У име Оца, Сина и Светога Духа,

Сваки човек, треба да зна да је Бог рекао : „Блажени су они који у своме срцу приме Реч Божију „.
„Ако сте Аврамова деца, чините Аврамова дела„.

Србија је отаџбина наших отаца и предака које је Бог створио и Србија је својина Божија коју нико не може отети и узети од Бога.

Народ у Србији треба да зна и у душу и срце прими „Симбол вере у Бога„ и на том симболу отвори своју душу и срце.

Свети Србски владари и сви знани и незнани Божији хероји су за живота гледали у Небо и молили Бога за просветљење душе и срца свога народа.

Сада ти Свети хероји, гледају са Неба и моле Бога да нам Бог помогне да видимо наше слабости неслоге и неверја у Бога и човека и да се испунимо Миром и Љубави Божијом која ће Србију привести у мирну луку Божију.

Сваки човек, треба да зна, да је најтежа борба коју води у животу своме од Бога датом, борба против самог себе, својих грехова, слабости и мана.

Човек који изађе као победник из те борбе је Нови Човек, Богом Просветљен који светли другој браћи у Христу, да виде пут Божији којим треба ићи.

Србија има своје дубоке Богом освештане корене и темеље у Светим Божијим Немањићима, који су посејали златно житно семе, које непрекидно рађа Божију децу, која показују једини прави пут којим сваки човек, треба да иде и прими Бога у душу и срце и са Богом пође Светосавским крилима у Небеско Божије Царство.

Богољубље Србије је било, сада је и биће у борби за Крст Часни и Слободу Златну и то потврђују Речи Сина Божијега, Исуса Христоса да ће сви они који буду живели са Христом у речима и делима бити гоњени као што је Христос гоњен.

Сва дела која Ново Време доноси нису ништа друго већ испуњење онога то треба да буде, што је записано у Новом Завету, Откривењу Светог Јована Богослова.

Бог је рекао :„И кад видите све то што се дешава, не бој те се већ радујте, јер се испуњава Реч Божија„.

Србија треба док има времена, да се испуни Речју Божијом и народ буде са Богом и у Богу у јединству душе и срца, јер све ће проћи и тада ће Ново Небо и Нова Земља доћи у Богу и са Богом у Духовном Божијем Царству.

Хвала и слава Богу што је дао да се Србија Богом душом и срцем роди и целом свету покаже, како свет може ако хоће да се препороди и живи у миру и љубави Божијој.

Амин

ИЗВОР: https://nacionalist.rs/srbija-jedna-dusa-jedno-srce/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *