Увијек када одем у Србију, домаћини ме дочекају ријечима: „Ево нашег Босанца.“.  Ја им одговорим одговарајућом терминологијом: „Ђесте браћо Србијанци!“. Понеко се и љутне па ми каже да су они Срби, а не Србијанци, на шта је одговорим да смо сви са југославенског простора Срби, па чак и они других вјера иако то цркве и џамије не дозвољавају да се каже.

Највише се називу „Србијанац“ противе они у чијој држави и највише користе тај термин, па га чак и популаришу на разне начине. Постоји и творница сијалица „Србијанка“ којој име нису дали неки други, него управо људи из Србије.

Назвати луксузну чоколаду „Србијанка“ није паметно, иако уз њу иде и згодна реклама „Слатка као Србија“. Паметно је за оне који желе да Србија нестане и раде вијековима на томе. Али изгледа да србијански Срби то не уочавају најбоље чим дозвољавају да им се дешавају овакве ствари.

Узме се тако ова чоколада у облику Србије и грицне, и хопа, одломи се Косово, па се поново грицне јер је чоколада слатка, и оде Војводина. И да не набрајам даље.

Нека идеолог овог пројекта са чоколадом направи и сличну чоколаду „Украјинка“, па када се грицне та чоколада одломи се цијели Донбас, па се грицкањем одломи и Запорожје и Херсонска област и тако даље док се све не поједе.

Браћо Србијанци, зар не видите да Запад има своје веома успјешне ритуале и енергетику која је надмоћнија од наше. Ми са ове стране Дрине смо то најбоље уочили за вријеме НДХ у Јесеновцу када су хришћани убијали хришћане, али једни хришћани прођоше некажњено, а други бијаху потамањени масовно. Цијеле породице затрте.

Пратиоци овога сајта да ли ви мислите да је ова идеја са чоколадом сатанистичка или није?

Душко Бошковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *