Извесна милогорка у Београду, црногорско јеврејског порекла Јелена Ђуровић написала је на свом Твитер налогу да мошти светог владике Николаја Велимировића треба дати псима, али како је навела чији су власници јеврејског порекла склони хигијени.

Данас је на свом твитер налогу написала да мошти светог владике Николаја треба дати псима, на шта јој је извесна Нејра (право црногорско име прим.аут) одговорила да би се пси отровали и да је сумпорна киселина боље решење.
Подсетимо, такозвана прозападна опозиција ових дана баца дрвље и камење на СПЦ и на сва звона пљује Спасовданску литију која се одржава у четвртак. Још једном показују да им ништа није свето.

ИЗВОР: https://nacionalist.rs/sramota-hoce-li-neko-da-reaguje-ova-milogorka-koja-zivi-u-beogradu-poziva-da-se-mosti-sv-nikolaja-velimirovica-daju-psima/

One thought on “СРАМОТА! Хоће ли неко да реагује? Ова Милогорка која живи у Београду позива да се мошти Св. Николаја Велимировића дају псима!”
  1. Ukoliko ova ološ ne bude privedena i procesuirana-podignuta optuznhca / iizavanje verske i rasne mržnje/ , jednom bi trebalo procesuirati, najstože kazniti , i one u vlastima , koji su danas pasivni prema ovakvim gadostima , kojekakvih nakaza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *