! Реваншизам НЕЋЕ успети!

Дејства руске војске у Украјини показују њену апсолутну супериорност над било којом војском на свету. Полазећи од јединствене тактике извођења специјалне операције малим снагама на територији већој од половине држава које чине ЕУ. Уз чување цивилне инфраструктуре и избегавање цивилних жртава. Веште, увежбане акције свих родова оружаних снага, а завршавају се дејствима муслиманских јединица специјалних снага Чеченије, током чишћења градова и места Украјине од бандероваца. НАТО трупе НЕМАЈУ и НЕМОГУ имати такве јединице као што су чеченске. Окупљање плаћеника из својих арапских земаља НЕЋЕ од њих створити војну јединицу. Биће то само банда. Мотивација „новца“ ће увек губити испред мотивације „отаџбина“.

Свет се већ променио и постао другачији. На ово се мора привикавати. А ко је с ким, то се сада решава. Русија никада не заборавља доброту и помоћ у тешком тренутку за њу. И рекавши „А“, даље каже „Б“.

И своју реч држи!

С руског превео Зоран Милошевић

One thought on “ШТА СУ СМИСЛИЛИ АНГЛОСАКСОНЦИ?”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *