• Кварна особа је негативна особина личности која се манифестује у унутрашњем и моралном пропадању, те деградацији.
  • Твоја душа смрди – поучна је народна изрека.
  • Можете променити своје лице, спољашност, али немогуће је суштински променити покварену душу набоље

Знаци и манифестације

Понекада гледате и наизглед видите дивну и коректну особу, снажну, згодну и привлачну, а након разговора откријете да је унутра њега нешто труло. Покварена особа је под утицајем сила и енергије незнања и деградације. У поквареном човеку нема унутрашњег језгра, ако се суочи са животним изазовима, поново ће куповати, продавати, куповати и продавати. Својим поступцима изазива гађење или осећај гађења. Једном речју, човек је споља, али изнутра, када га притисну спољашњи догађаји, он je покварен.

Унутрашњи свет кварних људи запрљан је многим пороцима

Поступци се претварају у навике, навике – у карактер, који рађа смрдљиве пороке. И врло је лако заборавити на овај терет, јер је претежак да бисте га стално носили са собом.

Како се понашати према поквареном човеку?

Према поквареној особи треба се односити као према сродној души, без гордости и ароганције у срцу. Требало би жалити такве људе.

Треба знати да ова особа мора проћи кроз животну лекцију. Особа са карактеристиком «покварена особа» је попут упозорења на могућу издају или подлост с њене стране. Покварени човек је непоштен и непоуздан.

Споља, спољашњост, може оставити добар утисак, али изнутра је Рот. Када комуницирате, сва гадост и подлост ће се попети.

Пријатна спољашњост, може произвести добар утисак, али је изнутра труо. Приликом разговора сва мрзовоља и гнусобност се појављују.

Ако спољашњост указује на човека, то не значи да је он комплетна личност. Споља, особа може да личи на себе, док се не загледамо у његову душу, али унутрашња структура је већ изгубљена. Чим га лагано притиснете, одмах се деформише и одаје одвратан, смрдљиви задах у облику одвратних дела, изјава, понашања.

Имајте на уму да покварена особа не осећа сопствени смрад, поступке, изјаве, спремност да се «прода» и слаже, манифестујући при том, цинизам и себичност, удвориштво и ласкање.

С руског превео Зоран Милошевић


ИЗВОР: http://101ya.ru/chto-takoe-gniloy-chelovek/

Преузето са „Балканска геополитика“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *