• Џорџ Буш је 2003. године створио PEFAR за борбу против глобалне епидемије HIV/AIDS-а. До данас је ова иницијатива, спроведена под надзором Стејт департмента, издвојила 90 милијарди долара. Према речима некога из агенције, спашено је 25 милиона живота… мада на папиру изгледа добро, апсолутно нема доказа који поткрепљују ову тврдњу.

 

Према ResearchGate-у, глобални трендови инциденције и инциденција подсахарске болести стално расту. Међутим, и финансирање PEPFAR-а непрестано расте, упркос статистикама које показују да иницијатива од 110 милијарди долара заправо није учинила ништа. У ствари, PEPFAR и Стејт департмент одлучили су да ће од 2014.године бити глобални координатор за AIDS на челу са Deborah Birx. 2023.године, с обзиром на невероватно оскудну статистику, Anthony Blinken најавио је оснивање Бироа за глобалну здравствену и дипломатску безбедност, који ће водити John Nkengesong. Новац је уложен у „одрживу контролу“ епидемије. Па где је новац заправо отишао?

Главни корисник је Bill Gates Global Fund. С обзиром на то да број случајева HIV/Aids-а и даље експоненцијално расте у складу са резултатима испитивања која се не спроводе, с обзиром на то да не постоји стварна веза између HIV-а и Aids-а, PEPFAR је 2022.најавио да ће овај пут заиста имати утицаја до 2030. Чаробна 2030-та година, када је крај свим информацијама и болестима истовремено.

Kary Mullis, исти добитник Нобелове награде који је развио “PCR Test“ за који је тврдио да никада неће моћи да прикаже ниједан вирус, укључујући CoVid. Исти виролог / биолог је изјавио да HIV не доводи до AIDS-а јер HIV чак ни не постоји.

Међутим, ови проницљиви владини званичници који пате од хроничних болести одлучили су да знају више од Mullis и ART третман треба проширити широм Африке, с обзиром на то да је стопа успеха нула. У ствари, ART не „лечи“ ништа, већ наводно продужава здрав животни циклус особе. Шта је ART? ART уништава Т-лимфоцитне ћелије. Прописује се особама са HIV-ом и има озбиљне нежељене ефекте, укључујући дијабетес, срчане болести, оштећење бубрега, јетре, нерава и изазива остеопорозу. Насупрот томе, симптоми HIV-а су слични „грипу“. А према NIH-у, „већина људи са HIV-ом никада неће добити AIDS“…. Ризик од заразе HIV-ом најизраженији је међу бескућницима који користе дрогу и деле своје игле са другима тј. HIV је најприсутнији међу сиромашном популацијом.Према WHO, одприлике 500.000 људи годишње умре од опиоида. Према NIX-у, у САД-у 3 милиона људи су опиоидни зависници, што представља 1/5 од укупне глобалне кризе зависности. Од 1999.године смртност од опиоида у САД порасла је за 500%. Али само четири америчке агенције добијају средства за сузбијање/заустављање/лечење зависности од опиоида.

У чему је поента? Ниједна агенција заправо не постиже оно шта тврди. Уместо тога, амерички порески обвезници настављају да издвајају милијарду за милијардом безуспешно – деценијама. Болести срца остају константан алгоритамски број сваке године, упркос милијардама потрошеним у борби против „болести срца’. Лечење рака остаје релативно стабилно упркос 70-годишњем финансирању и добротворним организацијама.Болест НИЈЕ искорењена – подстиче се у кући бескрајних трошкова, практично без резултата. Ипак, фокусирани смо на прање новца од „РАТА“. А замислите тек прање новца од „болести“.

У САД имамо: CDC, NIH, Health & Human Resources, WHO, Centers For Disease Control, Trust For America’s Health, Individual State Health Departments, National Foundation For Infectious Diseases, Department of Agriculture (за истраживање болести), The Global Fund, American Kidney Fund, Red Cross, American Heart Association, Maternal & Child Health Bureau, National Organization For Rare Disorders итд … и слично … сви они раде на искорењивању болести у савезу са више од МИЛИОН невладиних организација.

Ипак, још увек имамо срчане болести, рак, HIV, AIDS, плућне болести итд.

Пропагандна шема прања новца иде непрекидним током, неометано се финансира од стране пореских обвезника! Не постижући ништа. Створили су је исти мегаломани који су у последњих 100 година срозали амерички долар до негативне вредности. Исти манијаци који желе “Great RESET“, јер ниједна од њихових иницијатива није резултирала ничим, осим повећаним бројем смртних случајева, сиромаштва и еколошких катастрофа.

Они тврде да је 2030. утопија. До 2030.године сви ћемо возити електрична возила, живећемо у градским хостелима, нећемо поседовати ништа, радићемо 24 сата дневно, јешћемо цврчке, а клима ће чудесно постати „нормална“, јер је заснована на новој и “побољшаној“ верзији онога што је „нормално“. Све болести ће бити званично искорењене, неће бити новца и дугова, више неће бити процене школске спремности, опстајаћемо захваљујући прописаним лековима, бело ће постати црно и време ће стати.

И све то су створили исти људи који су развили економски и политички ПОРЕДАК 20-ог и 21-ог века – који је пропао.

Поредак који је лоше припремљен за било шта осим да троши све више и више новца како би се могао боље опрати и вратити назад елитној монархији, која представља њихову владавину глобалним царством. Иако “паметни градови“ нису у изградњи, BRICS алијанса, која тренутно није заинтересована за овај “Поредак“, не ради на искорењивању болести и нема фундаменталну подршку у масама. И само за шест кратких година да се све то масовно споји…

Године 1905.објављени су Протоколи сионских мудраца. Од тада су сви медији, сваки обавештајни биро, свака Западна влада прогласили протоколе преваром, фалсификатом, антисемитизмом и злочином из мржње…

Протоколи су створени у Базелу у Швајцарској, који је, како се испоставило, централно место за: The Bank of International Settlements, World Economic Forum, The Basel Accords, a Roman Military fortification, а такође је 1032. године био инкорпориран од стране “Светог римског царства“ и постао центар из којег је кренуо Први крсташки поход. 1897. године у Базелу је одржан Први светски ционистички конгрес, на којем је већина делегата, њих 38%, делегирао Израел, који је у то време био „Rothschild“. Њихов циљ је био насељавање Палестине ционистима.

„Сионски протоколи“ су објављени пет година касније.

Речено је да су Јевреји и масони имали планове да униште Хришћанску цивилизацију и створе светску државу под њиховом заједничком влашћу. Либерализам и социјализам требало је да постану средства за рушење Хришћанског света; ако рушење пропадне, све престонице Европе морале су бити саботиране.

Протоколи:

20; укидање златног стандарда

21; искористите предности нејеврејских влада да би два, три или више пута увећали наш новац, давањем непотребних зајмова

23. у краља места нема анђеоској души; потребна му је само снага и моћ, јер ће бити приморан да уништи постојећа друштва

Oни, који се себе називају “Axis“ укључује следећа имена: Eisenhower, Rothschild, Warburg, Straus, Morgenthau, Einstein, Baruch, Frankfurter. Концепт је био, да је ова “Оса“ осионих изабрана, док сви остали треба да живе у ропству.
Много тога се поклапа са судбином Светског економског форума данас.Ови људи нису били део Божјег Израела, били су ционистички Хазари који су се осећали претежнијим над свим осталим верским заједницама и предодређеним, да постану једина раса која постоји на Земљи, осим робова који чине 500 милиона становника планете. То значи, да су ционисти били расисти, антисемити без религије. А данашње друштво, прави je доказ да живимо у складу по њиховим “протоколима“.

Превео за сајт Борба за истину Ненад Н.
Извор: Helena

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *