• Ако вам кажем да се садашњи језуитски генерал, односно Црни Папа, зове Адолфо Николас, то вам, као ни мени, неће значити ништа!
  • Али, будите сигурни да ће ова, потпуно анонимна особа, можда одлучујуће утицати на даљу судбину Планете! Заједно са добро скривеним Владарима из сјенке, из Црног племства и Хабада.
  • Какав је однос Генерала према званичном Папи, мислим да никада нећемо сазнати!
  • Ускоро ће се навршити шест вјекова ( за двадесетак година) како је Игњацио Лојола, поред језуита основао и ред илумината ( п р о с в и ј е т љ е н и х).
  • То вас, драги моји малобројни посјетиоци на Порталу, а и мене, неодољиво асоцира на господина Луцифера . Све су то Луциферова, или Сатанина дјечица, која управо данас воде одлучујући рат са православном Русијом за судбину Земље! (Звучи, можда, патетично, али је несумњиво – тачно!)
  • Шта мислите, ко ће уз Божју помоћ, бити побједник?

АУТОР: Јован Лакићевић

Рекли смо на овом Порталу већ више пута да су савремени „политичари“ у западном дијелу хемисфере, само обичне марионете у служби Владара из сјенке, односно твораца Новог ( а већ старог!) лихварског свјетског поретка, по упуствима из „Протокола сионских мудраца“.
Има таквих и у српским земљама, посебно у Подгорици.
У питању су особе, које, не само да немају појма о геополитици, него ни о географији, а посебно – историји. Они су ту гдје јесу да би слушали и беспоговорно извршавали наредбе Владара из сјенке! С разлогом вјерујем да неће још дуго!
Други човјек Руске федерације , Дмитриј Медведев, недавно их је назвао – будалама!
Рекао бих да уопште није тешко сложити се с њим.
Када ускоро не буде глобализма као новог свјетског поретка и ако мултинационалне корпорације коначно не поразе Европу нација и националних држава, Виктор Орбан можда неће бити више усамљен.
( Мислим, нажалост, да је судбина Европске уније, као пудлице америчког ( и енглеског) неоимперијализма, за дуго времена обезнањена и да ће евентуални опоравак бити веоме, веома дуготрајан.)
Него, да се вратим основној теми.
У пројекцији стварања Новог лихварског пројекта, или поретка, као прикривени Владари из сјенке помињу се Црно племство , са вишемиленијумском традицијом и Хабад, као творевина Хазара ( фалш Јевреја од деветог вијека). Готово да се нигдје не спомињу језуити , упрошћено речено – борбени одред Ватикана, као финансијски , а и политичко-војни чинилац у минулим, и актуелним политичким збивањима на Планети!
Несхватљиво!
Ако се зна ( а, углавно, не зна се!) да су језуити, сљедбеници Игњација Лојоле били подршка свим фашистичким покретима Европе, почев од Франка, до Мусолинија и Хитлера, да су протагонисти Првог и Другог Великог рата, онда ће се лакше предпоставитити и њихова улога у ововременим збивањима.
Језуити су припомогли генералу Франку да завлада Шпанијом, ваљда до 1956. године!
У обрачуну са Републиканцима, њихов фаворит Хитлер је помагао авијацијом, а Мусолини са пјешадијом. Мало је познато да су, уз помоћ Ватикана, односно језуита, у поразу републиканских бораца и добровољаца у Шпанском грађанском рату, учествовале и неколике дивизије муслимана из Магреба, које су ангажовали – језуити!
И Хитлер и Мусолини биће у будућем Великом рату, фаворити Ватикана, или, тачније, њихових језуита.
Тзв пацовски канали, у којимаљ се њихов производ Хитлер докопао Аргентине и живио тамо до 1962. године, као и више хиљада нациста, од којих су њих 4.000 основали све америчке обавјештајне службе (Америка, четврти Рајх) не би требало да нас чуде.
Уз помоћ језуита, и енглески агент Анте Павелић, који је, само у Јасеновцу, побио 1.130 хиљада Срба ( у Доњој Градини 700 хиљада!), стигао је до Аргентине.
(Није искључено да је и „највећи син наших народа и народности“, Амброз, дијете пољских Јевреја, своје најмлађе године, по једном запису којег сам имао у рукама, провео у Америци, у једном језуитском сјеменишту !)
Њихово чедо је и комунизам, који је, поред осталог, обезвјерио десетније милиона словенских вјерникаа
У чудној књизи „Ватиканске убице“, исповијести бившег језуите Др. Алберта Ривера Ромеа, који је, прије неколико година, страдао од својих „истовјерника“, односно језуита, остало је убједљиво свједочанство о завјерама и монструозним ликвидацијама у изведби следбеника сатанисте Игњација Лојоле.
Да човјек не повјерује!
Ако вам кажем да се садашњи језуитски генерал, односно Црни Папа, зове Адолфо Николас, то вам, као ни мени, неће значити ништа!
Али, будите сигурни да ће ова, потпуно анонимна особа, можда одлучујуће утицати на даљу судбину Планете! Заједно са добро скривеним Владарима из сјенке, из Црног племства и Хабада.
Какав је однос Генерала према званичном Папи, мислим да никада нећемо сазнати!
Ускоро ће се навршити шест вјекова ( за двадесетак година) како је Игњацио Лојола, поред језуита основао и ред илумината ( п р о с в и ј е т љ е н и х).
То вас, драги моји малобројни посјетиоци на Порталу, а и мене, неодољиво асоцира на господина Луцифера . Све су то Луциферова, или Сатанина дјечица, која управо данас воде одлучујући рат са православном Русијом за судбину Земље! (Звучи, можда, патетично, али је несумњиво – тачно!)
Шта мислите, ко ће уз Божју помоћ, бити побједник?

ИЗВОР: https://www.in4s.net/sta-ne-znamo-o-jezuitima/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *